Şimdi Ara

Elektroşok cihazı satın almak istiyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
22.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsmini vermek istemediğim bir yerde doktorum, artık bize saldırılar canımıza tak ettirdi, pek bir korumamız yok, güvenlik desen olay anında kaçıyor, kendimi savunmak için çaktığımda bayıltan elektroşok cihazı arıyorum, parası önemli değil, nereden temin edebilirim böyle birşey?

• Ülkemizde bulunduğunu sanmıyorum.Yurt dışından temin etseniz bile gümrükte geçiremezsiniz.Başka bir şekilde güvenliği sağlamalısınız:mesela biber gazı.kullanım serbest.
  • İstanbul' da yaşıyorsanız, bende 3 adet Çin'e gittiğimde aldığım bu aletlerden var. Hemde fener görevi görüyor. Arkadaki tuşa bastığınız zaman şok vermeyi açmış oluyorsunuz. İstiyorsanız fotoğraf ekleyebilirim. Boyu yaklaşık 12 cm. Şarj aletiyle beraber verebiliyorum. 359 TL' de anlaşalım diyorsanız bana uyar. Yada olmadı Türkiye' den alırsınız. Çin' de mekanlarda güvenliklerin kullandığı marka, temin edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coglop -- 21 Nisan 2012; 13:18:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasabie

İsmini vermek istemediğim bir yerde doktorum, artık bize saldırılar canımıza tak ettirdi, pek bir korumamız yok, güvenlik desen olay anında kaçıyor, kendimi savunmak için çaktığımda bayıltan elektroşok cihazı arıyorum, parası önemli değil, nereden temin edebilirim böyle birşey?

Eminönünde 70 lira gibi bir fiyata cop uzunluğunda şok cihazları var ama asıl bu amerikada satılan taserlardan lazımda size o türkiyede bulunmuyor , ayrıca hem internette hem eminönünde 5-7 lira gibi bir fiyata nato göz yaşartıcı sprey bulabilirsin.Git eminönüne orda silah, av malzemesi , çakı , bıçak satan yerleri gez illa bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 24 Nisan 2012; 11:48:06 >

• Gerek yok elektroo şoka cebinde bi çakı bulundur daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasabie

İsmini vermek istemediğim bir yerde doktorum, artık bize saldırılar canımıza tak ettirdi, pek bir korumamız yok, güvenlik desen olay anında kaçıyor, kendimi savunmak için çaktığımda bayıltan elektroşok cihazı arıyorum, parası önemli değil, nereden temin edebilirim böyle birşey?
    http://www.taser.com/products/self-defense-products/taser-c2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laapslaaps -- 24 Nisan 2012; 16:44:01 >
  • Çin malı tavsiye etmem sizi çarpabilir ve etkisiz basit ve kalitesiz bir cihaz olma riski yüksek olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pi satın almak istiyorum
    6 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

http://www.taser.com/products/self-defense-products/taser-c2

Bizim ülkemize kanunlar yüzünden satış yapmıyorlar mail atıp sormuştum geçen sene
  • İZMİRDE YAŞIYORUM..SU 1 LİRACI FALAN DEDİĞİNİZ JAPON PAZARI GİBİ BİR DÜKKAN VAR İLGİMİ ÇEKMİŞTİ GİRDİM İÇERİ ADAMDA VARDI O ALETLERDEN FİYATINI SORDUM 50 LİRA DEDİ ELİME ALDM GERÇEKTEN COK ŞİDDETLİ Bİ ŞEKİLDE ELEKTRİK SESİYLE İRKİLDİM İŞE YARAR GALİBA BENDE ALICAM AMA ZEVK İÇİN.:)
  • Bu cihazların fiyatları 40 tl. özel mesaj ile detaylarını alabilirsiniz.
  • Hazır konusu varken bu başlık altından bende aynı soruyu sormak istiyorum.
    Ayrıca Taser C2 elektro şok tabancası istiyorum ama sanırım Türkiye'de satılmıyor. Bunu elde etmenin bir yolu yok mu acaba ?
  • Coglop kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ayak üstü adam mı dolandırıyorsunuz?Çektiğin fiyatın anormalliğini biliyorsun değil mi?

Aldığın linkini bir atar mısının? Hayır öyle bir fiyat çekiyorsan acayip kaliteli bir şey olması lazım.

Sizde fırsattan istifade ...
  • Tr de satılıyor mu TASER?
  • Suçlu sen olursun hocam girme böyle işlere
  • Yargılanırsınız, net.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.