Şimdi Ara

Emanet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gene karanlık bir gecenin ayazında uyandım en son ne zaman birsey yedim yada temiz bir su ictim hatırlamıyorum hersey ne zaman baslamisti onu bile unutmaya basladim zaman kavramım yok oldu zaten umurumdada degil suan icin sıcak bir yiyecek bulmak zamandan daha onemli lanet olsun ayakkabım delinmis ! Artık cesetlerdende birsey bulmak zorlasıyor her seyin basladigi gun 13 yıl oncesi nasil hayatta kaldım ? Komplo teorilerine takıntılı olan jack beni surekli uyarmisti ben ise onun soylediklerini hep bir sacmalik olarak gormustum bana kore tarafından atılacak bir bombayla dunyadaki yasamin bitecegini soylediginde onu hic ciddiye almamıstım oysaki onun usta bir bilgisayar korsanı oldugunuda biliyordum Lanet olsun! Bunlar gecmiste kaldı zack kendine gel derin düşüncelerde akıp giderken arkandan gelen bir mutantın boynunu koparmasını istemezsin ileride bir ısık var ilerliyorum birden ne goreyim yer yarilmis icinden zebaniler cikiyor hemen eski eve kostum cifteliyi aldim ama tufek tutukluk yapti zebaniler beni kesti
    The End

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsaltorun -- 25 Ekim 2014; 21:41:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okey.
  • İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 25 Ekim 2014; 21:45:51 >
  • Tanrı sizi korusun dostlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracınızı emanet verir misiniz?
    18 yıl önce açıldı
    Arabanızı emanet verir misiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.