Şimdi Ara

Elma-krom nedir tam olarak, kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elma-krom nedir tam olarak, kullanan var mı? Benim bir arkadaşım başlamış. kutusu 60 tl imiş. bu indirimli hali tabi...

• elma-krom içerisinde krom ve b vitaminleri bulunan destek hapı.Ancak çoğu hap gibi wc ihtiyacınızı artırmıyor.Ben 50 gündür kullanıyorum.Yaptığı şu;

1. açlıktan başınız ağrımıyor,

2. tatlı isteğinizi nispeten azaltıyor

3. iştahı kesmiyor ama kontrol etme gücünüzü artırıyor.

4. Yediklerinizi %5-20 arasında azaltıyorsunuz.

Ancak spor yapmadan falan çok işe yaramıyor.Yemeye devam ederseniz yiyorsunuz ama size kontrol etme iradesini sağlıyor.

Spor yaparken yorulmuyorsunuz.Sağlıksız olsa herhalde hollanda da yasaklanırdı veya eczanelerde satılmazdı sanıyorum.

İşe yarıyor.ama denemek lazım.Bünyeye göre değişiyor.

Sadece hapı içerek zayıflamak 1-2 yıl sürebilir :)
  • kullanan arkadaşım çok mutlu ve enerjik olduğunu söylüyor. hergün 3 km. yürüyormuş ama henüz kilosunda bir düşme olmamış. 2 hafta oldu herhalde başlayalı. yediklerine ne kadar dikkat ediyor bilemiyorum tabi.

ben de 10 yıldır kilo alıp veriyorum. ideal kilomda kalamadım bir türlü. zayıflamak için mucizevi bir şeyler arıyorum. bugüne kadar doktordan aldığım diyet ve aerobik dışında hiçbir zayıflatıcı denemedim.

benim sorunum; birkaç kilo zayıflayınca motivasyonumu kaybedip verdiklerimi geri almak
  • hep reklamlarını görüyorum ama denemedim, faydalı olduğunu tavsiye eden birilerini bulursam deneyebilirim...
  • Ne kadar faydalı olurlarsa olsun tek şart Spor Spor SPor!
  • bence de "spor spor spor" ama canım hiç spor yapmak istemiyor :( napayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fersefone

bence de "spor spor spor" ama canım hiç spor yapmak istemiyor :( napayım?

Uykunu düzene sok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Demir Eksikliği Olan Var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.