Şimdi Ara

El Çırpması ile yanan lamba projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. benim 25 ine kadar teslim etmem gereken bir proje başlığımdada belirttiğim üzere. netten bir çok proje buldum bununla ilgili fakat pic ile yapılmış bir devre ve kodunu bulamadım. elinde olan varsa veya yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. teşekkürler

• arkadaşım sen pıc ile devre arıyosun analdıgım kadarıyla ilgilenirsen ben sana uygun fiyata proje yapabilirim ilgilenirseniz aya_pc@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz...
  • ayaz_pc@hotmail.com
    yanlış yazılmış dogrusu budur
  • Bunun için Pic kullanmaya gerek yok.Ama pic ile yapılması gerekiyor ise hiç rastlamadım böyle bir devreye.
    devrede Pic bana göre süs olarak kalır ama yine de siz bilirsiniz.
    değiştir;
    2 ay olmuş yahu mesaj atılalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloko -- 5 Nisan 2010; 9:43:45 >
  • kenakord ayın 25'i geçeli epey zaman olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Üstad ben bunu biliyorum resmin yazısına bakarsanız bunu bilerek yazdım. Bakın Aynen şöyle.........

Doğru ... Bazen Tarih insanın gözünden kaçıyor ama renk olsun ben yinede bir basit şema koyayım belki işine yarayanlar olabilir....
    Buradaki motor yerine role lamba vs bağlanarak istenilen amaçla ve role kontağında 220 voltada kullanılabilir...

Kenakord hocam kesinlikle muhabbet olsun diye yazdım yanlış anlaşılma olmasın...Kalp kırıklığı yaşamayalım kardeş

Ben lisede iken yapmıştıum bu devreyi sergimiz vardı.Gerçekten çok hoş olmuştu....Girişine PTC + NTC + LDR + mic falan bağlıyordum çok zevkli oluyordu

sağlıcakla kardeş

El Çırpması ile yanan lamba projesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 5 Nisan 2010; 20:37:13 >

• pm at yardımcı olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.