Şimdi Ara

En eski arabayla en uzak nereye gittiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet merak ettim, donanımhaber'de en külüstür araçla en uzak kaç km yol yaptınız geçmişte?

Bende şu an 1987 model Broadway var, 600 km yol Konya'ya gideceğim, bakalım nasıl olacak?

• 1994 te 73 1303 VW ile Antalya-Ankara-Elazığ; 1996 da gerisin geri aynı güzergâh: 2600km. civarı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

1994 te 73 1303 VW ile Antalya-Ankara-Elazığ; 1996 da gerisin geri aynı güzergâh: 2600km. civarı...

Güzelmiş, epeyde uzunmuş
  • 91 model lada samarayla urfa dan eskişehire gittim 1000 km (4 defa)
  • 1974 model BMW 2002yle ankaradan datça çanakkale istanbul sivas amasra samsuna gittim araba hala bizde sanırsam 1 milyon km de
  • 2004 yılında 1992 model renault spring ile ağrı-mardin-ısparta-antalya-ısparta-ankara-ağrı güzergahında problemsiz gitmiştim.
  • Pardon, unutmuştum ama şimdi aklıma geldi:

Gerçi o zaman daha çocuktum, 1974 yılıydı, İsviçre'nin Zug kentinden Elazığ'a 1965 model Vosvosumuzla gelmiştik. Yola çıkarken, arka koltukta benim dizlerimi bükerek oturacağım kadar bir boşluk vardı. Zaman geçtikçe yavaş yavaş yer açıldı çünkü yollukları tüketiyorduk abur cubur....
  • 97-98'e kadar Esk-Antalya arası hemen her sene 1975 124 ile ve bagaj-Portbagaj dolu iken hiç problemsiz giderdik. Bey Dağlarında yeni araç ama acemi şöför olup ta su kaynatanlara el sallayarak Çok severdik ya eski arabamızı. Onunla büyümüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdcezir -- 4 Temmuz 2010; 22:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Pardon, unutmuştum ama şimdi aklıma geldi:

Gerçi o zaman daha çocuktum, 1974 yılıydı, İsviçre'nin Zug kentinden Elazığ'a 1965 model Vosvosumuzla gelmiştik. Yola çıkarken, arka koltukta benim dizlerimi bükerek oturacağım kadar bir boşluk vardı. Zaman geçtikçe yavaş yavaş yer açıldı çünkü yollukları tüketiyorduk abur cubur....

Rekor sende sanırım ABABA2307

Renault spring ile yol yapan arkadaşda epey gezmiş.Helal....
  • 74 model Peugeot 504 ile Antalya - Kütahya(Tavşanlı) - Antalya >> 900km
  • Bizim 74 pejo 504 de hala duruyor, 34 yıldır bizde (1976'da almıştık ikinci el olarak: 125bin TL vermiştik)
  • 1985 RenauLt ToRos Siirt - İstanbuL :) 1600 km :)
  • İzmir-Elazığ-İzmir yapmıştım.

EKLEME:En eski araba diyormuş,pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 18 Temmuz 2010; 19:35:19 >
  • 1992 Model Broadway ile 20 Haziran 2010 da İstanbul'dan Konya'ya gittim. 700 km mesafe. Konya'dan da Taşkent'e gittim. Hani şu Tek Türkiye dizisinde Ardil olarak geçen yer. Toplam 840 km gittim. 840 km geldim. Oralarda gezdiğim dağ bayırı, yaptığım km'leri hiç söylemiyorum. Bu yolculuğumu da otobandan değil, geneli bozuk yol olan Bilecik yolu üzerinden yaptım.
  • 1932 model Renault dedemin arabası, Fransa da o dönemde lişkiler kötü, dedem de hafiye yani casus...
    Tabi sonra dönerken arabasını da almış gelmiş.
    Babam da bu hatıratını korumuş, şimdi de ben koruyorum, gerçi biraz yıprandı kardan kıştan ama olsun dede yadigarı HAFİYE ARABASI!!!

Fransa-Konya 3700 km gelmiş dedem

İşte bu da dedem!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 18 Temmuz 2010; 19:50:05 >

• hyundai h 100 2000 model motor bitik sinoptan eskişehire gittik 2007 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

1932 model Renault dedemin arabası, Fransa da o dönemde lişkiler kötü, dedem de hafiye yani casus...
    Babam da bu hatıratını korumuş, şimdi de ben koruyorum, gerçi biraz yıprandı kardan kıştan ama olsun dede yadigarı HAFİYE ARABASI!!!

İşte bu da dedem!!!

Ha maşallah. Renault'un reklamını hatırlattı bana. Hani adam neredeyse 100 yıllık arabasını renault servisine götürüp bakım yaptırıyordu. Acaba gerçekten sen de o arabayı renault servisine götürsen bakımını yaparlar mı ki? Hiç araştırdın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

1932 model Renault dedemin arabası, Fransa da o dönemde lişkiler kötü, dedem de hafiye yani casus...

İşte bu da dedem!!!

Süpermiş ya :) servise götür ne diyecekler bakalım bizide bilgilendir gerçekten nazar değmesin çok hoşuma gidiyo şöyle klasikler

• 92 toros sw ile Eskişehir-Sivrihisardan Ankaraya. Aynı gün içinde Ankaradan İstanbula. 2 gün sonra aynı güzergahtan geri dönüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.