Şimdi Ara

En büyük zenginlik SAĞLIKTIR ! SSli (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
236
Cevap
9
Favori
19.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Sağ ol canım. Sen iyi misin ?

İdare eder hocam. Ama daha iyi olacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5ABAB68E0

Aynn sürekli kullanmak gerek ve bazı yan etkileri var tabi

Yan etkileri neler hocam merak ettim.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

Baş dönmesi iştahsızlık vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5ABAB68E0 -- 23 Aralık 2020; 1:3:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Tedavi, ilaç yöntemi denediniz mi ?

Evet mide hapı ve gaviskon şurup içtim.Yedigim yemeklere dikkat etmedigim sürece tonla ilaç içsem bile etkisi olmuyor mide yanması devam ediyordu.Ben de ilaç vs içmedim hiç.Yediklerime dikkay ettim şuan sıkıntı yok.Bence kesim tedavisi listeye uygun yeme içme hocam

• Fluxion kullanıcısına yanıt
    Zaten listeye göre yiyorum hocam ama doktor ilaçları içmemi önerdi. Öyle sıradan bir doktor da değil, uzman profesör bir bayan kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir tedavi uygulandı biraz detay versene hocam. Mesaj kutum açık :)
  • 2011 senesinde bir pc topladım. 3400 TL para verdim zamanının parası ile çok güzel para idi. Tam 5 6 ay hayalini kurdum desem abartmış olmam. Gittim parçaları aldık arkadas topluyor. Bir dış ağrısı başladı bende inanılmaz. Dua ediyorum bir an önce bitsin de eve gideyim bir ağrı kesici alayım diye. Pc toplandı aldım atladım arabaya doğru eve. Pc yi kutusundan dahi çıkarmadan attığım yerde tam 3 gün boyunca durdu. Ne pc aradım ne başka bisi. Gittim en sonunda çektirdim kurdum. O gün hayattaki en önemli şeyin gerçekten de sağlık olduğunu çok daha iyi anladım ve asla aklımdan çıkmaz. Çok geçmiş olsun diliyorum. Allah şifa versin.

• Varis çorabı tavsiye ederim. Erkekler genelde giymiyormus, eğer sen de kendine yakistiramayip giymeyenlerdensen daha çok ağrir. Tabi giydiğin halde de ağrıyor olabilir, derecesine bağlı olarak değişiyor. Diğer hastalıkların için de umarım şifa bulursun.
  • Mideniz için ilaçlar dışında sığla yağı da kullanabilirsiniz. Ablamınkini o geçirmişti şimdi karım kullanıyor. Ülkemizde Köyceğiz Fethiye taraflarında bu ağaçtan çok var. Orijinalini oralardan getirebilirsiniz. Yemekten yarım saat önce çay kaşığının ucu kadar yutarsınız. Kokusu kötüdür aynı mazot gibi kokar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quantum Limit kullanıcısına yanıt

Çok uzun süre ilaç içmek pek mantıklı değil.İyilesene kadar 2-3 hafta içmen yeterli bence

• Çok haklı bir konu.

Benim de korona ciğerlerime indiğinde fark edildi. Şimdi kutu kutu ilaç içiyorum.

Çalıştığım işyerinden izin almak zorunda kaldım. Hayatım mahvoldu. Kenarda biriktirdiğim param var, yaşımda yemeye müsait

ama hiç bir işe yaramıyor çünkü sağlığım yok.

• Basur sorunu çekenlere önerim olacak.
    Öncelikle onsağda solda ameliyatsız çözüm yok boğma, yok ozon yağı vb yöntemleri unutun. Doktorunuzla görüşün bir araştırın.
    Benim tavsiyem de de longo yöntemini doktorunuza sorun, uygunsa düşünün bu yöntemi. (o doktor yapmıyorsa bu yönteme gerek yok vb diyebilir. Samimiyetine güveneceğiniz bir doktor bulun)
  • bu tarz geçmeyen problemler bende de vardı kafein içeren iyecek içecekleri kesince düzelmiştim. kafeinsiz 9 yıl oldu soğuk algınlığı grip dahi olmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: aburakd

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. 2008 yılında ve öncelerinde o kadar çok gazlı içecek tüketmiştim ki midemi mahvetmiştim. Önce Rennie kullanmaya başladım. Sonra Lansor kullanmaya başladım. İlerleyince dozajı attırdım. Reflüm baş edilemeyecek duruma gelmişti. Kilo aldım neredeyse 100'e yaklaştım. Baktım bu böyle olmayacak sıkı diyet ve spora başladım. Ama özellikle şunu belirtmek istiyorum, reflümün üstesinden mekik çekerek geldim. Gerçekten mekik ve karın çalışmaları reflü ve bilumum mide rahatsızlıkları için çok faydalı. Hala bazen midem hassaslastigi zaman karin idmani programina başlarım. Ve en fazla 2 haftaya hiçbir şeyim kalmaz. O yüzden her türlü hastalık için öncelikle hareketi öneriyorum. Spor çok onemli. Akabinde diyet... Özellikle hedef bölgelere yapılan idmanlar işinizi görecektir. Varis için dahi idmanlar oldukça önemlidir. Geçmiş olsun.

Yorumları sırasıyla okuyorm, sizin yorumun yapıcılığı yüksek ama dikkat çekmemiş, kendimde reflü ve gastrit gibi bi dönem çekmiştim gerçi reflü hala var gibi ama, mekik çekmeyi bi dr arkadaş söylemişti ben dalga geçiyor sanmıştım ama ciddiydi ve bunun etkisi var, yatarken sol yanınıza yatmak rahatlatır, yeşil yapraklı şeyler yemek, ppi türevi ilaçların asiti engellediğini ama midenin onarımına tek başına yardımcı olmadığını gaviscon türevi ilaçla beraber kullanmamı söylemişti 2sini bir kullanıp, sol yanıma yatıp, yeşil yapraklı sebzeler yeyince ve size hangi yiyecek rahatsızlık veriyorsa bunu bulmanız lazım onlardan uzak duracaksınız yoksa sürekli tekrarlar, bana simitteki susam, margarin yağ, 3ü1 arada türevi kahveler rahatsızlık veriyordu, onların yerine alternatifleri kullanıyorum şuanda rahatım bazı kişilere de domatesin kabuğu sıkıntı veriyo kişiye özgü birşey aslında bu durum ve yemeklerde kullanılan yağ çok önemli, benim midemi hastanede çıkan yemeklerdeki yağ artık ne tür yağ ise ondan dolayı bozulmuştu, hastanede yemek yemiyorum artık, yersem hemen rahatsız ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanza -- 23 Aralık 2020; 8:29:40 >

• Çok geçmiş olsun, umarım tez vakitte sağlığına kavuşursun.

• Hocam yıllardır gastrit, ülser ve reflü sorunu çekiyorum bende.

Gaviscon'lar, rennie duo'lar lansorlar, panpaslar vsvs pek çok ilaç kullandım.

Geçen yıl bir doktor bana ANTEPSİN adında bir ilaç yazdı. 6 ay kullandım. Yıllardır çektiğim sorunlar gitmiş gibi duruyor.

Doktorunla bu ilacı bir görüş istersen. Sakın benim yazdığıma göre alma. Belki sana uygun bir ilaç olmayabilir. En doğru kararı yine doktor verir.

Ben tecrübemi paylaşmak istedim.

• Sağlık gerçekten çok önemli, kaybedince anlaşılıyor.

• Quantum Limit kullanıcısına yanıt

Hocam tekrar belirteyim doktor değilim.

Ülserimin olduğu zamanlar doktorum bana ağrı kesici yasaklardı. Mide kanaması riski vs var diyerekten.

Doktoruna sor bence, forumdaki kimse sizi muayene etmedi.

Aman riske atma kendini.

• Bende bi ara çektim bu hastalıkları üzüntü ve stresten oluyor.Askerde çok stresli günler geçirdim.Askerden gelince de 3 yıl devam etti.Sonra doğada kamp yalmaya başladım muralimi yüksek tuttum iyileştim.Eğer imkanın varsa kampa ve köye gidebiliyorsan köye git az kafa dinle inan bana faydası oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.