Şimdi Ara

Ekspertiz ücretini alıcı mı öder satıcı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hicbir fikrim yok bu konularda pek tecrübem de yok ekspertiz ücretini kim ödüyo ikinci el araba olayında ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• alıcı öder araç anlatıldığı gibiyse.

• ekspertizi alıcı yaptırdığına göre alıcı öder.

ekspertiz ücreti vermek istemiyorsa alıcı yaptırmadan alabilir bu satıcının sorunu değil.

Araçta ciddi bir kusur çıkarsa ve araç alınmaktan vaz geçerse satıcının tabiki ödemesi gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 5 Mart 2022; 18:41:47 >
  • Alıcı öder ortada söylenenden başka bir şey çıkarsa satıcı

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Kim ödesin istiyosun hemşerim sen araba falan alma bence daha bu konuya takildiysan üzerler seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben malımın temiz olduğunu söylüyorum. Sen emin olmak istiyorsan, alacaksın ekspertize götüreceksin. Götüren de öder bir zahmet

• Satıcının söyledikleri dışında uçuk kaçık şeyler çıkmazsa alıcı öder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekspere araç sokulur satıcının dediği gibi çıkarsa alıcı öder arabayı alır gider

satıcının dediği dışında çok absürt şeyler çıkarsa orda cıngar çıkar  

• Satışa karar verdiğimde bilindik bir firmadan eksper yaptırıp raporu da paylaşarak ilana koydum. Ertesi gün biri araca talip oldu. Eksper yaptırmak istediğini, farklı bir sonuç çıkarsa ücretini ödemeyeceği şartını sundu. Ben de bu karşılık benim seçtiğim firmada eksper yapılması şartını koştum. Kabul etmeyince talip olan başka birine satıp geçtim.

Bu konuda bazıları çakallık yapıyorlar. Amaçları arabayı almak değil yakınının eksperine sokmak, sonra da dediğinden farklı çıktı diyerek eksper parası koparmak.

Satışa koymadan önce eksper yaptırın. Elinizde rapor bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satarken ekspere satıştan önce kendim ulusal bir firmadan sokarım ama alıcılar doğal olarak güvenmezler ve kendileri de ekspere sokmak isterler o zaman da benim eksperimden farklı bir eksper raporu çıkarsa suçlu ben olduğum için ben öderim ama fark yoksa alıcı öder.

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    söylenenden başka bir şey çıkarsa ve satıcı ödemeyi reddederse ne oluyor?

• Dans.

• raconu alıcı öder ama satıcınnın dedıgınden farklı cıkarda almaktan vazgecersenız satıcı oder. Tabı o durumda satıcı benımde haberım yok der ve dansozluk yapmaya baslar sonrası bellı olmuyor uzun yoldan buraya getırdın bızı sere..siz diyip kavga cıkabılıyor yaralama olum bıle olabılıyor normal tabı bunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.