Şimdi Ara

Elektronik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli adminler, tamam anladık reklam ile yaşıyorsunuz ama lütfen kantarın topuzunu biri tutsun. Bu ne kardeşim, her konuya girerken 2 kez zorunlu reklam mı olur? Belki beni banlayacaksınız ama inanın bu hali ile siteye girmek zaten işkence. Dost acı söyler...

• quote:

Orijinalden alıntı: mco

Değerli adminler, tamam anladık reklam ile yaşıyorsunuz ama lütfen kantarın topuzunu biri tutsun. Bu ne kardeşim, her konuya girerken 2 kez zorunlu reklam mı olur? Belki beni banlayacaksınız ama inanın bu hali ile siteye girmek zaten işkence. Dost acı söyler...

haklısın hocam tek çare "a d b l o c k "er eklentisini tarayıcılara kurmak. Ben öyle kullanıyorum 16 adet reklamı engelliyor. TAvsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzcndyr -- 14 Haziran 2015; 2:03:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

quote:

Değerli adminler, tamam anladık reklam ile yaşıyorsunuz ama lütfen kantarın topuzunu biri tutsun. Bu ne kardeşim, her konuya girerken 2 kez zorunlu reklam mı olur? Belki beni banlayacaksınız ama inanın bu hali ile siteye girmek zaten işkence. Dost acı söyler...

haklısın hocam tek çare "a d b l o c k "er eklentisini tarayıcılara kurmak. Ben öyle kullanıyorum 16 adet reklamı engelliyor. TAvsiye ederim.

Tertemiz DH sayfası görmek çok muhteşem bir duygu.
  • quote:

Reklam departmanına mail atmanız gerekiyor.

Sırrı Karaaslan Reklam Satış Sorumlusu
    sirri.karaaslan@donanimhaber.com
  • Elektronik forumunun kan keybettiği defalarca yazıldı, o yüzden reklam işi bile 2. planda kalıyor. Aça aça arduino alt forumu açtılar yıllar sonra. Bir sürü fikir sunulmasına rağmen adminler bildiklerini-daha doğrusu bilemediklerini- yaptılar.. Allah yollarını açık etsin, yine yılda bir girmeye devam. Körlerle sağırlar birbirlerini ağırlamaya devam etsin, forumun reytingi düşmesin, reklamlar azalmasın, gerçek bilgiye ulaşılmasın, bu gibi yorumlar da silinsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.