Şimdi Ara

Elektronik Sigara ile Sağlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektronik sigara ile ilgili bir çok şey paylaşılmıştık ama bunların hepsi silinmiş...

Sağlıklı mı değil mi tam emin olmamakla birlikte sigaradan daha iyi olduğunu düşündüğüm için geçtim elektronik sigaraya...

Bir çok kişide geçmeyi düşünüyordu... Çok şey paylaşmıştık yinede sağlık olsun...

• Tüm ürünler Çin'de yapılıyor. Çok araştırdım bunu ben...

Almayna filan yazıyor diye çok sevinmiştim bir baktım üretim yeri Çin :)

USA filan var ama hepsi Çin malı Çin'de üretiliyor. Bende madem Çin'de üretiliyor dedim. Joyetech almıştım...

Likitler konusunda Flavourart var en iyisi o size tavsiyem şaşmayın...

Elektronik sigara normal sigaraya oranlı nasıldır bilmem ama kullanıcı yorumları olarak genelde sigaradan kurtulduğunu söylüyor...

İyice araştırın, artılarını eksilerini tabi araştıracak bir yer bulabilirseniz. Sigara mı yoksa e-sigara mı? tercih sizin tabiki...

Joyetech Ego C kullanıyorum ben biraz sızıntısı filan oluyor tad vermesi iyi, likit tadını falan alıyorsunuz yani...

Herkeze sigaradan kurtulması dileğimle...
  • hayret bi şey yaa butun konuyu silmişler. Hangi akla hizmet yaptılar bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuZEyfE_13 -- 14 Aralık 2012; 22:49:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuZEyfE_13

hayret bi şey yaa butun konuyu silmişler. Hangi akla hizmet yaptılar bilmiyorum

Tahminimce satıcıların yaptığı birşey yurtdışı sitelerine yönlendirdiğimiz için adamlar şikayet ediyordur...

Yurtdışı olmasa inan o konu hep kalırdı orda... Ne kadar hatalı ne kadar yanlış yazılsada bilgi edilenebilecek tek yerdi bence sağlık olsun :)
  • Beyler artık burdan yazalım bildiklerimizi.Daha yoneticiler bir açıklama yapmadı.Neden silindiğine dair.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapalım benim için bir sıkıntı yok ama şöyle bir gerçek var yine silinirse ne olur onu bilmiyorum :)
  • Açıklama yapılsa anlarız yani elektronik sigara ile ilgili konu açma yasak mı?yada hangi bölüme açılacak.Çünkü diger konu elektronik bölümündeydi.Hatalı mıydı bölümü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesınlıkle orada cok yararlı bılgı vardı ve herkezın tecrubelerını pyalastıgı tek forum sıtelerındne brtanesıyde o konu kapsamında yazık oılmus ama yınede buradan paylasın arkdaslar benm eskı cıhazım bozul yenı ego-c sığparısı verdım beklıyorum gelınce paylasacagım olumlu olumsuz
  • abi öbür konuda olayı hiç bilmeyen birisi girince aydınlana bileceği bi konuydu bunuda öyle yaparız ama öbür konu gibi bunuda silerler olan emekler olur.
  • Sayfalar boyu giden ve 80 sayfaya yaklaşan başlık halen duruyor.http://www.hangielektroniksigara.com/ adresinden de derlenmiş bilgiyi okuyabilirsiniz. (Verdiğim link satış sitesi değil, amatör ruhla hazırlanmış bir bilgilendirme sitesi.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.