Şimdi Ara

ELECTROLUX EWF 1286LEW mi ? yoksa 1.400.- tl ye başka makinemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELECTROLUX EWF 1286LEW çamaşır makinesini buradaki yorumlara istinaden almaya karar verdik.Sizin 1.400.- tl ye başka önereceğiniz daha iyi bir makina varmı ?

yada bu kadar para vermeyip Profilo CM1000DTR mi alsak ?

ELECTROLUX te elektrikler gidince kaldığı yerden devam etme fonksiyonu yokmuş,bu önemli bir dezavantaj mı ? Electrolux EWF 1286LEW tambur hacmi 66lt deniyor doğrumudur ?

eşim için önemli faktör çift kişilik yorgan vs yıkayabilmek !

• Electrolux'te de, Profilo'da da elektrik kesilince program kaldığı yerden devam ediyor. Etmediği bilgisini nereden aldınız?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_85028917/f_//tm.htm#86281549

ilk mesajın ortalarında " tek üzüldügüm mesela elektirik kesildiginde kaldıgı yerden devam etmıyor olması servisdekı adamın dedigine göre bu hiç bir elektronık makinede olmuyormuş zaten :( yanı ben digerınde makıneyı durdurup içine unuttugum bırseyleri atıyordum ama bunda yapamıycam"
  • Servis yanlış bilgi vermiş. Youtube'da kesilmediğini gösteren video da vardı, eve gidince eklerim. Benim AEG'de de fişi çekip taktığımda kaldığı yerden devam ediyor.

Ayrıca yıkama esnasında su seviyesi, tambur dönme hızı ve sıcaklık müsaitse durdurma tuşuna basıp kapağı da açabiliyorsunuz.

İlk mesajda bahseden kişi elektrik kesintisi derken cihazı ana kapama düğmesinden kapatmaktan da bahsetmiş olabilir. Yani ana açma kapama düğmesinden basıp cihazı kapatırsanız hafızasındaki programı siliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 10 Mayıs 2014; 19:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Servis yanlış bilgi vermiş. Youtube'da kesilmediğini gösteren video da vardı, eve gidince eklerim. Benim AEG'de de fişi çekip taktığımda kaldığı yerden devam ediyor.

Ayrıca yıkama esnasında su seviyesi, tambur dönme hızı ve sıcaklık müsaitse durdurma tuşuna basıp kapağı da açabiliyorsunuz.

İlk mesajda bahseden kişi elektrik kesintisi derken cihazı ana kapama düğmesinden kapatmaktan da bahsetmiş olabilir. Yani ana açma kapama düğmesinden basıp cihazı kapatırsanız hafızasındaki programı siliyor.

peki 2 ürün için ne diyorsunuz ? çift kişik yorgan vs yıkayabilirlermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Electrolux'te de, Profilo'da da elektrik kesilince program kaldığı yerden devam ediyor. Etmediği bilgisini nereden aldınız?

üstad bu iki makine için ne dersin? artılar, eksiler, farkları falan..
  • Electrolux 1286 Lew gerçekten mükemmel bir makine buharlı yıkama var 66 lt tambur hacmi var xxl kazan 14 dk kısa yıkama var. piyasada 9 kg diye satılan makineler tambur hacmi 63 lt yi geçmiyor.Son derece sessiz calısıyor ınvertor motor teknolojisi ve 10 yıl motor garantili.3 yıl normal garanti isterseniz 4 yıl uzatabiliyorsunuz.Elektrik kesintilerinde kaldığı yerden devam edebiliyor.makineye birşey atmayı unuttuğunuzda diğer markalarda olduğu gibi 1 dk beklemenize gerek yok durdurup kapağı hemen açabilirsiniz ve buharlı yıkama sayesinde günlük giyeceklerinizi hatta yünlü ürünlerinizi buharlı kırışıklığını alıp havalandırabilirsiniz.N11 sitesinde fiyatı şuan 1479 tl ürünün satın alan kişilerin yorumlarınıda okuyabiilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: begen-al

Electrolux 1286 Lew gerçekten mükemmel bir makine buharlı yıkama var 66 lt tambur hacmi var xxl kazan 14 dk kısa yıkama var. piyasada 9 kg diye satılan makineler tambur hacmi 63 lt yi geçmiyor.Son derece sessiz calısıyor ınvertor motor teknolojisi ve 10 yıl motor garantili.3 yıl normal garanti isterseniz 4 yıl uzatabiliyorsunuz.Elektrik kesintilerinde kaldığı yerden devam edebiliyor.makineye birşey atmayı unuttuğunuzda diğer markalarda olduğu gibi 1 dk beklemenize gerek yok durdurup kapağı hemen açabilirsiniz ve buharlı yıkama sayesinde günlük giyeceklerinizi hatta yünlü ürünlerinizi buharlı kırışıklığını alıp havalandırabilirsiniz.N11 sitesinde fiyatı şuan 1479 tl ürünün satın alan kişilerin yorumlarınıda okuyabiilirsiniz

Merhaba sanırım n11 deki satış yapan kişi sizsiniz? Eğer öyle ise bu fiyat ne zamana kadar devam edecek? Bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar.

• Ben bu makineyi bu hafta mağazadan peşin 1500 lira vererek aldım. Markayı seviyorum aynısının kurutmasını da almıştım zaten tam oldu.

Türkçe menüsü olması en büyük avantajı. Kolay kullanılıyor ve çok şık, kafa karıştırmıyor. Bence gayet sessiz. En güzeli atıyorsunuz gündüz çamaşırları, ayarlıyorsun 10'dan sonra çalış diye ayarladığın saatte çalışıyor. Üstelik A+++ enerji sınıfı daha ne olsun. Yünlüler için ödüllü yıkama;)

Ürün yeni bu yüzden şu şu hataları veriyor diye bir şey yazamam, şu an performansı ve kalitesi beni memnun etti. Eski makinem de Alektrolux dü ve 18 sene kullandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 31 Aralık 2014; 20:53:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.