Şimdi Ara

elime kız eli değmedi diyenler(çözüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...öncelikle havanın soğuk olması gerekiyor
    1ellerinizi bilerek soğutun buz gibi olacak
    2tanıdığınız bir kızın yanına gidin
    3dondum,üşüyorum tarzında bir şeyler söyleyin kız üşüyüp üşümediğinizi anlamak için elinizi tutacak

• Yabancı bir ülkede olsan kız elini tutar ısıtır ama Türkiye'de bunu söylediğinde kız oradan kaçar veya "salak mısın falan yani" tarzında bir cevap verir.
  • Ne varsa yabancı ülkelerde var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Yabancı bir ülkede olsan kız elini tutar ısıtır ama Türkiye'de bunu söylediğinde kız oradan kaçar veya "salak mısın falan yani" tarzında bir cevap verir.

yabancı bir ülkede kızın eline dokunabilmek için elim üşüdü, elim dondu filan gibi numaralar yapan abazalar yok ama

•  elime kız eli değmedi diyenler(çözüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havf -- 22 Aralık 2009; 13:11:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

Yabancı bir ülkede olsan kız elini tutar ısıtır ama Türkiye'de bunu söylediğinde kız oradan kaçar veya "salak mısın falan yani" tarzında bir cevap verir.

yabancı bir ülkede kızın eline dokunabilmek için elim üşüdü, elim dondu filan gibi numaralar yapan abazalar yok ama

çünkü orda elimi tut diyen abaza kızlar var
  • Bu kadarda Abaza Olmayın...
  • yuh be bu hallederemi düştük xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

çünkü orda elimi tut diyen abaza kızlar var

İddia ediyorum Türkiye'de kızların %75 i erkeklerden daha abazandır.Fakat gerek toplum baskısı,gerek ayıplanma olsun bunları dışa vurmaz,belli etmezler.
    Hani kızın erkek arkadaşı olunca kız dövülür,erkeğin kız arkadaşı olunca "aslan oğlum" diyalogları geçer ya o hesap işte.

• yok yanlış anladınız bu okul dışında başka yerde işe yaramaz zaten hemde eğlence maksatlı bir konu açtım zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.