Şimdi Ara

En büyük zenginlik SAĞLIKTIR ! SSli (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
9
Favori
19.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • reflü bende de varmış ya ilaç kullandım kullanırken geçmişti şimdi diyeti bozdum midemde yanmalar başladı. Geçen bişey mi acaba yoksa hep böyle kısıtlı mı beslencez

• mecvr kullanıcısına yanıt
    Reflü için diyet, sağlıklı beslenme ve stresten uzak durursanız geçecek. Annem ve bir akrabam 7 - 8 yıl önce atlattılar ve o günden beri hiç bir sorunları olmadı. Reflüde en büyük sıkıntı hazimsizlik. Hem bende gastrit rahatsızlığı da var (15 yıl oldu).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 24 Aralık 2020; 16:4:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok gecmis olsun. Jason guided meditation isimli youtube kanalini oneririm. Ingilizce anlayabiliyorsaniz uyumadan once dinlenip ruhu sakinlestirmenin faydasi oluyor. Eger stresle uyursaniz uykuda iyilesemiyorsunuz ve kroniklesiyor problemler. Herseyin basi ruh ve pozitif kalabilmek.
  • Buİnsansa kullanıcısına yanıt
    Artık stres yapmıyorum, sağ olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 13 Ocak 2021; 0:0:54 >
  • Quantum Limit kullanıcısına yanıt

anladım hocam geçmiş olsun tekrardan

• SUAVI kullanıcısına yanıt

umarım geçer benimki de 2 hafta oldu devam ediyorum ilaç tedavisine çok hafif azalma var

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Ağrı kesici olarak ihtiyacım olduğunda bazen Daflon içiyorum. Zararı olur mu ?

olur.

Ağrı kesici midende ciddi bir sıkıntıya sebep olursa aldığın ilaç erken teşhisi engelleyebilir.

• tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun Doktor bana da aynı yastıktan önerdi ama hep ben normal kullandım. Yüksek olması için iki adet, üstüste. Üstteki olan biraz daha ince ve yumuşak. Böyle daha rahat nefes alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 4 Şubat 2021; 15:47:35 >
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Artık her şeye dikkat ediyorum, özellikte fiziksel işleden tamamen uzağım çünkü geçen günler genizlerimden amleiyat oldum.

Reflü ilaç tedavim tamamlandı ve önümüzdeki 4 - 5 ay kadar diyet yapacağım. Diyet listesini ilk sayfada paylaşmıştım zaten.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.