Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: musti5861
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.359
Cevap
646
Favori
1.643.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11141115111611171118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Büyük saçmalıkmış. Hayırlısı olsun hakkınızda.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

insanlar oy verdiler. yuz kisiden 75 i en az bir defacık oy attı. bir defacık bile atmayanlar yuzde 25 falan işte. insanlar kendi oylarının ya kıymetini bilmiyorlar ya da bildiklerini sanıyorlar.

bir oy her sey demektir her sey. cok ciddi dusunerek akıl süzgecinden gecirerek oy atmak lazım.

yani hastalık pastalık yazdık diye full onları kovalamıyorum hatta bana ne yalnız ben de unutamama durumu var hastalık bu unutamıyorum balık hafızalı değilim yani ama bu bir bela.

• Emeklinin hali içler açısı belli kesim refah içinde cenneti yaşıyor. Belli kesiminde cebinde çay parası yok geçen a101 teyze kasiyer ile sohbet ediyordu kasadaki meyveleri atacaksanız bekleyim alayım diye üç kuruşluk karnı baharı bile alamıyor insanımız ben çok şükür geçiniyorum yediğim yemek haram oluyor üzülüyorum cidden geçim çok zor hele emekli isen 15/16 yatıyor maaşım birde kirada isen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 14 Şubat 2025; 0:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt
    Darısı 2008 kararlarına imza atanların başına...
    Bugün emekli sürünüyorsa en büyük sebebi 2008 de düşürülen ABO lardır...
    Tüik marifetiyle kul hakkı yiyenler, halkın yararına bir tane bile kanun çıkarmayanlar, ne yaşattılarsa aynılarını yaşarlar umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 14 Şubat 2025; 18:1:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dede06 kullanıcısına yanıt
    O yüzden, konut kredisi, taşıt kredisi gibi uzun vadeli kredileri kesinlikle promosyon aldığınız bankadan almayın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aberdi kullanıcısına yanıt

ben bunu 15 yıldır söylüyorum ancak emeklilerin maaşı haczedilemediği için bankalar kredi vermiyor/nazlanıyor ,insanlar mecbur kalıyor maaş bankasına.

• Maaş farkları hesabına yatırılan oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sosyal medyada gördüm birisi aynen böyle yazmış. siyasetçiler uçarken şahlanırken haklarımızın çoğunu almış kimsenin haberi yok🤔

170i aradım dedikleri = 01.10.2008 ve sonrası doğan kız çocuklarının Anne veya Babası vefat ettikten sonra yetim aylığı alabilmeleri için okuması şartı ile 25 yaşına kadar alabilirler şayet okumuyorsa 20 yaşında yetim maaşları kesilir..dediler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

sosyal medyada gördüm birisi aynen böyle yazmış. siyasetçiler uçarken şahlanırken haklarımızın çoğunu almış kimsenin haberi yok🤔

170i aradım dedikleri = 01.10.2008 ve sonrası doğan kız çocuklarının Anne veya Babası vefat ettikten sonra yetim aylığı alabilmeleri için okuması şartı ile 25 yaşına kadar alabilirler şayet okumuyorsa 20 yaşında yetim maaşları kesilir..dediler..

çevremde biri var hiç evlenmedi şuan neredeyse 40ınına doğru gidiyor hala yetim aylığı alıyor,eskileri etkilemiyor o zaman.

• 27.000 tl dedikleri de bu;

Maaşını VakıfBank'a taşıyacak SGK emeklilerine, 12.000 TL'ye varan promosyona ek olarak; VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ile yapacakları alışverişlerde toplamda aylık 1.500 TL'ye, 10 ayda 15.000 TL'ye varan nakit ödeme verilebiliyor.

gazete duvar
    Promosyon ödemeleri 27 bin TL'yi buldu: Hangi banka ne kadar veriyor?
    https://www.gazeteduvar.com.tr/promosyon-odemeleri-27-bin-tlyi-buldu-hangi-banka-ne-kadar-veriyor-galeri-1757532

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yalan haber gibi duruyor.

• snomask kullanıcısına yanıt
    sigorta uzmanları daha iyi bilir.yasalarda neredeyse her ay her hafta değişiklikler yapmışlar karmakarışık.

bu arkadaşların hesapları pek tutmuyor. bu yıl bunlara güvenip emekli olanların hesapları tutmadı, o yüzden ben de pek güvenmiyorum.

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)Tanis Dirbaliyoutube
    Bu videoda Neler yapacağız: Sonuçlarda neden %1-2'lik sapmalar oldu. Enflasyondaki sapmadan kaynaklı tesirler Detaylı veri girişi ile %17 ve %15,75 e göre net maaş hesaplama sonuçları Minumum veri girişi ile maaş hesaplama tablosunda %15,75 hesabı ne kadar sapma yapıyor Kimler ne kadar düşüş olacak dedi. Karşılaştırmalı Tablo. Tabloya neden yanlış bilinenler yazdık. 2025 den 2026 ya geçerken %15-20 değil, %5 kaybın nasıl hesaplandığını öğreneceğiz. (enflasyon rakamları üzerinden kolayca hesaplanması) Aylık bağlanma oranındaki artışın (ek puanın) yıllara tesirini gözden geçireceğiz. (12 yıllık tablo hazırladım.) Tabloların bu yıl için güncellenmesi, format değişikliği, Maaşımız her ay ne kadar artacak bunun üzerine gerçek kişiler üzerinden detay analiz videoları hazırlacak E-devlet maaş hesaplama robotu 50 yaş üzeri kadın ve 55 yaş üzeri erkeklerde fazladan her yaş için abo-1'in 1 puan artırılmasında hatalı işlem yapıyor.
    https://www.youtube.com/watch?t=1789&v=3P1cpRWcDFM&feature=youtu.be

• snomask kullanıcısına yanıt

Eğer sözü edilen promosyon kampanyasında "ayrıca bir hile yoksa"...

Aslında "mevcut" en iyi kampanya olabilir...

Nedeni şu:

Kampanya kapsamında verilen promosyon tutarı: maksimum 12.000 TL.

10 ay boyunca Troy kart kullanımı ile elde edilecek kazanç: maksimum 15.000 TL.

Özetle: 10 ay sonunda kıstelyevm esası ile geri alıma konu olabilecek tutar maksimum 12.000 TL.

10 aylık süreç dolduğundan 15.000 TL'nin geri alınması söz konusu değil.

10 ay sonra minik bir geri ödeme ile banka değiştirilebilir...

Bu benim fikrim. Mart ayını bekleyeceğim SGK anlaşması için. Daha iyisi yoksa bu kampanyadan yararlanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obblomovv -- 16 Şubat 2025; 23:33:27 >
  • obblomovv O kullanıcısına yanıt

ben meblağ olarak alışveriş tutarını yüksek isterler diyordum ama öyle değilmiş. gayet mantıklı görünüyor.

İlgili ayda Emekli Troy Logolu Kredi Kartı ile yapılan alışverişlerin toplamının 1.500-TL ve üstünde olması durumunda en fazla 1.500-TL; 1.500-TL’den düşük olması durumunda ise yapılan alışveriş toplamı kadar nakit ödeme yansıtılacaktır.

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)www.vakifbank.com.tr
    Emekli Kampanyası 2025 | VakıfBank
    https://www.vakifbank.com.tr/tr/kampanyalar/emekli-kampanyasi-2025
  • "Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu bilgileri verdi:

"Meslek lisesi mezunlarının Aktif İşgücü Programları ile bilgi ve tecrübe açısından uzmanlaşmasını sağlıyoruz. İşbaşı Eğitim Programlarında katılımcılara aylık 22 bin 104 lira cep harçlığı öderken, meslek lisesi mezunlarına kendi alanlarında katıldıkları programlarda cep harçlıklarını yüzde 30 daha fazla ödüyoruz. Bu alanda hem iş gücü piyasamızın ihtiyaçlarına göre şekillenen politikalarımızı sürdürecek hem de mezunlarımızı maddi açıdan destekleyecek çalışmalarımıza devam edeceğiz." (AA)"

t24
    Bakan Işıkhan'dan meslek lisesi mezunlarına destek açıklaması: Kendi alanlarında katıldıkları programlarda 28 bin 735 TL cep harçlığı ödüyoruz
    https://t24.com.tr/haber/bakan-isikhan-dan-meslek-lisesi-mezunlarina-destek-aciklamasi-kendi-alanlarinda-katildiklari-programlarda-28-bin-735-tl-cep-harcligi-oduyoruz,1219212

konunun emekli ile ne ilgisi var, diyenler çıkarsa, adamlar 20-30 bin lira için "cep harçlığı" diyor. emekliye 14 küsur veren parti. düşün, canın yanmaz valla, birazcık düşün..

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

adamlar kendi verdikleri asgari ücret ve yüzde 30 fazlasını bile 'maaş' değil 'harçlık' olarak niteleyerek verilen ücretin üç kuruşluğunu adeta itiraf ediyor ancak malum emeklisi ve bunları hala savunanı, 'harçlık' bile olmayan maaşlara 'olsun' soğan ekmek yerim demeye devam ediyor...

düşünmeyi günah, fakirliğe şükretmeyi sevap sanıyorlar, allah'ın verdiği akılı, akıl fukaralığına dönüştürüyorlar

tepedekilerin lüksü refağı için kendini yoksulluğa layık gören bir topluluğun tek düşüncesi, bu topraklarda yaşayan her bireyi bu yoksulluğa bu sadaka maaşlara soğan ekmek yedirmeye mahkum etmek sanırım.

• Promosyon 40.000'e çıkacak:

www.sozcu.com.tr
    Emekli promosyonları 40 bin liraya çıkıyor: Tarih verildi - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/emekli-promosyonlari-40-bin-liraya-cikiyor-tarih-verildi-p140127
  • televizyon gazeteler sırf okunsun diye emekliye zam haberi yapıyorlar bunlara göre emekli hergün zam alıyor.
    yılbaşında promosyon 25 bine çıktı yazmış bizim niye haberimiz yok kaç kişi almış.

• debianmr D kullanıcısına yanıt

umarız 40 bin lira net fiyattır, eğer bankaların saçma sapan koşullarıyla 40'a kadar anca çıkacaksa emeklinin yine çekeceği var

• 
Sayfa: önceki 11141115111611171118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.