Şimdi Ara

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ OKUYUN LÜTFEN! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
38
Favori
251.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EEE 3 . Sınıf öğrencisiyim kendi işimi kurma hayalleri içerisindeydim 2005teki ilk sayfaları okuduktan sonra KPSS 'ye girip evlenip çocukları dizmeyi düşünüyorum . 2005tekilerin akıbeti ne acaba . Fakir ölmek istemiyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: quartz1928

EEE 3 . Sınıf öğrencisiyim kendi işimi kurma hayalleri içerisindeydim 2005teki ilk sayfaları okuduktan sonra KPSS 'ye girip evlenip çocukları dizmeyi düşünüyorum . 2005tekilerin akıbeti ne acaba . Fakir ölmek istemiyorum !

ticaret söz mecazi anlamada riddick filmi gibidir. mülkün birikmiş paran varsa şanslısın. ama hiç paran yoksa ölüsün. ticarette attıgın adıma çok dikkat etmen gerekiyor. telefonların dinleniyor internetin gözetim altındaysa ayagını yerden kaydırabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hermafrodit

2005'te burada yazan abiler, ablalar, amcalar şimdi buradalar mı? ne iş yapıyorlar?

Son çare olan intiharı, seçti hepsi.
  • Vala Sayin abilerim diyim ben bu sene E.E tercih etmeyi düşünüyordum şuan kararsiz kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmangazi Üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği (ing) hakkında ne düşünüyorsunuz bilgi alabilir miyim?
  • İtü makine okuyan abim var suan mezun ve calısıyo muhendislikler arasında en iyisi ee oldugunu söyledi 30.000 deyim marmara yada ist üni yazmayı düşünüyorum tavsıyenız hangısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

quote:

2005'te burada yazan abiler, ablalar, amcalar şimdi buradalar mı? ne iş yapıyorlar?

valla eem ci em cileri tekrar harlandırmak istemem de, kou mezunu elektrik mühendisiyim, iyi firmalarda çalıştım, iyi paralar kazanıyorum Allah2a şükür.
    Bidaha dünyaya gelsem yine Elektrik mühendisi olurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

quote:

valla eem ci em cileri tekrar harlandırmak istemem de, kou mezunu elektrik mühendisiyim, iyi firmalarda çalıştım, iyi paralar kazanıyorum Allah2a şükür.
    Bidaha dünyaya gelsem yine Elektrik mühendisi olurdum.

nerede çalışıyorsunuz hocam?Ben de itü elk 2.sınıfa geçtim.Piyasada ne tarz mühendisler aranıyor.Okul haricinde kendimiz neler öğrenmemiz gerekiyor.Bir de staj durumları nasıl oluyor?

• murettep kullanıcısına yanıt
    ABB'de çalışıyorum. staj için iyi firmalara başvur, kabul görürsün. mühendisin en temel özellikleri; b sınıfı ehliyet, autocad, ingilizce'dir. ne yapmak istediğine göre diğer program ve beceriler sıralanır. stajda daha netleşir neyi sevdiğiniz, buna göre seçim yaparsınız.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 2 Nisan 2015; 13:15:12 >
  • Merhabalar. Ben bu sene Muğla Üniversitesi EEM bölümünü okuyacağım (ing). Büyüklerimden tecrübelerine dayanarak tavsiyelerini bekliyorum. Anladığım kadarıyla:
    1-İng kanıtlamak
    2-Ortalamayı yüksek tutmak
    3-Yurt dışında yüksek lisans yapmak (İmkanlar dahilinde)
    Bunların dışında neye önem vermemiz gerekiyor?
    Bunlara önem verirsek bu iş olur mu? Şimdiden teşekkürler.
  • Amacınız devlette çalışmak değilse tercih edin.
  • Biyomedikal'e yönelmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Biyomedikal'e yönelmek lazım

Onu ben de düşünüyorum.Önemli bence.
  • Elektrik elektronik okuyorum-daha yeniyim-.Merak ettiğim soru şu sağlam bir çip kodlamak için hangi kodlar kullanılıyor yada şöyle genelleyelim boş zamanlarımda bir yazılım diline yönelmek istiyorum:"Hangi dile yöneleyim ki bu hem yazılımcı olabilmeyi hemde elektronik te kullanılabilir olmayı sağlasın.Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 31 Ocak 2015; 11:36:10 >
  • Merhaba, ben lise son öğrencisiyim. Elektrik elektronik mühendisliği istiyorum. Koç'un, Anadolu bursiyerine başvurcam, bana yardımcı olabilecek bi elektrik elektronik mühendisine ihtiyacım var, bilgilerini paylaşabilecek birisi mesaj atabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ber59

Merhaba, ben lise son öğrencisiyim. Elektrik elektronik mühendisliği istiyorum. Koç'un, Anadolu bursiyerine başvurcam, bana yardımcı olabilecek bi elektrik elektronik mühendisine ihtiyacım var, bilgilerini paylaşabilecek birisi mesaj atabilir mi

hocam sende mesajı bana atarsan sevinirim aynı drum
  • selam eem 1.sinif ogrencisiyim uniden sonra savunma sanayi yada havacilik alanina yonelmeyi istiyorum bunun icin alan secimim ne olmali sizce bir de y.lisansin ucak yada uzay uzerinden yapilmasi nasil olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

Eğer bilgisayar alanında çalışacaksan ben yazılımı ve sistem-veritabanı yönetimi alanlarını tavsiye ederim. Ama gerçekten çok iyi olman lazım. Bir kaç tane bankada çalışan yazılımcı arkadaşım var. Gerçekten iyi kazanıyorlar. Donanımı herkes yapabiliyor artık.

Ben napıyorum diye sorarsan o kadar elektronik okuduk ama bir tv fabrikasında vatana millete tv üretiyoruz.

Hala daha tv üretiyorum demezsiniz inş.
  • Merhaba,

Konudaki mesajımı görünce çok şaşırdım. 10 yıl geçmiş. HALA TV ÜRETMİYORUM :-)

2006 Mart ayında oradan ayrıldım. Memleketime Konya'ya döndüm. MBA yaptığım için üretim planlama mühendisi olarak çalışmaya başladım.

Şu anda da aynı fabrikada İşletme Müdürüyüm. (Metal sektörü)

Kendi gördüklerimden hareketle Elektrik Mühendisliğinin Elektronik mühendisliğine göre daha avantajlı olduğunu söyleyebiirim.

Özel anlamda sanayide çalışacak olanlar için Mekatronik, Otomasyon ya da Kontrol sistemleri mühendsiliği gibi bölümler açılmış şimdi. Onlar tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 21 Eylül 2015; 11:55:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

Merhaba,

Konudaki mesajımı görünce çok şaşırdım. 10 yıl geçmiş. HALA TV ÜRETMİYORUM :-)

2006 Mart ayında oradan ayrıldım. Memleketime Konya'ya döndüm. MBA yaptığım için üretim planlama mühendisi olarak çalışmaya başladım.

Şu anda da aynı fabrikada İşletme Müdürüyüm. (Metal sektörü)

Kendi gördüklerimden hareketle Elektrik Mühendisliğinin Elektronik mühendisliğine göre daha avantajlı olduğunu söyleyebiirim.

Özel anlamda sanayide çalışacak olanlar için Mekatronik, Otomasyon ya da Kontrol sistemleri mühendsiliği gibi bölümler açılmış şimdi. Onlar tercih edilebilir.

Hocam maas ne kadar acaba söyleseniz de bi sakınca yoksa öğrenebilirmiyim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.