Şimdi Ara

Elmander tipi bir santrafor lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galatasaray ile ilk sezonumda Elmander'i hedef adam,Baros'u yanında poacher oynattım.Ligde Elmander 25 gol,Baros 18 gol 12 asist ile oynadı.İkinci sezona başlamadan Baros'u sattım yerine Ruben ve Ebans-Blake idare ediyorlar.Elmander hala oynuyor. Elmander yaşlanmaya başladığı için sezon başı Tomas Necid'i aldım fakat beklediğim verimi alamadım.Sizden istediğim Elmander gibi uzun,çevik,hızlı bir oyuncu tavsiyesi.Şimdiden teşekkürler.

NOT:Llorente demeyin pahalı

Ve yaşı en fazla 26-27 olucak

• Mustafa Pektemek
  • Teşekkürler.Eğer gerçekten iyiyse Türk olması açısından da çok iyi olur.
  • Tomas Necid iyidir hocam. FM11 de iyi bir performans almıştım. 1-2 sezon sabret. İyi bir antrenman programıyla güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Tomas Necid iyidir hocam. FM11 de iyi bir performans almıştım. 1-2 sezon sabret. İyi bir antrenman programıyla güzel olur.

Biraz ağır kalıyo sanki.Pozisyona girmekte zorlanıyo.
  • Positioning çalıştır o zaman.
  • Almeida
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

Almeida

Haklısın aslında hiç düşünmemiştim
  • jelle vossen var tavsiye ederim kesinlikle. tarz olarak ne kadar benzer bilmiyorum ama bir bak bence ^^
  • Cardozo , belki Kadlec.
  • Ruben hangi Ruben Marco Ruben mi? Onun çılgın atması lazım aslında.
  • Wilfried'i dene. Tip olarak benzemeyebilir ama Galatasaray'da 2. sezonumda aldım. Gayet memnunum
  • Necid'in üstüne git 1 sezon geçirsin en azından Galatasaray için yeterli bir isim.
  • crouch dicemde yas para ve cevıklık bakımından sıkıntı olur mu bılmem ama necıdın ustune gıtmen daha mantıklıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.