Çok geçmiş olsun hocam, siz dahil ne kadar şifa bekleyen hasta varsa Allah hepsinin yar ve yardimcisi olsun. Umaim tez zamanda sagliginiza kavusursunuz. Gerçekten de en önce sağlık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En büyük zenginlik SAĞLIKTIR ! SSli (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quantum Limit
Şu para diyenlere bakmayın hocam, bunların hepsi TROLLDÜR zaten. Tedavi edilemeyen binlerce hastalık var.
Benim damar kapakçıklarıma hiç bir uzman çözüm sunamadı, hiç bir tedavisi yok. Eski mesajlarda bahsettim zaten.Hocam o kadar haklısınız ki.. Babam multiple myeloma hastası tedavisi olmayan bir kanser türü. Yıllarca sabah 8 akşam 8 çalıştı tam emekli olup rahat edeceği vakit böyle bir hastalığa yakalandı. Hiç bir şey insan sağlığından önemli değildir ne yazık ki insan sağlıklıyken bunu anlamıyor.
-
geçmiş olsun öncelikle. çoğumuz malesef sağlığımızın değerini ancak kaybedince anlıyoruz.
-
Evet hocam çoğu öyledir ama ben rahatsızlanmadan önce de sağlığın kıymetinin farkındaydım ama bazı durumlarda üzülmemek elde değil işte. Neyse ki her şey geçmişte kaldı ama anılar unutulmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 22 Aralık 2020; 21:38:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah. Çok faydalı ve ibret alınması gereken bir konu. Teşekkürler
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle sağlıktan gerisi hikaye...
-
Geçmiş olsun hocam yaş kaçtı ?
-
36, niye sordunuz ?
Yaşlarımıza göre ilerideki hastalıklara daha erken yakalanmaya başladık hocam merak edip sordum -
Takma kafana insan ölünce tüm dertlerinden kurtuluyor,
-
Öyle ama kimse boş yere acı çekmek istemez. Tabi ölmekte istemez kolay kolay.
Nexstep vs ppi ilaçları içmeye devam edersen peptik ülser ve türevleri yeni hastalıkların olacak. Ağrı kesici kullanırken ppi ilaçı kesinlikle kullanma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun dileklerimi kabul et kardeşim. Başlığı ne kadar güzel yazmışsın. 10-20 yaşlar arası para ile her şeyi satın alırım sanıyordum. 20-30 arası para ile her şeyi satın alamasam bile mutlu olabileceğime inanıyordum. 32 yaşında bir rahatsızlık geçirdim. Tüm paramı, işimi vs kaybettim. 1 yıl sonra tamamen sağlığıma kavuştum. Şimdi bir sorsana milyar dolarlar, lüks arabalar, çekici kadınlar vs mi yoksa sağlıklı ve beden bütünlüğünü koruyarak yoksul - düşkün uzun yıllar mı diye...Sağlık yerinde olsun geri kalan her şey ama her şey boş.
Günün sonunda bir tane ekmek ve bir tane yatak. Geri kalan her şey teferruattır.
Umarım kısa zamanda şifa bulursun. Tanrı yardımcın olsun.
-
Ağrı kesici olarak ihtiyacım olduğunda bazen Daflon içiyorum. Zararı olur mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5ABAB68E0Aynn malesef epilepsi hastasıyım bnde
Geçmiş olsun hocam. İlaçla bastırılabiliyor ama tam geçmiyordu değil mi epilepsi?
-
Sağ olun. Size büyük geçmiş olsun hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Quantum Limit
Sağ olun. Size büyük geçmiş olsun hocam.Geçmiş olsun hocam. Umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
-
Sağ ol canım. Sen iyi misin ?
Aynn sürekli kullanmak gerek ve bazı yan etkileri var tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X