Şimdi Ara

En büyük zenginlik SAĞLIKTIR ! SSli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
9
Favori
19.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Korona yüzünden özeller çok pahalı devlettede anca ocakta buldum ocaği bekliyorum.
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın hocam, bu corona yüzünden devlet hastanesine endoskopiye randevu bile vermediler bende acıl olduğu için özelden randevu alıp baktırdım.

Bir haftada: dahiliye, gastroentoroloji, kan örneği, endoskopi, ilaç ve > CORONA TESTİ ŞARTMİŞ < ona da BOŞ YERE ekstar masraf odedik, toplam masraf 1000 TL'yi geçti.

Her yer soyguncu olmuş, zaten ekonomik durumumuz pek iyi değil, rahatsızım bide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 21 Aralık 2020; 16:55:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum arkadaşım bağsur olmuş çocuk diyor ki ağrıdan uyuyamıyorum özel oturma simidi aldım diyor.  

• Benim basur olma sebebim başlıca damar rahatsızlığımdır. Zaten varis var.

Varisten önce de yaklaşık 15 - 16 sene evvel ciddi kalp sonunlarım vardı. O zamanlar 20 yaşlarındaydım ve kalbime şiddetli kramplar giriyordu (bu en çok üzüldüğüm ve biraz da mutlu olduğum dönemlerden biriydi) Bu rahatsızlık 1.5 sene kadar aralıklı olarak devam ettmişti sonra geçti ama nasıl atlattım ben bilirim.

• 20 yasindayim 3-4 ay once gastrit tanisi aldim ama hic takmadan her seyi yemeye devam ediyorum.

ölmeye yakinim galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı beslenin. Fazla yağlı yemek ve gazlı içeceklerden uzak durunuz.

• Geçmiş olsun
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    Sağ ol canım :)

• Haklısın hocam geçmiş olsun. Bende de varikosel var. Dikkat etmek lazım.

• Aynn malesef epilepsi hastasıyım bnde

• cmfalper kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkat etçez de nereye kadar. Bu hayat beklenmedik "sürprizlere" doludur.

Ben yine de bunca şeye rağmen hayatta olduğum için şükrediyorum. Şunu kendime hep hatırlatırım: Beterin beteri vardır. Hatta ben geçmişte 4 kez ciddi ölüm bile atlatmıştım.

Hani derler ya "Çıkmayan can cıkmaz" diye, bizim ki de o hesap işte. Ama artık eskisine göre hayata daha sıkı bağlandım.

Muhtemelen tüm o geçmişteki olumsuzlukları, tüm o acıları yaşamasaydım ve ölüm atlatmasaydım bunların şu an benim hiç bir önemi olmazdı. Ben dersimi çoktan aldım ve en çokta en yakınlarım ve tanıdıklarım tarafından acı çektim. Keşke geçmişimi de unutabilseydim diyorum bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 21 Aralık 2020; 18:44:51 >
  • Şu anda ölsem diyip intihar konuları açanları burada göremezsiniz çünkü onların gerçeklerle işi yok, geçmiş olsun.

• Varis ve migde rahatsizligi olmayan mi var !

Bunlar hastalik degil kardesim sukret haline

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    İntihar hiç bir şeyin çözümü olamaz ama SABIR, DÜRÜSTLÜK, kendini BİLMEK (tanımak), ADİL ELEŞTİRİ hakkı, hayattan DENEYİMLEYEREK edindiğimiz o tüm acı-tatlı tecrübeler ve bazı önemli GENEL bilgiler, işte tüm bunlar elimizdeki EN BÜYÜK KOZDUR dostum ama anlayana.

• Hocam çok geçmiş olsun. Fazla kilo sorununuz varsa kurtulmaya bakın reflünüzü azaltır.
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Sen belli ki insan halinden anlamıyorsun ve acımasız birisin.

Dizlerimin ve ayaklarımın arasındaki (ön kısımda) damar kapakçıkları yavaş çalışıyor. Bu yaz ayları sıcakta daha çok etkiliyor ve bir kaç saaten fazla (2 - 3 saat) ayakta çalışmaya müsade etmiyor. Aynı şekilde daha uzun mesafede fazla yürümeye izin vermiyor ve bacaklarımdaki kan durgunlaşınca çabuk yorulmaya başlıyor. Ortalama 2 - 3 km sonra bazen dayanılmaz aşırı ağrılar çekiyorum o yüzden (genelde yaz ayları veya) her gerektiğinde Daflon içiyorum.

Şu anda iki tedavi sürdürmekteyim. Midemde reflü var her şeyi yiyemiyorum ve bazı geceleri uyku sırasında tıkanmalar yaşıyom ve nefessiz kalıyom reflü yüzünden. Sol elimin parmağında da kireçlenme var. Kireçlenmeyi bitkiyle tedavi ediyorum, çınar otu. Midemde yıllar öncesinden gastrit rahatsızlığı var ve yıllardan beri basur var sovuğu götüremiyorum.

Babamın yüzünden eskiden baya yoksulluk çektik biz. Elindeki tüm paraları, tüm imkanları içkiye, karıya, kumara harcadı, şimdi ise sürünüyor.

Ayrıca yaklaşık 6 - 7 yıldan beri uykusuzluk sorunlarım var. Keşke bunların hiç biri başıma gelmeseydi diyorum. Biraz daha normal yaşayıp, yaşlanmak isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 21 Aralık 2020; 19:25:26 >

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Fazla kilo sorunum hiç olmadı. Şu an 78'im ve en son yaklaşık 15 sene evvel 85 kiloya çıkmıştım (askerdeyken).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 21 Aralık 2020; 19:34:19 >
  • Sağlık olmayınca dünya senin olsun ne fayda

• quote:

Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

Haklısın benimde dalagimda sorun var çok halsizim kanımı emiyor dalak

Herediter sferositoz mu ? Dalağın büyük seninde sanırım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.