Bildirim
En Az 107 Ekran 3D full HD 3D Tv ne almalı??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
aynı durumdayım arkadaşlar.117(46") ekran ya da 120 ekran (47 ") düşünüyorum. 3500 tl gibi bir bütçe ayırdım. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavsar83 -- 1 Temmuz 2012; 16:55:02 > -
Kendim plazma kullanıyorum ama LCD (LED aydınlatmalı) 3D TV alıcak olsam Sony KDL-55HX850 3D seçerdim.Gittim gördüm inceledim okudum ettim : Gerçekten hoşuma gitti. Sizlerin belirttiğiniz ölçü ve fiyatada : SONY KDL-40HX850 ya'da/ Sony KDL-46HX850 3D uygun düşüyor gibi.(Bazı kampanyalar ile her zaman olmasa bile 3500 tl lere bulunabiliyor) -
LG 42LM615S Fhd 3D DVBS LED LCD TV +4 Gözlük
SIFIR KUTUSUNDA İLK KEZ SİZ AÇIP KULLANACAKSINIZ
S A D E C E 1 6 0 0 TL
DAHA UCUZA HİÇBİR YERDE BULAMAZSINIZ.
ULASMak İÇİN PM ATINIZ
hemen elden teslim bakırköy/bahçelievlerde -
Lg 42LM660S
Ben bu modelin peşinden koşuyorum bu aralar..
http://forum.donanimhaber.com/m_61873073/mpage_1/key_/tm.htm
Bu linki incelemenizi tavsiye ederim. -
bende vestel 47pf8021 3d led 2.099a gördüm cesaret edip vestel diye alamiyorum:)4gözlükte hediye veriyo ama önyargi olayini gecemedim bi türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahwet79
bende vestel 47pf8021 3d led 2.099a gördüm cesaret edip vestel diye alamiyorum:)4gözlükte hediye veriyo ama önyargi olayini gecemedim bi türlü
Hocam vestel düşmanı değilim. Buzdolabı, çamaşır makinası ve tüplü tv vestelden. Tvden bir türlü randıman alamadım, zeta serisi idi. 2008de uygun geldiği için almıştım. Garantisi bitene kadar 6 defa servise gitti geldi. 2 kez tüp değişti, şuan ekranda beyazlar pempemsi gözüküyor. Velhasıl vestelin tvsini evime sokmam bir daha ister led olsun ister lcd. LG LM660S serisine karar kılmıştım teknosada gidip baktım, hoşumada gitti açıkçası ama philipslerede bir bakmam gerek. Karar vermek zor yahu
-
Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar LG'ye benim de gözüm kaydı uygun düşürebilirsem Lg alacağım olmazsa 1-2 hafta içersinde gözüme güzel geleni alacağım sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X