Şimdi Ara

eLLC Yabancı Dil Eğitim Eğitim Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eLLC Eğitim Setleri Nedir, Nasıl Öğretir ?
    Dünya Genelinde En çok Kullanılan yabancı dil eğitim yöntemi. Doğal öğrenme sistemi ile yabancı dil eğitimi veriliyor. Yabancı dil öğrenimi için olmazsa olmaz 4 temel beceri, Okuma, Yazma, Konuşma ve Dinleme yeteneklerini aynı anda geliştiren uygulamalar ile ana dilini öğrenen bireyin yaşadığı doğal süreçlere göre kelimeler birbiri ile doğal bir ilişki içerisinde sıralanıyor. eLLC Eğitim programı Türkçe ve İngilizce menü diline sahip ve eğitimin her aşamasında kelime ve cümlelerin Türkçe çevirilerine ulaşabiliyorsunuz, eLLC içerisindeki tüm derslere bilgisayardan Akıllı telefon ve tabeletlere özel uygulamlar ile kolayca erişebiliyorsunuz, böylece fırsat bulabildiğiniz her anı yabancı dil öğrenerek geçirebiliyorsunuz. Ayrıca eLLC ile öğrenmekte olduğunuz dile ait herhangi bir konuda takıldığınız konuları, program üzerinden o dilde uzman bir eğitimciye sorarak anında yanıt alabiliyorsunuz, aynı zamanda eğitimciler, öğrencilere aylık gelişim raporları sunarak öğrencinin eksik oldukları konuları ve çözüm yollarını bildiriyor. eLLC sistem ile 17 yabancı dil öğrenilebiliyor. Detaylı bilgi için Buraya tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantar35 -- 11 Mart 2018; 0:6:31 >

• Kantar bey, Mir eğitim sitesine girdiğimizde : Mir eğitim Fast english diye bir setiniz var, domosunu indirince içinden bildiğin ünlü effortless seti çıkıyor, hemde 190 TL fiyat vermişsiniz..orjinali bile daha ucuz..

BU konunun açıklamasını yapabilir misiniz ? neden ismini fast english no grammar sesli ingilizce eğitim seti diye değiştirip koyuyorsunuz ? Effotlessin sahibiyle işbirliği halinde olsanız neden ismini değiştirmenize izin versin ki ?

http://www.miregitim.com/miregitim-kolay-ingilizce-egitim-seti/miregitim-fast-english buyursun herkes indirsin baksın..

• Set sadece efortlessden oluşmuyor, içerisinde bize ait programlar da mevcut, gerekli izinler ve anlaşmalar dahilinde yapılan bir iştir. Bilginize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.