Şimdi Ara

Eldorado dan taze ss ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jangan herbalistin işler dün açıktı , epey kar etti

Eldorado dan taze ss ler

Downhang biraz sessizdi hatta ölü şehirdi

Eldorado dan taze ss ler

Eldorado dan taze ss ler

hadi herkese iyi oyunlar .

• yuh!
    sen kaç levelsin ya??
  • Serverı kapatmasalar nuke atmaya başlayacaktım yalana bak
  • harbi hönk! oldum ya bune iştir anlamıyorum..biz kaç saat kasioz 15-16 zor oluyoz adamlar downhangda kasıyolar..pes doğrusu!

[ne işse artık...]
  • jangan önündek tigergirl kaosunu da çekseydin keşke.. çok komikti yaa..
  • bende budun nuke atacam acılsın hele server:) ılk ısım maymunalmak
  • serverı kapatacak zamanı buldu adamlar yaw

Eldorado dan taze ss ler

::::::::::::::::::::MACERA BAŞLIYOR::::::::::::::::

Eldorado dan taze ss ler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsan foto çekimim (Ss li)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @kosimina işin sırrı şurada biz ayık kafa ile oynamayız bu oyunu çakarız biramızı geliriz kendimize haa ticket zamanı viski üzerine cila stokları sağlam tuttuk mu lvl 40 ı bile görebilirdikte sigaramız bitti (umarım Celede okumaz)

Shupar kanka senin avatarın mükemmel yaw söyleyecem söyleyecem unutuyom.

HALİME GERİ DÖN SENİ ÇOK ÖZLEDİK ; İKİ BİRA ÇAKTIM KENDİME GELDİM
  • mai bana 10 k verirsin artıq bak bizde olympustan yane o lwl de carı bırakıpta geçicez :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

mai bana 10 k verirsin artıq bak bizde olympustan yane o lwl de carı bırakıpta geçicez :)

Yanlış hatırlamıyorsan sen bir ara benim ne anamı bacımı bırakan küfür dağarcığı çok geniş bir arkadaşsın
    ama yok yanlış hatırlıyorsam çok özür dilerim neyse prensip olarak kimseye para vermiyorum özür.
  • şu jewel boxlardan parayı kırdım.. sp farmdayım da..eğer bir guild kurma teşebüsünde bulunursanız.. ya da kurduysanız..

bende aranıza katılmak isterim.. lv kaç demeyin .. farmdayım lv'le uğraşmıyorum.. now lv 14(1k sp)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

şu jewel boxlardan parayı kırdım.. sp farmdayım da..eğer bir guild kurma teşebüsünde bulunursanız.. ya da kurduysanız..

bende aranıza katılmak isterim.. lv kaç demeyin .. farmdayım lv'le uğraşmıyorum.. now lv 14(1k sp)

Guild kuruldu bile ismi ReBorn kadro doldu ama yarın lvl 2 yaparız ; herkes Türk ve galiba erkek doğal olarak fazla ağır muhabbetler olabilir baştan uyarayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

mai bana 10 k verirsin artıq bak bizde olympustan yane o lwl de carı bırakıpta geçicez :)

Yanlış hatırlamıyorsan sen bir ara benim ne anamı bacımı bırakan küfür dağarcığı çok geniş bir arkadaşsın
    ama yok yanlış hatırlıyorsam çok özür dilerim neyse prensip olarak kimseye para vermiyorum özür.

eger sana hakaret ettıyse para vermek ne kelıme muahatab bıle olmassın
    ama aslında sen herkese yardım etmekten zevk alan bırısın
    bir dost

• quote:

Orjinalden alıntı: Koisimina

harbi hönk! oldum ya bune iştir anlamıyorum..biz kaç saat kasioz 15-16 zor oluyoz adamlar downhangda kasıyolar..pes doğrusu!

[ne işse artık...]

bot denen bişi var yeğen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

jangan herbalistin işler dün açıktı , epey kar etti

Eldorado dan taze ss ler

Downhang biraz sessizdi hatta ölü şehirdi

Eldorado dan taze ss ler

Eldorado dan taze ss ler

hadi herkese iyi oyunlar .

yaw kardeş siizn eldoradoki guilddeki üyelerin isimlerinin sonunda hep SOUL mu varyaw warriorSoul EvilSoul ne bu la :D

• güzel ss lerde..tazeligi kalmadı gibi.elinize saglık ReBorn guild üyeleri
  • AngelSoul ve EvilSoul dışında nickinin Sonuna Soul Getirenlere Bişe demeye Gerek yoq. Gayet Amaçsızlar
  • soul soyad oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 6 Aralık 2006; 4:29:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___XN___

AngelSoul ve EvilSoul dışında nickinin Sonuna Soul Getirenlere Bişe demeye Gerek yoq. Gayet Amaçsızlar

Amaçsız değiller ; çoğunluğu abimiz , arkadaşımız ortak birşey yapmak istedik sadece bu öyle çok fazla da değiliz zaten evil var angel var warrior var dark var bir de god var .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.