Şimdi Ara

En boş Renault Symbol 73.550 TL Şaka mı bu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
18.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sene aracımı 72.500 e almıştım çok para verdim diyordum. bu nedir yaa yuh yani
  • Kabul edilebilir sıfır araçlar ev fiyatından başlıyor. Bu ekonomiyle bence bunada şükür

• Koyun gibi milletiz bizden ne köy olur ne kasaba. Müstahak bu fiyatlar bize en ucuz en dandik araba 200.000 olsun yine gıkını çıkarmaz bu millet.

• Millet boşuna bağırmadı atrage için 51 bin tlye d segment özellikli araç satıyolar diye şimdi yakışıklı sümbüle 70 k verirsiniz

• İstersen 8 tane üniversite bitir, 20 kütüphane dolusu kitap oku, bi yerden sonra artık söylenecek kelime bulamıyorsun..

Bu ülke sana sadece ve sadece şöyle analı bacılı, en yakası açılmadık küfürden başka çare bırakmıyor..

böyle yaşayıp da hala şükreden, istikrar, koalisyon, 1943 te margarin yoktu diyen insanlara artık laf anlatmaya çalışmaktan sıtkım sıyrıldı..

Karşınıza her çıktıklarında şöyle uygun bir küfür seçip edin..(içinizden tabi)

Küfür doğru mu? Değil..ama benim adam gibi, çağdaş, bilime bilgiye dayalı, özgür, yasaksız yaşama imkanımı elimden alana ne yapacam kardeşim.bıktık ya..

Vw arteon diye araba çıkarmış..35 bin eurodan başlıyor..

35 bin liradan başlıyor demek bu..düşünsene..böyle yaşayan insanlar, halkını böyle yaşatan devletler de var..

Lanet olsun ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 8 Mart 2017; 1:43:7 >

• en dolusu da 90 bin liraymış. linea, symbol, 301, c-elysee gibi arabaların özelliği düşük maliyetle üretilip uygun fiyata satılmalarıydı. üretim amaçları buydu. vergilendirme, kur artışı derken amaçlarının çok uzağında kalmışlar. maaşlar 100 lira artıyor arabalar 20 şer 30 bin lira istikrara bak hey yavrum be. süfer güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 8 Mart 2017; 1:54:53 >
  • hayaldi gerçek oldu ! Döviz fırladı, ne bekliyorsun?

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    kur ve otv bu sekildeyken dusmez artar. bosa beklemeyin bence
  • enteresan bir baslik
    burada yazanlarin cogu suriyeye girmemizi alkislarken, suriyeli din kardeslerimize yardim ediyoruz derken sorun yoktu?
    o din kardeslerine bu millet 25 milyar dolar harcadi. e nereden geliyor bu degirmenin suyu?
    evet derken bir daha dusunun. guzel bagladim ama :)
  • Fiyatına göre Çöp.

Yeni Türkiyeye hoşgeldiniz.

Durmak yok Yola Devam...

Bu da Bonus

En boş Renault Symbol 73.550 TL Şaka mı bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 tsi Jetta var 75 bin liraya nette , aklını yitirmiş bunlar..

• Zamanında kenarıya bir Fiesta atmak lazımdı, gelir aynı ama teknoloji, ev, araba fiyatları en az iki katına çıktı.

• Madem eylem yok birsey yok sandikta verin artik tepkinizide halk hukumet icin degil hukumet halk icin calissin sorununuz varsa

• Halen aklim almiyor 7 sene oncesi 120 bine por he 911 aliniyordu bu clio vs 25 30 bin tl di..su paralara araba alanlar var hayret..gerci benim kayinpeder bile kredi cekip 110 bine full 2016 megane almis..alan oldukca bu fiyatlara satanda olur.

• Allah razı olsun hökümetimizden herkes 100 milyorlık arabalara biniyur önceden yemeğe ekmek bulamaziduk çok şükür elhamdülillah bismillah amin.
  • Almayın abi. Bu symbol ü alacağına git megane 2 al en kötü ihtimalle 45 bin tl cebine kalsın

İçine sığarsın hem 2013 symbollere 1.75 üstü insan oturunca kafası tavana değiyor bunda daha da düşmüştür kalite

Her sene kalite düşüyor fiyat artıyor :)

Bugün almayın dedğimizde almaya devam ederseniz yarın öbür gün istesenizde alamayacaksınız. Bu sefer enflasyon ve işsizlik olduğunda aldığınız araba da para etmeyecek.

Yarınları kurtarmak için tepkini bugünden koy yoksa çok geç olacak

• symbol bile değil bu, bildiğin dacia. ha gayret b sınıfı 100 bini görmek üzere.
  • Türkiye de büyüyen bir şey varsa o da halka giren kazıktır.

• Bu araba bile bu fiyatlara satiliyorsa vah halimize

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.