Şimdi Ara

En düşük yakıt tüketiminiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum benzin mazot fiyatları 12 13 liralar oldu bende litre olarak ne kadar az yakabilirim onu test etmek istedim
    1.5 dci Fluence araçla 80-90 km/h hızla stabil giderek 3.6 Lt ortalama yakaladım yol bilgisayarına göre pompa litresine göre de 3.8 Lt.
    Sizin en düşük yakıt tüketimi yakaladığınız araçlar hangileri?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Seat İbiza 1.2 TSI düz yol
    80 km sabit 2.8 lt görmüştüm.
    2.8 ile 3.1 arası değişiyordu düz yolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 corolla 1.4d4d 3.4lt 100-110 sabit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,4 tdi seat cordoba da bir depo (45 litre) ile uzun yolda 1200 km kadar yol gidiyordum.

• Seneler önce Citroen C4 ile hataya giderken 3.4 gördüm başkada imkan olmadı zaten

• 1.4 t-jet linea ile 8lt altına düşmedim hiç. Dün şehir içi ortalama 15km/h hızla 14lt pompa verisi elde ettim. Mübarek içiyor...

• 2021 Audi A3 1.5 tfsi ile 80 km sabit hızda Edremit-İzmir yolunda 4.2 litre ortalamayı gördüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atış serbest.

• Golf 6 1.6 TDi 80-90 arası düz yol 0-1 litre arası

• Yokuş aşağı giderken - 3,5 örmüştüm. Zaten bir süre sonra benzin göstergesi artmaya başladı.En düşük yakıt tüketiminiz. 

• Eskilerden, uzun mesafeli (tek seferde yapılmadı, yaklaşık 3 haftalık kullanımdır) rekor, 3.5l/100km :

50 km güzergahta en düşük tüketim rekorum, 2.9l/100km :

Peugeot 307 hdi 110 hp. Sonraki hiç bir dizel aracımda ne kadar dikkat etsem de bu kadar düşük değerleri görmedim.

• polo life, bursa güzelyalı bayıra kadar 3,8lt yaktı, yolu tamamladığımda 4,9lt idi. 700 km araç için iyi değer.3 kişi idik.

• Punto 1.3 mjet 75 hp euro5 motor ile 3.7 yaktım 100km sabit

• Bunlarda bir şey mi?

Bende 1.2 Tsi Golf var. Vw ni olmayanların yazdığı gibi, her 10 km de 1 litre benzin üretiyor.

• Eskişehir-Kütahya-afyon-Denizli-Aydın güzergahı. Araç a4 avant 1.4 tfsi. Dört kişi, dolu sayılabilecek bir bagaj ve klima sürekli açık. Denizli-aydın arası 50 küsür trafik ışığının en az 1/3’ünde durmuşumdur…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 1 Ocak 2022; 19:41:35 >
  • Kuş Kafası kullanıcısına yanıt
    Linea nın o kadar 14 lt yakması mümkün değil hocam sizin aracınızda bir sıkıntı olmalı

• Cihad0699 C kullanıcısına yanıt
    Lpg bakım zamanı geldi, bir ayar yapılması gerekiyor. Ayrıca bazı yerlere de yine bakılması icap ediyor. Hastane işlerim araya girdi yaptıramadım bir türlü.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

En düşük yakıt tüketiminiz. En düşük yakıt tüketiminiz. 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.