Bildirim
Elektronik Sigara ile Sağlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tüm ürünler Çin'de yapılıyor. Çok araştırdım bunu ben...
Almayna filan yazıyor diye çok sevinmiştim bir baktım üretim yeri Çin :)
USA filan var ama hepsi Çin malı Çin'de üretiliyor. Bende madem Çin'de üretiliyor dedim. Joyetech almıştım...
Likitler konusunda Flavourart var en iyisi o size tavsiyem şaşmayın...
Elektronik sigara normal sigaraya oranlı nasıldır bilmem ama kullanıcı yorumları olarak genelde sigaradan kurtulduğunu söylüyor...
İyice araştırın, artılarını eksilerini tabi araştıracak bir yer bulabilirseniz. Sigara mı yoksa e-sigara mı? tercih sizin tabiki...
Joyetech Ego C kullanıyorum ben biraz sızıntısı filan oluyor tad vermesi iyi, likit tadını falan alıyorsunuz yani...
Herkeze sigaradan kurtulması dileğimle... -
hayret bi şey yaa butun konuyu silmişler. Hangi akla hizmet yaptılar bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuZEyfE_13 -- 14 Aralık 2012; 22:49:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HuZEyfE_13
hayret bi şey yaa butun konuyu silmişler. Hangi akla hizmet yaptılar bilmiyorum
Tahminimce satıcıların yaptığı birşey yurtdışı sitelerine yönlendirdiğimiz için adamlar şikayet ediyordur...
Yurtdışı olmasa inan o konu hep kalırdı orda... Ne kadar hatalı ne kadar yanlış yazılsada bilgi edilenebilecek tek yerdi bence sağlık olsun :) -
Beyler artık burdan yazalım bildiklerimizi.Daha yoneticiler bir açıklama yapmadı.Neden silindiğine dair.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapalım benim için bir sıkıntı yok ama şöyle bir gerçek var yine silinirse ne olur onu bilmiyorum :) -
Açıklama yapılsa anlarız yani elektronik sigara ile ilgili konu açma yasak mı?yada hangi bölüme açılacak.Çünkü diger konu elektronik bölümündeydi.Hatalı mıydı bölümü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kesınlıkle orada cok yararlı bılgı vardı ve herkezın tecrubelerını pyalastıgı tek forum sıtelerındne brtanesıyde o konu kapsamında yazık oılmus ama yınede buradan paylasın arkdaslar benm eskı cıhazım bozul yenı ego-c sığparısı verdım beklıyorum gelınce paylasacagım olumlu olumsuz -
abi öbür konuda olayı hiç bilmeyen birisi girince aydınlana bileceği bi konuydu bunuda öyle yaparız ama öbür konu gibi bunuda silerler olan emekler olur. -
Sayfalar boyu giden ve 80 sayfaya yaklaşan başlık halen duruyor.http://www.hangielektroniksigara.com/ adresinden de derlenmiş bilgiyi okuyabilirsiniz. (Verdiğim link satış sitesi değil, amatör ruhla hazırlanmış bir bilgilendirme sitesi.)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X