< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En büyük zenginlik SAĞLIKTIR ! SSli (7. sayfa)
-
-
-
tedavi uzun sürüyor hemen 6ayda geçmiyor yani.
-
Eski mesajlarımda DEFALARCA BELİRTTİM. SON 7 - 8 seneden beri ÇOK sağlıklı besleniyorum Rahatsızlığımın asıl nedeni üzüntüydü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Reflü mü ?
10 sene olmuştur önce gastiritti
-
Gastrit bende de var 15 seneden beri. Ben feflünün tedavi süresini sordum. Reflü ne zaman belirdi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 22 Aralık 2020; 16:47:10 >
o yoktu ankarada iseniz mustafa hocaya bi görünün https://lokmanhekim.com.tr/doktor_kadrosu/mustafa-sarioglu//
-
Ben de 23 yaşındayım 2-3 senedir reflü problemim var.Yeme alışkanlığımı değiştirdikten sonra neredeyse geçti.
-
Tedavi, ilaç yöntemi denediniz mi ?
ankarada çok güzel variz doktorları var. soğuk lazer mi birşey ile amelyat ediyorlar varizler komple kayboluyor. babamda 25 yıllık yumruk büyüklüğüne varizler vardı.
-
fazla üzüntümü dışa vuran biri değilim.Sınav zamanında(ygs) benimde midem cayır cayır yanıyordu.Reflü ilacı içiyordum kar etmiyordu.Yani düşünün tüm gün boyunca midenizde biri ateş yakmış gibi...O kadar sinir bozucu ve yaşam kalitesini bozan bir hastalıktıki.Allahta sınavdan sonra geçti.Ama tabi arada çok aşırı kafein ve asitli içince sanki geri geliyormuş gibi oluyor.Gerçtekten sağlık çok önemli.
Tabi bu sinir stres ortamında(türkiye) nasıl sağlıklı kalınır anlamış değilim.Okul bitti şuan işsiz gezinen mühendisim.Yine stres yine stres...
-
Benim varisler tıkanma değil ve çözüm yok hocam. Eski mesajlarda detayları belirttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 22 Aralık 2020; 18:54:2 >
Üzüldüm dostum. Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah. Genç yaşta bunları yaşamak çok moral bozucudur. Acını anlayamayız.
Ben de 8 yıl kapalı ortamda, gece nöbetleri olan bir işte çalışıyordum. Geceleri yediğimiz atıştırmalıklarla ve düzensiz beslenme ile mideyi genç yaşta pert ettiğimi zannediyordum ve canım sıkılıyordu. Son 1 yıldır yeni işime başladım ve gece nöbetlerim kalmamakla birlikte yediğim yemekler de daha kaliteli ve düzenli besleniyorum. Stres de bitti artık. Midem neredeyse sıfır km oldu.
Diğer genç arkadaşlara tavsiyem şudur ki; herşeyi kafaya takıp da kendinizi parçalamayın. Üç günlük dünya. Beslenmenize dikkat etmeye çalışın. Elinizden geldiğince düzenli spor yapın.
-
Size de geçmiş olsun hocam, sağ olun
Fermente elma sirkesi iyi geliyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en buyuk zenginliktir paradir. parayla mutlu olursun. ilac alirsin. tedavi olabilirsin. cok daha fazlasini olabilirsin. benim param yok diye otanazi bile olamiyorum isvicrede vardi 7500 dolar mi neydi 20000 tl yapiyordu simdi daha cok yukseldi agiz tadiyla olemiyoruz bile
-
Herkese çok geçmiş olsun. Garip mesajlarda yazılmış stres üzüntü sıkıntı vs. Bence bir fonksiyonel tıp doktoru bulmanız gerekiyor. Ben de haşimato tiroidi reflü ve gastrit vardı. Tüm tetkikler yapıldığında özellikle mineral ve vitamin bakıldığında iyot, Demir ve b12 eksikliği gördük. Bunları düzenledik ve tüm sorunlar çözüldü. Hiç bir problemim kalmadı üstelik 3-4 ay gibi bir sürede. Gluten bir numaralı zehir. Uzak durun yemeyin. Ben bıraktım elimde geçmeyen egzamalar ilaçsız iyileşti. Sorun yediklerimizde içtiklerimizde. Medikal tıp doktorlarında şifa aramayın. Mide için gaviscon verirler daha beter hasta ederler. Aslında kuralı basit yemekten yarım saat öncesinden ve yemekten 2 saat sonraya dek su içmeyeceksin. Mide kendini onarmış olacak;) -
Geçmiş olsun hocam bende de anksiyete bozukluğu var ve ilaç da bir yere kadar yardımcı oluyor. Zenginlik paradır diyen arkadaşlar, şu berbat hastalıktan kurtulmak için tüm maaşımı verebilirdim :(
-
Şu para diyenlere bakmayın hocam, bunların hepsi TROLLDÜR zaten. Tedavi edilemeyen binlerce hastalık var.
Benim damar kapakçıklarıma hiç bir uzman çözüm sunamadı, hiç bir tedavisi yok. Eski mesajlarda bahsettim zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X