Şimdi Ara

Elektrik ve elektrik elektronik müh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektik ve elektrik elektronik müh arasındaki fark nedir hangisi daha avantajlıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektrik vs Elektrik - Elektronik diyosun

Elektrik elektronik isimden kazandı zaten hocam kapsıyor yani

• brknarda kullanıcısına yanıt
    eheheh
  • elektriği tavsiye ederim iş bulması daha kolay
  • Elektrik Mühendisliği elektrik ve donanımıyla ilgilenir

Eem ise bunlara ekstra olara yazılımı ve tasarımı ile ilgilenir

mantıken elektrik elektronik mühendisliği daha akla uygun meslek gibi görünebilir ama elektrik mühendisliğinde daha çok kazanırsın

Not:Eem okuyorum daha iyi bir yerde elektrik gelseydi kesinlikle onu yazardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 2 Temmuz 2017; 8:57:58 >
  • https://forum.donanimhaber.com/elektrik-muhendisligi-bilgilendirme--107596884

• beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    Elektrik mühendisinin imza yetkisi var ama elektrik elektronikiğin yok diye araştırdım doğru mu bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visvisva -- 2 Temmuz 2017; 12:50:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi Elektrik Elektronik
    11 yıl önce açıldı
    elektrik elektronik müh yazın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: visvisva

Elektrik mühendisinin imza yetkisi var ama elektrik elektronikiğin yok diye araştırdım doğru mu bu ?

hayır bu nasıl ortada dolasıyor anlamak mümkün değil.

emo nun sitesinde şartlar var 3 ders alıyorsun olup bitiyor o derslerin 2 si zaten çogu ünide direk veriliyor.

mezun bir mühendis olarak diyorum üni de ne ögrenirsen zaten boş iş işte ögrenilir o yüzden ha elektrik-elektronik ha elektrk tek basına sizi farklı kılmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis_Majoris_Vy -- 2 Temmuz 2017; 12:49:48 >
  • hangi ünidesiniz ve hangi üniden mezun oldunuz benim elektrik müh tutarsa kocaelide tutacak büyük iht elektrik elektronik ise düşük bi ihtimal istanbul veya marmara ,olma ihtimali daha yüksek olan ise kültür vb gibi tam burslu olanlar sizce nasıl bir seçim yapmalıyım ?

• visvisva V kullanıcısına yanıt
    Her mühendisliğin kendi alanında imza yetkisi vardır boşuna okumuyorsun 4 sene o imza yetkisini almak için okuyorsun

• http://www.memurlar.net/haber/646604/elektrik-elektrik-elektronik-ve-elektronik-ve-haberlesme-muhendisliginin-esdegerligine-yonelik-yeni-karar.html

hepsi birbirine denktir.

Tekli olanlar daha iyidir yani Elektrik , Elektronik veyahut Elektronik ve Haberleşme okuman daha yararına olacaktır.

EEM'i ancak Boğaziçi,ODTÜ tutuyorsa tercih edebilirsin yoksa İTÜ ve Yıldız'da Elektrik veya Elektronik Haberleşme daha iyidir.

Türkiye şartlarında Elektrik daha iyi para kazanır Elektronikçilere göre ama yurt dışına çıkabilirseniz Elektronikle alır yürürsünüz.

Ama hepsinden önemlisi ilgi ve alaka sen Elektronik ve yazılıma ilgi duyuyorsan gidipte Elektrik seçme daha iyi parası var diye , aman diyeyim bu çok önemli bir nokta.

iyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.