Merhaba arkadaşlar son 1 aydır nedense gece 2,3 gibi elektrikler gidiyor bilgisayarı gecede kullandıgım icin o saatlerde kesinti olunca kapanıyor ve daha yeni aldığım bilgisayara bir şey olursa bir daha alma imkanım çok zor ondan bu konuya hakim olan arkadaşlara sorum şu ki kesintisiz güç kaynağı falan almalımıyım yoksa herhangi gibi bir sorun çıkmazmı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler :)
Bilgisayara Bir sey olmaz. O an calistiginiz dosyaya ait bilgilerde bozulma olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bilgisayarınızda fiziksel bellek yani HDD varsa zarar görebilir . UPS tavsiye ederim .
Atıyorum bir dosyayı diske kaydederken sorun olabilir. Yarısını yazdığı için bozuk olur dosya. Programlar genelde kurtarma dosyaları oluşturur yani birden fazla kaydı tutarlar. Sen dosyayı kaydederken elektrik giderse önceden otomatik kaydettikleri dosyayı sana sunarlar.
Anladım çok teşekkürler oyun indiriyordum socialclub üzerinden o esnada kapandı açtığımda kaldığı yerden devam etti bir sıkıntı çıkarırmı acaba bide ups lerde tavsiye ettiğiniz varmı acaba fiyatı uygun olan
o anki dosyalar zarar görebilir
Elektrik kesintisinde , psu yandığını çok gördüm :) ayrıca elektrik kesintisinde en çok hasar gören yer hdd .