Şimdi Ara

El freni ile drift yapmak araca zarar verirmi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 corollam var 1.6 otomatik el freni çekmek çok hoşuma gidiyo lastiklerden başka araca bir zararı varmıdır sizce?

• Otomatik ve El freni ile drift ?

• Vermez,aynen devam.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Az önce boş yolda yaptım baya baya yanlıyo :DD
  • Düz gitmesi için yapılan aracı yan yan götürürsen mutlaka zarar verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 10 Eylül 2016; 23:29:29 >
  • Yok hocam uzun vadede araca esneklik katar faydasi vardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Yok hocam uzun vadede araca esneklik katar faydasi vardir.
    Ön çekişli araçla drift yapılmaz, yapılana drift denmez. El freni ile ancak o araca eziyet edersiniz. Ayrıca lastiğin tek yüzünün aşınmasına sebep olursunuz dengesiz aşınır yazıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 10 Eylül 2016; 23:38:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Ön çekişli araçla drift yapılmaz, yapılana drift denmez. El freni ile ancak o araca eziyet edersiniz. Ayrıca lastiğin tek yüzünün aşınmasına sebep olursunuz dengesiz aşınır yazıktır.

Alıntıları Göster
    Arada bir yapmaktan zarar gelmez çevrenize zarar vermedikçe sıkıntı yok.
  • Sizin yaptığınız drift değil arka atma kısa süreli birşey zararı elbette var ama 1-2 seferden birşey olmaz
  • Ben bazı dar sokakları dönerken çekip kisadan dönüyordum ama arabanin arka teker bilye dagittiktan sonra bıraktım bu isi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

Ben bazı dar sokakları dönerken çekip kisadan dönüyordum ama arabanin arka teker bilye dagittiktan sonra bıraktım bu isi
    zarar vermeyeni hidrolik el frenidir, drift de arkadan çekişli araçla yapılır, önden çekişli araçla drift yapılmaz, yani yaptığın hem drift değil hem de araca zarar veriyor
  • Yoo. Aksine oldukca faydasi var araca. 110hp olmasi gereken arac 115 hp cikti. Simdi el freni cekikken araba zorlaniyor hani. Iste oyle oyle daha cigerleniyor motor. Ben hep el freniyle donerdim. Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Otomatik ve El freni ile drift ?

Neden şaşırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Otomatik ve El freni ile drift ?

Neden şaşırdınız?

Alıntıları Göster
    el freni telini gevşetirsin arabada balans ayarı bırakmazsın bilyalara zarar verirsin. Lastiklerin dişlerini yersin. Yani bayagı bir zararı var. En kötüsüne birinin canına malına olur o zaman dönüşüde olmaz. Bırak bu işleri

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Düz gitmesi için yapılan aracı yan yan götürürsen mutlaka zarar verecektir.

Aydınlandık hocam.
  • Lisede 2011 dacia logan station wagon la Elfreni çekip yanladigimizi unutmam kizlara hava olsun diye başka okula gidip göbekte 3 turda kaldırıma çıkıp şok geçirmiştik
  • Ben de özellikle sola ve u dönüşlerde yol boşsa yapmiyor degilim. El freni ile donmenk müthiş bir keyif. Ancak inis asagi olmamasina dikkat edin. Araba ciddi manada kontrolden çıkıyor.
    Bi de arabada fazla yük yokken yapin, ben yüklüyken yaptim, haddimi astimm., Sağ rot başından mi takozdan mi bilmiyorum ses geliyor.

Zarar veriyor yani.
  • Madem araç önden çekişli, geri geri giderseniz arkadan çekişli olacaktır. Vitesi R'ye takın ve driftin keyfine bakın. Mideniz bulanırsa ters de oturabilirsiniz.
  • Arabanın ömrü uzar ..yapabildiğiniz kadar yapın ...
  • Yok hocam zararı olur mu hiç? Aracın kitabında bile yazar; el freninde drift yapın diye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.