Arkadaşlar elektro gitara baslamak istiyorum,daha onceden gitar calmıslıgım da yok ama rock müzik sevdigimden cok calmak istiyorum elektro gitarı ve sadece hobi icin istiyorum studyolardı gruptu falan bunları su an icin dusunmuyorum. Bana soyle anfisiyle beraber set halinde uygun bi gitar onerirseniz sevinirim,bu arada metal pek sevmem rock severim ona gore tavsiyelerde bulunursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler...
dostum, ilerletmemekte kararlıysan elektroyu, yalnızca hobi diyosan; yan flüt ve mızıkayı düşün derim. sahile götürür çalarsın yalnız yalnız. eektro tek başına sıkabilir çünkü oldukça zahmetli (diğer enstrümanlar da zahmetli ama kısa sürede "hobi" seviyesine gelebilinir)
quote:
dostum, ilerletmemekte kararlıysan elektroyu, yalnızca hobi diyosan; yan flüt ve mızıkayı düşün derim. sahile götürür çalarsın yalnız yalnız. eektro tek başına sıkabilir çünkü oldukça zahmetli (diğer enstrümanlar da zahmetli ama kısa sürede "hobi" seviyesine gelebilinir)
gitar çalmaya cok hevesliyim sıkılcagımı da sanmıyorum ama dedigim gibi su an icin ilerletirim grupta calarım falan gibi dusuncemde yok,önerin icin saol bu arada ama gitar önerseydin daha iyi olurdu
3 akor gitaristi olup sahillerde caddelerde rüzgar ve akdeniz akşamları çalacak arkadaş heralde
quote:
3 akor gitaristi olup sahillerde caddelerde rüzgar ve akdeniz akşamları çalacak arkadaş heralde
evet oyle yapıcam kardesim yardım edicekmi artık biri?
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme