Şimdi Ara

Elektronik Sınava Gireceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aralık ve şubatta ki sınavlardan maalesef kaldım şimdi kaldı 2 sınav hakkım bir daha ki sınavda mayısta ama elektronik sınava gireceğim ayın 14ünde sizce elektronik sınava girmelimiyim normal sınavdan ne farkı var ve bu sınavı geçmek istiyorum nelere çalışayım bildiğiniz bir site felan varsa link atarmısınız.

• dostum eski soruları çöz zaten benzerleri çıkıyor. Eğer vakit bolsa kursun kitabını 1 kere oku tamamdır.
  • Şubatta girdiğim sınav soruları kolaydı keşke geçebilseydim. Bu gireceğim sınavda benzer sorular çıksa geçerim aslında.
  • Meraba. E sınava girdiniz sanırım. Merkezi sınavların tarihi belli ama e sınavlar hakkında hiçbir şey bulamadim. Tarihleri merkezi yazılı sınavla aynı mi oluyor? Sadece randevu alınması gerektiği yazıyor. Nasıl randevu alınacak? Bir de direksiyon sınavını e sınavdan ne kadar sonraya verdiler ve e sınav da sorular nasıldi ? Bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohouse

Meraba. E sınava girdiniz sanırım. Merkezi sınavların tarihi belli ama e sınavlar hakkında hiçbir şey bulamadim. Tarihleri merkezi yazılı sınavla aynı mi oluyor? Sadece randevu alınması gerektiği yazıyor. Nasıl randevu alınacak? Bir de direksiyon sınavını e sınavdan ne kadar sonraya verdiler ve e sınav da sorular nasıldi ? Bilginiz var mı?

Randevuyu senin adına kurs alıyor tarihleri kontenjana göre değişiyor mesela benle aynı dönemde kurs görenler 14 mayısta sınava girmişti e sınav 11 haziranda olmuştu tamamen mebe bağlı bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E7109D3E -- 15 Temmuz 2016; 1:09:51 >

• Anladım hocam teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS ve Mühendislik ????????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.