Arkadaşlar Galatasaray ile ilk sezonumda Elmander'i hedef adam,Baros'u yanında poacher oynattım.Ligde Elmander 25 gol,Baros 18 gol 12 asist ile oynadı.İkinci sezona başlamadan Baros'u sattım yerine Ruben ve Ebans-Blake idare ediyorlar.Elmander hala oynuyor. Elmander yaşlanmaya başladığı için sezon başı Tomas Necid'i aldım fakat beklediğim verimi alamadım.Sizden istediğim Elmander gibi uzun,çevik,hızlı bir oyuncu tavsiyesi.Şimdiden teşekkürler.
NOT:Llorente demeyin pahalı
Ve yaşı en fazla 26-27 olucak
Mustafa Pektemek
Teşekkürler.Eğer gerçekten iyiyse Türk olması açısından da çok iyi olur.
Tomas Necid iyidir hocam. FM11 de iyi bir performans almıştım. 1-2 sezon sabret. İyi bir antrenman programıyla güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
Tomas Necid iyidir hocam. FM11 de iyi bir performans almıştım. 1-2 sezon sabret. İyi bir antrenman programıyla güzel olur.
Biraz ağır kalıyo sanki.Pozisyona girmekte zorlanıyo.
Positioning çalıştır o zaman.
Almeida
quote:
Orijinalden alıntı: Randy Marsh
Almeida
Haklısın aslında hiç düşünmemiştim
jelle vossen var tavsiye ederim kesinlikle. tarz olarak ne kadar benzer bilmiyorum ama bir bak bence ^^
Cardozo , belki Kadlec.
Ruben hangi Ruben Marco Ruben mi? Onun çılgın atması lazım aslında.
Wilfried'i dene. Tip olarak benzemeyebilir ama Galatasaray'da 2. sezonumda aldım. Gayet memnunum
Necid'in üstüne git 1 sezon geçirsin en azından Galatasaray için yeterli bir isim.
crouch dicemde yas para ve cevıklık bakımından sıkıntı olur mu bılmem ama necıdın ustune gıtmen daha mantıklıdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme