Şimdi Ara

emre akbaba NE ZAMAN GERİ DÖNECEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç bir bilgi yok emre'nin ne zaman döneceği hakkında 2. yarıya yetişir mi? yada ocak kampına?

• Şubatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocakta antrenmanlara başlayacak deniyordu ama bu kadar süre sonra maçlara hazır olması biraz daha vakit alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sezon verim alamayız zaten umarım mehmet ekici veya benzerleri gibi olmaz... baroş aklıma geldikçe hala üzülürüm.
  • bu adama bonservis verip forvet alamadık, vah galatasarayım vah
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

bu adama bonservis verip forvet alamadık, vah galatasarayım vah
    bende öyle düşünyorum ama geçti artık.
  • Şubat sonu anca döner.Sezonu kapattı gözüyle bakıyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • talisca da benzer dönem aynı sakatlığı yaşamıştı, ikinci yarıya hazır olur emre
  • Ayağı falan mı koptu ? Yeni ayak mı yaptılar ? Neyi var ki bu kadar uzun süredir sakat bu çocuk ?

• emre vasat bir topcu dönse ne olur . su adama türk messi damgası vurulmasına sinir oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

emre vasat bir topcu dönse ne olur . su adama türk messi damgası vurulmasına sinir oluyorum.
    Elinde ortasaha diye Selçuk oynuyor, kenardan ömer bayram girmek zorunda kalıyor bi zahmet bu ortamda messi olsun :)

Sanki takımda İsco, Kroos, Modric var Emre Akbaba beğenmiyor.
  • Adamın ayağında alçı var halen Şubat ortası gibi düz koşulara başlayabilirmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

emre vasat bir topcu dönse ne olur . su adama türk messi damgası vurulmasına sinir oluyorum.
    kesinlikle katılıyorum. Belki yoklukta gider evet ama Galatasaray için hafif oyuncu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gøød chãrlotté kullanıcısına yanıt
    şükür benimle aynı fikirde biri çıktı. inan gs nin oyuncusu değil yedek olur anca iyi bir kadroda. ama yokluktan arıyoruz işte

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    yokluktan oynuyor tabi ki selçuk ömer Onyekuru aslında 1,2 kişi dışında hepsi yokluktan oynuyor. iyi bir gs kadrosu kurarsak emre yedek olur anca

• Ocak ta dönecek sanırım.

Emre den daha önemli 2 tane forvet almamız şart. Maicon ve Ozan Kabak giderse stoper takviyesi de şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.