Bildirim
Elektrik elektronik mühendisliği son sınıfa geçtim, soruları alayım
Mima Parasol - Şemsiye (Taş Beyazı) : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/dp/B0156BGT5W
2 sa. önce paylaşıldı
Amazon.com.tr: 4 Al 3 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AKII4SVCIDXLE
3 gün önce paylaşıldı
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de stajdayim. Iyi kitap kasiliyor. -
bilgisayarıma kumanda yapabilir misin. pc'mi kumandayla açıp kapatmak istyiorum. -
yapabilirim ama feci üşengecim kardeş. -
Ben sana Elektrik Mühendisi olamazsın demedim zebani olamazsın dedim -
peki bilgisayarı açmadan harddiskten veri alabilir misin? telefona sadece usb takarak şifreyi kaldırabilir misin?(gerçi bu yazılım istiyor sanırım) Veya telefonun şarj doldurma deliğine bir cisim sokarak telefondaki tüm şarjı emebilir misin birkaç saniye içinde? -
basıyorlar teoriyi basıyorlar teoriyi lehim yapamayan eem tanıyorum inşallah sizde öyle değilsinizdir -
Hangi üniversitedesin -
Istedigin bir devre tasarlayabiliyor musun? Mesela su powerbanklerin devrelerini. Kafamda hep projeler oluyor ama o projenin devresini yapmam imkansiz. Mesela Gunes panelinden gelen enerjiyi akude depolayacak sonra bunu 5vluk 12vluk 220vluk sekilde cikis vericek bir devre dusunuyorum ama sadece o elektrik bilmedigim icin icraat yok. -
Doğru akımda voltaj değiştirmek çok maliyetli tekrar alternatif akıma çevirmen gerekir filan o iş olmaz hocam -
Hangi üniversite? -
okul bittikten sonra görecem ben seni -
Hacettepe ele elo 5. sınıf geldi açılın -
quote:
Orijinalden alıntı: KilliKarpuz
Hacettepe ele elo 5. sınıf geldi açılın
Tebrikler. :) -
sonuncu hariç o dediklerin zor :( -
bu yapılır yapacak bilgim var. ama senin o dediğin güneş panelinden enerji depoladıktan sonra arkadaşın da dediği gibi 220v vermenin pek verimli bir yolunu düşünemedim. zaten onu düşünen de elon musk oluyor :D -
Neden zor? -
quote:
Orijinalden alıntı: aoulle
bu yapılır yapacak bilgim var. ama senin o dediğin güneş panelinden enerji depoladıktan sonra arkadaşın da dediği gibi 220v vermenin pek verimli bir yolunu düşünemedim. zaten onu düşünen de elon musk oluyor :D
Peki hocam bu devreyi bir makine mi yapar yoksa biz bilesenleri alip kurabilir miyiz? Eger bir makineye yaptirilabiliyorsa baya iyi olurdu. -
bilkent -
Hangi üni hocam bu arada geleceğini parlak görüyor musun?
Benzer içerikler
- intihar edicem
- eski türkçede teşekkür etmek
- düğünde oynamayı bilmeyenler ne yapmalı
- 101.1 protocol pos cihazı
- sağ kaburga altında damar atması
- exxen filmleri
- vtouch nedir
- prompt mühendisliği
- penis nakli
- bim karavan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X