< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elit Sevyem gidiy ACIL yardim
-
-
dostlar, pandemi sebebiyle, seviye dusurulmesi galiba askiya alinmis, ne zamana kadar bu sekilde olacak bilgisi olan varmi ?
-
Hocam Miles Smiles hesabinizdan uyeliginizin gecerli oldugu tarihi gorebiliyorsunuz. Seviye dusurulmesi yanlis degilsem 2 defa 6 ay sureyle uzatildi. Ucus yapmiyorsaniz, bir sekilde kredi karti islemlerinizi arttirip mil kazanmaniz gerekiyor. Bunu da statu miline 1/5 oraninda cevirebiliyorsunuz. Kredi kartiyla yaklasik 100000 mil kazanmak cok zor bir durum ancak; ne kadar toplarsaniz o kadar statu miline cevirip satin almaniz gereken mil miktarini dusurebilirsiniz.
Veya Elit PLus tanidiginiz varsa; size 40000 Mil karsiligi elit hediye edebiliyor.
-
tesekkurler dostum, evet alisveris millerim abya birikiyor bu ara, ve satumu koruyacagim, yeni yilda ucmayi dusunuyorum, tabi Tailand acilirsa, yoksada dubai felan , bakacaz artik duruma gore
en kotu ihtimal mil donusturecem
-
umarim istediginiz gibi olur. Benim de subatta sona eriyor ve ne yazikki uzatma olmazsa bir alt seviyeye dusecek gibiyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X