Şimdi Ara

En çok sevdiğiniz padişah?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YAPTIGI OLAYLAR BASİT ŞEYLER DEGİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbalkan -- 22 Ocak 2005, 23:08:26 >

• En sevdiğim deil de en üzldüğüm GENÇ OSMAN.
    şaKa Bİ YANA KANUNİ tabiki.Batılıların deyimiyle magnificent suleyman
  • Fatih Sultan Mehmet
  • FSM,KSS
  • Kanuni Sultan Suleyman
  • YAVUZ SULTAN SELİM
    En kısa tahta kalan ama en çok işi yapan padişah osmanlının ekonomik olarak en üst düzeyde olduğu dönemin hükümdarı.
  • bütün osmanlı hanedanını sever ve dua ederim.
  • Allahü Teala hepsinden razı olsun.Hepsini severim.
    Ancak Fatih Sultan Mehmet Han, Yavuz Sultan Selim Han, Kanuni Sultan Süleyman Han ve 4.Murat en sevdiklerimdir.
  • Valla beyler ne günlermiş o günler beaa.Bağdat tan Viyanaya sefere.Zor iş.Ama işte böyle güçlü devletler kurmak Türklerin kanında var.Bugünkü devletimizin de kıymetini bilelim.Hiç bir zaman bize bu toprakları miras bırakanları, sonra bu toprağı kurtuluş savaşında canları pahasına koruyanları untmayalım
  • Kanuni Sultan Suleyman
  • alparslan dedemdir kendisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nihonjin

YAVUZ SULTAN SELİM
    En kısa tahta kalan ama en çok işi yapan padişah osmanlının ekonomik olarak en üst düzeyde olduğu dönemin hükümdarı.

+1000000
  • İstanbulu alan padişah ne iyi bir padişah ,asker ne iyi bir asker (tam hatırlayamadım)... FATİH SULTAN MEHMET
  • Fatih Sultan Mehmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankoral

İstanbulu alan padişah ne iyi bir padişah ,asker ne iyi bir asker (tam hatırlayamadım)... FATİH SULTAN MEHMET

FATİH SULTAN MEHMET değil, Hz.Muhammed söylemiştir
  • Napolyon
  • Haremine en güzel hatunlari dolduran en zevkli padisah kimse onu severdim...Zevkli adamlara sözüm olmaz...
  • Hepsini sevmen lazım o zaman.

Şaka bi yana bi tarihçi olarak Çelebi Mehmet'e çok hayranım.
    Belki bazılarınız bilmez; Fetret Devri'nden sonra parçalanmış ülkeyi ,tüm iç ve dış düşmanları bertaraf ederek yeniden bir bayrak altında toplayan bir padişahtır, yani bir nevi Osmanlı'nın ikinci kurucusudur.
    Diğer bahsettiğiniz altın çağı yaşatan Fatih, Kanuni ve Yavuz da illaki değerli padişahlardır fakat onlar kendinden öncekilerin mirasçısı olarak bişeyler yapmışlar. Çelebi Mehmet ülkeyi yoktan varetmiştir.
  • Hımmm Ben Bir KAç Gün Düşünemm...
  • OKE
    FATİH SULTAN MEHMET
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.