Şimdi Ara

En büyük zenginlik SAĞLIKTIR ! SSli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
9
Favori
19.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Babamın yaptıklarından eski sayfalarda bahsettim. Bu dünyada üzülecek SON kişidir o, bunun ötesi yok.

Hayatın 1 nolu kuralı: Kim neyi hak ederse ona göre muamele yapacaksınız çünkü bazı insanlar çok acımasız ve BENCİLDİRLER. Tabi insanları iyi tanımak zorundayız ve kimseye kolay kolay güvenilmemeli, iyisi de var kötüsü de ve ben kötü niyetlileri ayırt edebilmekte çok iyiyimdir. Elimden kaçmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam varis reflü basur damar tıkanıklıkları vs bizim ülkemizde yaygın olan hastalıklar senin şansına erken çıkmış

• babajoe99 kullanıcısına yanıt
    Bu hastalıklara yakalanmamın ana nedeni üzüntüdür hocam. Geçmişte fazla olumuz şeyler yaşadık, ne olduğunu eski mesajlarda detaylıca bahsettim.

• sağlık yoksa herseyini olmuş neye yarar.

• FBI open dı door kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ama yaşam ne kadar zor olursa olsun her an yaşamaya değerdir. Tecrübeye sabit

• konu başlığını en büyük zenginlik sağırlıktır diye okuyorsam , benim sağlık gidiktir demekki

• yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Aceleyle okuyunca öyle oluyor :)

• Geçmiş olsun.

Bende de gastrit, aşırı yüksek kolesterol, romatizma, eski bir kırıktan dolayı bir eklemimde ağrı, ve sebebi bulunamayan bir baş dönmesi var.

Baş dönmesi gibi de değil, sanki matriks filmindeymişim de, 1 saniyeliğine fişimi çekip geri takıyorlarmış gibi.  

Böyle böyle yaşayıp gidiyoruz işte. Sabahları uyanabildiğimiz her yeni günü kar sayıyoruz.  

• Gamsız olmak lazım hocam, hiçbir şeyi umursamayacaksın her şeyin çaresi var. O tip adamlar uzun yıllar yaşıyor, umarım sen de sağlığına kavuşursun bir an önce.

• djoz kullanıcısına yanıt
    Size de geçmiş olsun hocam. Muhtemelen tansiyonunuz var (düsük veya yüksek !?).

Ha bu arada The Matrix 1 çok severim. Bana sorarsanız sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 3 filminden biridir. Filmi en iyi yapan MALUM sahneyi paylaşabilirim isterseniz ama şimdiden uyarayım MEVZU derin ve ÖNEMLİ bir bilimsek GERÇEK içeriyor.

Beyniniz yanabilir ona göre. Evet derseniz anlatmaya başlayabilirim tabi.

• siğara alkol neskafe sters boyalı şeyler yasak size.

• Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt
    Gamsız asla olamam hocam, kendimi iyi bilirim ben. Adil ve duygusalımdır (gizli duygusallardanım).

• O kadar sağlıklıydım ki küçüklükten beri hastane nedir bilmezdim ailem dahi annem babam yaşları 60 I geçtiler hala iyiler ailede bir hastalık yoktu çok şükür ama 2 sene önce bi olayı kafaya takmakla herşey başladı kaç defa kan verdiğimi unuttum hepsinde temiz çıkıyor ama şuan bacaklarda ve başımda halsizlik var bunun nasıl olduğunu açıklayamıyorum sersem gibiyim halsizim ama spor yapmaya başlayınca yorulmuyorum iştahım iyi dışkıda sorun yok ama bu yaşadığım durumun bi açıklamasını bulamadım. Sigara ve alkol de kullanmam yani diyecek bişey yok umarım sizde bende düzelir hayatımıza devam ederiz yaşam kalitem % 70 düştü dışarda geziyorum ama kafam yerinde değil 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Alkol çok nadir tuketirim (2 - 3 ayda bir) o da az miktarda (bazen bira).

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Size de geçmiş olsun hocam. Muhtemelen tansiyonunuz var (düsük veya yüksek !?).

Ha bu arada The Matrix 1 çok severim. Bana sorarsanız sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 3 filminden biridir. Filmi en iyi yapan MALUM sahneyi paylaşabilirim isterseniz ama şimdiden uyarayım MEVZU derin ve ÖNEMLİ bir bilimsek GERÇEK içeriyor.

Beyniniz yanabilir ona göre. Evet derseniz anlatmaya başlayabilirim tabi.

Uzun uzun anlatıp kendinizi yormayın.

Filmin hayranı olduğum ve üzerine ben de epey kafa yorduğum için filmdeki ilgili kısmı belirtseniz büyük ihtimalle anlarım olayı. :)

• Quantum Limit kullanıcısına yanıt

önce stresden uzaklaşmak lazım sonra diğerleri ülser gastirit için.

• babus0606 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum. Stresi zaten çoktan azalttım, yavaşça alıştırarak ama geçmişteki olumsuz olaylar bazen aklıma geliyor ister istemez. O bazen canımı sıkıyor ama (son 1 seneden beri) fazla sürmüyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Hiç sormayın hocam, bu corona yüzünden devlet hastanesine endoskopiye randevu bile vermediler bende acıl olduğu için özelden randevu alıp baktırdım.

Bir haftada: dahiliye, gastroentoroloji, kan örneği, endoskopi, ilaç ve > CORONA TESTİ ŞARTMİŞ < ona da BOŞ YERE ekstar masraf odedik, toplam masraf 1000 TL'yi geçti.

Her yer soyguncu olmuş, zaten ekonomik durumumuz pek iyi değil, rahatsızım bide.

hocam ben aralıkta adana şehir hastanesinden endoskopi randevusu almıştım , 3 hafta sonra verdiler şans galiba . covid testi de yaptım 2 gün sonra endoskopi

• "ne yersen o'sun" çok doğru bir söz bence.

bezlenmenizi değiştirmenizde fayda var.

ben sağlıksız beslenip sağlıklı olan insan görmedim...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.