Geçmişler olsun. Hayat zor hayat kısa imkanlar ölçüsünde iyi yaşamak lazım. |
En büyük zenginlik SAĞLIKTIR ! SSli (3. sayfa)
-
-
Tanrı yardımcınız olsun.
Bendede kalp ağrısı var.Hak etmediğim bir hayat yaşıyorum.Sıkılıyorum daralıyorum kalbime vuruyor.Yapılan hataların sorumlusu ben değilim milletimiz.Ama yinede benim kalbim sıkışıyor .Hastalık aslında beynim de, kalbimde olmadığına inanıyorum.Umarım içimdeki bu piskozdan kurtulur normal bir insan olabilirim.Şu anlık tek rahatsızlığım bu.
Şükür ve Dua ile .
-
Geçmiş olsun , yine de beterin beteri var.
benimde bu son 1 ayda bazı hastalıklarım üst üste çıktı ama hastaneye gidip daha kötülerini görünce şükrediyor insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın hocam ama her zaman halimize şükretmeliyiz. Benim herhangi bir inancım yok ama hayatta olduğum için minnet duyarım.
Şimdi (3.) kuzenimi hatırladım eskiden çok yakındık onunla. 3 sene önce 36 yaşında kaybetmiştik. Çok çekti, doğuştan beri kan rahatsızlığı vardı (anne tarafından). Kanı çok duruydu ve bir kaç gün arayla sık sık iğne yapardı yaşayabilsin diye yoksa vucudu balon gibi şişiyordu. Kendini hep zorla yaşattı sonunda da acılar içinde göçüp gidiverdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözünüz çok isabetli hocam. KISA İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE (dahilinde) mutluluğu yakalayabilmek önemlidir. AYNEN
Hocam bende de eksiden aşırı kalp sorunlarım vardı (1.5 yıl kadar). Kalbim bir tarafa yanlamıştı ve düzgün çalışmıyordu. Bunun ana nedeni aşırı üzüntüydü. Sonra zamanla yavaş yavaş yaklaşık 2 sene içinde dengeye girdi ve bir daha kolay kolay ağırmadı.
Üzmeyin, sıkmayın kendinizi. Rahat olun.
benim midem de reflü ve ülser vardı tamamen kurtuldum.
8 ay reflü, 15 günden daha az ülser sıkıntısı yaşadım.
bu videoda sıkıntının çözümü var. gastrit le reflü aynı sebepten. kanalın diğer videolarında bacaklarında ki varislerin sebepleri anlatılıyor. yazarın kitabını alsan senin için daha iyi olur. Kendisine mesaj gönderirsen yardımcı oluyor.
anlamadığın bir şey olursa bana mesaj atabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 21 Aralık 2020; 20:34:13 >
-
Şu cümleyi her yerde söyleyin arkadaş. Kimse anlamıyor. Başa gelince anlıyor insan. Tutturmuş insan kazandıkça kazanayım diye. -
Bilim ve Teknoloji herşeyin ilacıdır bugün çaresi olmayan hastalığın yarın çözümü basit olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 21 Aralık 2020; 20:34:9 > -
Geçmiş olsun.Çok güzel şeyler söylüyorsunuz.İyi olmayı hakediyorsunuz siz de mutlu olun.quote:
Orijinalden alıntı: Quantum Limit
En çok üzüntüden oluyor. Geçmişte mutlu günlerim de oldu ama üzüntüler daha üstün gelince işte böyle olduk. Umarım reflüyü kısa zamanda atlatırım.
Sağlığınıza ve aklınıza dikkat edin. Ömür biter dert bitmez. Hayatta her zaman beklemmedik olumsuz şeyler başımıza gelebilir. Bazı şeylerden kaçmazsınız ve her şey elimizde değil : ) -
Tavsiyeniz için sağ olun ama benim varise çözüm yok damarın yapısı iyi değil. Bu 12 yıldan beri var. İstanbulda ve memlekette (bulgaristanda) bir çok önemli uzmana görünmüştüm. En büyük sorumun kanı düzenli geçmesini sağlayan damar kapakçıklarımda (bu damar tıkanması değil) kapakçıklar normalde daha yavaş hareket ediyorlar. Uzmanlar bunu tedavi edemiyor.
Yarın dediğiniz şey uzak gelecekteki teknolojidir. Bize hiç bir faydası dokunmayacak.
Sen 40 yaşında adamsan sana dokunmaz ben daha gencim -
İyi olmayı her canlı hak eder hocam. Bu ister hayvan, ister insan olsun ama bazı "insanlarımız" çok anlayışsızlar tıpkı benim öz "babam" gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Quantum Limit
Tavsiyeniz için sağ olun ama benim varise çözüm yok damarın yapısı iyi değil. Bu 12 yıldan beri var. İstanbulda ve memlekette (bulgaristanda) bir çok önemli uzmana görünmüştüm. En büyük sorumun kanı düzenli geçmesini sağlayan damar kapakçıklarımda (bu damar tıkanması değil) kapakçıklar normalde daha yavaş hareket ediyorlar. Uzmanlar bunu tedavi edemiyor.vardır bir sebebi. benim attığım video da ki yazar adama bir sorun.
kendisinden ofisine randevu da alabilirsiniz.
-
Mide hastalıklarını da maalesef stress tasa dert tetikliyor. uzun süreli mutsuzluk stress çok tehlikeli
-
Yaşım 36 bu arada (ama 29 - 30 gösteriyorum)
NeyzenEfendi sen boş hayallerle avutuyon kendini hocam.
Şunu sakın unutma bu hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur, HİÇ BİR ŞEY !
Hele fiziksel sağlıktan söz ediyosak yumurtadan farksızıs. En ufak bir dış veya iç etken onu anında olumsuz etkiler ve bu dünya öyle sandığınız gibi masallar diyarı değil. Ben senin yaşlarında epey olumsuz acı şeyler yaşadım, tecrübe ettim. İyi günler de oldu tabi ama yeteri kadar değil.
Bir seyin olacağı varsa olur, bunu durduramazsın ve acısına katlanmak zorunda kalırsın. İşte bu konuda asla ASLA deme ve kendine o kadar güvenme. Sizin de zamanla herkes gibi ciddi rahatsızlıklarınız olacaktır mutlaka, bundan asla kaçamazsınız. Biraz daha benim yaşlara gel ne demek istediğimi hada iyi anlarsın ama dediğim gibi her şey en güzel tecrübe edilerek öğrenilir. Daha çok toysun ve pek çok seyi anlayamazsın çünkü yaşamadın, görmedin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 21 Aralık 2020; 21:43:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ana nedeni uzun süreli mutsuzluktur. Bu bende 14 yıldan fazla sürdü ama zaman aralıklı. Bazen günde bir kaç kez, bazen haftada bir ve son yıllarda da iki haftada veya ayda bir kez olmaya başladı. Artık kendimi hiç bir şeye üzmeyecem diyom ama elimde değil çünkü insanlardan (ANNEM HARİÇ onunla HER ŞEYİ paylaşırım) ne kadar da gizlesem temelde duygusal ve duyarlı biriyimdir ve çokta adilimdir. Haksızlığı HİÇ sevmem, yapanın da LAFI DIREK YÜZÜNE VURURUM ama boş yere de asla gurur yapmam.
Varicose damarlarin (ve de hemoroidin) tedavisi saglikli yasamaktir. Turkiye'de insanlar hem cok kotu besleniyor hem de hic spor yapmiyorlar, surekli oturuyorlar. Bunlarin haricinde, gida takviyesi kulturu yok Turkiye'de. Saglikli ve uzun yasam icin gida takviyeleri sart.
Saglikli beslenme olayini gecelim. Gunde en az yarim saat makul duzeyde kardiyo yapmani oneririm, hizli tempo yuruyus yapabilirsin. Asagidaki gida takviyeleri ise damar sagligini duzeltir.
- Diosmin
- K2 vitamini
- C vitamini
- OPC icerigi yuksek grape seed extract veya pine bark extract
- Citrus bioflavanoids (hesperidin icersin)
Bunlari duzenli kullan, gunluk sporunu yap. Butun gun evde oturma. O zaman gorursun tedavisi var mi yok mu.
-
Öneriniz için teşekkürler hocam. Aslında sandığınız kadar dengesiz besleniyorum (en azından son 8 yıldan beri) ve yiyeceklerimi annem pişirir, kendisi çok hamarattır. İyi ve sağlıklı beslenmeyi hep ondan öğrenmişimdir :)
Ayrıca o kadar da hareketsiz değilim. Her gün olmasa da (korona dönemi hariç) en az bir gün arayla minimum 2 - 3 kilometre yürüyüş yaparım. Zaten marmama sahili ayağımın dibinde. Evden 1.5 km mesafede.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X