Şimdi Ara

Elektronik Nerden Başlamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar liseye yeni geçtim elektroniğe ilgi duymaya başladım bazı yerleri araştırdım anlatıyolar ama anlaşılması çok zor benim anlayacağım kolay bir dille anlatılmış bi kaynak arıyorum
    Bi konuda görmüştüm meb'in elektroniği anlatan e-kitapları varmış ama onlarıda bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.

• Konuları doğru sırada ogrenirseniz kolay olur. bir teknik okulun müfredat programını veya bir kitabın konu indexini takip ederek bu sıralamayi doğru biçimde yapabilirsiniz. Ama matematiği boğulmak istemiyorum devre yapayım derseniz o zaman bilemiyorum.
    Belki benim söylediğim yöntemi biraz zor olabilir. En güzeli hoşunuza giden birkaç devre yi yapmaya çalışın. Kervanı yolda düzer tüm alet edevati ayarlarsiniz. Böyle daha zevkli olur. Aklınıza gelen soruların cevabını da ararsiniz. Önce alıcıları açmak lazım. Soru olmadan cevaplar kafaya yerleşmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütüphanelerde çok basit anlatimlı kitaplar var bu konuda tavsiye ederim

• Megep in modülleri gayet açıklayıcı ama bana kalırsa işin temeline inmeden önce yazılım kısmında yoğunlaş. Gunümüzde elektronik neredeyse tamamen dijital e donmuş durumda. Başka forumdan bir bayanla tanışmıştım. Hobi olarak evde örgü örmek yerine 18F serisine kod yazıyormuş. Ve bu işi severek yaptığını söylüyor. Diyeceğim o ki yaş cinsiyet zorluk vs bunlar önemsiz şeyler. Seven insan zoru başarır.

Özet: seviyorsan git başla bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lesitin

Megep in modülleri gayet açıklayıcı ama bana kalırsa işin temeline inmeden önce yazılım kısmında yoğunlaş. Gunümüzde elektronik neredeyse tamamen dijital e donmuş durumda. Başka forumdan bir bayanla tanışmıştım. Hobi olarak evde örgü örmek yerine 18F serisine kod yazıyormuş. Ve bu işi severek yaptığını söylüyor. Diyeceğim o ki yaş cinsiyet zorluk vs bunlar önemsiz şeyler. Seven insan zoru başarır.

Ben Pek katılmıyorum . Önce analogdn başlanmalı . Sonra dijitale geçilmeli.
  • http://megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/modul_pdf/520TC0003.pdf

linkdeki pdf i okursan öğrenirsin tavsiyem yazıcıdan çıktı al yoksa pc üzerinde sıkılırsın okumazsanda öğrenemezsin dostum yine yardım istersen konu açtığından haber ver :)

kolay gele :)

hemen icatlara mücitliğede başlarsın zaten öğrendikçe

http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/kursprogramlari/elektrik/moduller/elektronikdevrelervesistemler1.pdf

burdanda devam edersin işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo.muco -- 11 Eylül 2012; 20:37:00 >

• quote:

Megep in modülleri gayet açıklayıcı ama bana kalırsa işin temeline inmeden önce yazılım kısmında yoğunlaş. Gunümüzde elektronik neredeyse tamamen dijital e donmuş durumda. Başka forumdan bir bayanla tanışmıştım. Hobi olarak evde örgü örmek yerine 18F serisine kod yazıyormuş. Ve bu işi severek yaptığını söylüyor. Diyeceğim o ki yaş cinsiyet zorluk vs bunlar önemsiz şeyler. Seven insan zoru başarır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_55

quote:

hangi konuda oha?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris_55

quote:

hangi konuda oha?

Başka forumdan bir bayanla tanışmıştım. Hobi olarak evde örgü örmek yerine 18F serisine kod yazıyormuş.

Helal olsun bu ablamıza

• herkeze çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.