Şimdi Ara

En büyük zenginlik SAĞLIKTIR ! SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
9
Favori
19.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 yıl oldu bacaklarımda varis rahatsızlığım var, agrı kesici olarak, gerektiğinde Daflon içiyom. Ayrıca yıllardır basur ve gastritten muzdaribim.

Birde tüm bunlar yetmezmiş gibi endoskopi sonucundan midemde reflü tespit edildi. Artık eskisi gibi beslenemiyorum ve o eski sağlıklı günlerimi çok özlüyorum. Umarım yakın zamanda en azından reflüden kurtulurum çünkü varisin hiç bir tedavisi yok, olmadı.

Sağlığınızın kıymetini bilin gençler, her şeye üzmeyin canınızı. Üzüntü en ÇOK yıpratır insanı, sonra benim gibi olursunuz.

Umarım her şey gönlünüzce olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 31 Aralık 2020; 12:4:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En çok üzüntüden oluyor. Geçmişte mutlu günlerim de oldu ama üzüntüler daha üstün gelince işte böyle olduk. Umarım reflüyü kısa zamanda atlatırım.

Sağlığınıza ve aklınıza dikkat edin. Ömür biter dert bitmez. Hayatta her zaman beklemmedik olumsuz şeyler başımıza gelebilir. Bazı şeylerden kaçmazsınız ve her şey elimizde değil : )
    Sen belli ki insan halinden anlamıyorsun ve acımasız birisin.

Dizlerimin ve ayaklarımın arasındaki (ön kısımda) damar kapakçıkları yavaş çalışıyor. Bu yaz ayları sıcakta daha çok etkiliyor ve bir kaç saaten fazla (2 - 3 saat) ayakta çalışmaya müsade etmiyor. Aynı şekilde daha uzun mesafede fazla yürümeye izin vermiyor ve bacaklarımdaki kan durgunlaşınca çabuk yorulmaya başlıyor. Ortalama 2 - 3 km sonra bazen dayanılmaz aşırı ağrılar çekiyorum o yüzden (genelde yaz ayları veya) her gerektiğinde Daflon içiyorum.

Şu anda iki tedavi sürdürmekteyim. Midemde reflü var her şeyi yiyemiyorum ve bazı geceleri uyku sırasında tıkanmalar yaşıyom ve nefessiz kalıyom reflü yüzünden. Sol elimin parmağında da kireçlenme var. Kireçlenmeyi bitkiyle tedavi ediyorum, çınar otu. Midemde yıllar öncesinden gastrit rahatsızlığı var ve yıllardan beri basur var sovuğu götüremiyorum.

Babamın yüzünden eskiden baya yoksulluk çektik biz. Elindeki tüm paraları, tüm imkanları içkiye, karıya, kumara harcadı, şimdi ise sürünüyor.

Ayrıca yaklaşık 6 - 7 yıldan beri uykusuzluk sorunlarım var. Keşke bunların hiç biri başıma gelmeseydi diyorum. Biraz daha normal yaşayıp, yaşlanmak isterdim.
  • Haklısın benimde dalagimda sorun var çok halsizim kanımı emiyor dalak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Yaşınız kaç, genç misiniz ?

• Quantum Limit kullanıcısına yanıt

Kronik hastalık bu küçüklükten geliyor

23,5 yaş

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Anladım. Bende sizin yaşlarda varis, gastrit ve basura yakalanmıştım. Reflü rahatsızlığım 3-4 aydan beri var ama ilk belirtileri geçen yıl başladı.

• Quantum Limit kullanıcısına yanıt

Reflü var bende , yemek borumda variste var

• geçmiş olsun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde dişim ağrıyor çok kötu zamanda oldu eski rahatça yemek yiyebildiğim günleri özledim bu arada geçmis olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrulgm456 -- 21 Aralık 2020; 15:57:45 >
  • neden çıkıyor bu hastalıklar hocam? hareketsizlik mi?

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Sağ ol kardeşım Şu reflüyü bir atlatsam. Annem de 7 - 8 yıl önce yakalanmıştı reflüye ama 5 - 6 aylık diyet ve ilaç tedavisinden sonra atlatmıştı. Umarım bende atlatırım

Şu anda reflüden en büyük şikayetim bazen normal yiyince fazla tıkama oluyor ve rahat nefes alamıyorum. Şu anda daha çok haşlanmış yemekler tüketiyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Sağ ol kardeşım Şu reflüyü bir atlatsam. Annem de 7 - 8 yıl önce yakalanmıştı reflüye ama 5 - 6 aylık diyet ve ilaç tedavisinden sonra atlatmıştı. Umarım bende atlatırım

Şu anda reflüden en büyük şikayetim bazen normal yiyince fazla tıkama oluyor ve rahat nefes alamıyorum. Şu anda daha çok haşlanmış yemekler tüketiyom.

hocam spora önem vermelisiniz,en önemlisi alkol varsa direkt kesmelisiniz

• En çok üzüntüden oluyor. Geçmişte mutlu günlerim de oldu ama üzüntüler daha üstün gelince işte böyle olduk. Umarım reflüyü kısa zamanda atlatırım.

Sağlığınıza ve aklınıza dikkat edin. Ömür biter dert bitmez. Hayatta her zaman beklemmedik olumsuz şeyler başımıza gelebilir. Bazı şeylerden kaçmazsınız ve her şey elimizde değil : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 21 Aralık 2020; 16:26:6 >
  • Geçmiş olsun hocam
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Alkol çok nadir, 2 - 3 ayda bir tüketiyom o da fazla değil. Sigara zaten yok.

Beni bu hale getiren asıl şey geçmişimdeki (aile içi ve dışı) bazı olumsuz olaylardır. Şimdi yavaş yavaş etkisini görüyoruz.

• Sağ ol hocam :)

• çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

Evet huzurlu bir aile olmayınca insan genç yaşında yıpranıp olgunlaşıyor.

• TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt
    Evet gençken pek huzurlu hayatımız olmadı o da öz babamın yüzünden. Beni köpek yavrusu gibi terk etti.

Şu an daha rahatım kendi evimde yaşıyorum ama işte eski sağlık olmayınca da insan ister istemez biraz üzülüyor tabi : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrulgm456

Benimde dişim ağrıyor çok kötu zamanda oldu eski rahatça yemek yiyebildiğim günleri özledim bu arada geçmis olsun hocam

dişciye niye gitmiyorsunuz hocam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.