Şimdi Ara

En az 30 matematik yapmaliyim LUTFEN İCERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Ygs 87k siralamam var. Samsun hukuk istiyorum fakat matematik basa bela. Edebiyat sorun degil ama matematikte 15 ustu net gormedim.en az 30 net yapmaliyim fakat nasil. Elimde fazlasiyla yayin var. İnternetten ucretsiz kimi izleyebilirim? Okuldan rapor alacagim 2 hafta sonra. Nasil calisayim lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim durumum daha sıkıntılı arkadaşım 170k dayım ama sınav magduruyum diyebilirim yani normalde yaptıgımdan cok cok cok az yaptım falan filan yani demem o ki bende şuan 30 tane falan yapıyorum ama hedefim en az 35 net onun içinde şu şekilde çalışıyorum 1.öncelikle ne olursa olsun okul olsun dersane olsun konuları derste hiç olmazsa ana başlıklarıyla ögrenmen gerekli sonra test falan işte klasik yöntemler bunlar 2.ise etüt merkezi özel ders falan imkanın varsa matematik için gayet faydalı oluyor 3.sü fem in kaynaklarını alırsan bide herhangi fem dersanesine giden bi arkadaşından teknofem şifresini ögrenip ordan testlerde yapamadıgın soruların çözümlerini izle 4.sü yine teknofem den matematik derslerini dinleyebilirsin çok faydalı oluyor gercekten ben deniyorum bunların hepsini bide canın cok sıkılırsa matematikten geometriden falan otur edebşyata cografyaya devam et ne olursa olsun istersen çok iyi yap ama otur herzaman test çöz hiç yoksa temponu kaybetmemiş olursun Sonuç olarak bende hukuk istiyorum ve ukalalık olmasın ama ygsde en az 85 falan yapardım genelde 95-100 yapardım hiç bi halt yiyemedim bu sefer lys de yıkıp gecmem lazım amacım Edebiyat:48.5 üstü Matematik : en az 34-35 Geometri : 10 Cografya : en az 19 ...... bu şekilde hukuk falan giderim istedigim yerler bursa eskisehir adana antep umudumu kaybetmedim sende kaybetme hedefini koy calış yeter şimdi kolay gelsin

• Hepimizin ayakta durmasını sağlayan şey umut umudunu kaybetme devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.