Bildirim
en gercekci yaris simulasyonu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Birçok yarış simulasyonu oynamış birisi olarak söylüyorum bana göre en gerçekçi olanı liveforspeed. -
Gran turismo 4 kesinlikle. Live for speed falan yalan. Oynayanlar bilir sadece. -
bencede en gercekcisi grantourismo 4 ayrıca bişi sormak istiyorum pc iç,in cıkyımı bu oyun -
bencede Gran turismo 4 -
total immersion racing -
fran turismo 4 -
Bu yazdıklarınızın hepsi oyun...!
"Ben oyun istemiyorum, simulasyon istiyorum" diyenlere GTR...!
Daha gerçeği yok. -
+1 Kesinlikle. Ama tüm arabalar aşmış arabalar. Çök güçlüler yani . Bu arada lfs de mesela devir düşünce motor durmuyor? ya da spin atınca... GTR'da hepsi mevcut ve daha gerçekçi.
quote:
Orjinalden alıntı: TheDino
Bu yazdıklarınızın hepsi oyun...!
"Ben oyun istemiyorum, simulasyon istiyorum" diyenlere GTR...!
Daha gerçeği yok.
EDIT: Sadece PC için geçerli bu dediğim
Ama Gran Turismo 4'ü tek geçerim. Fizik motoru vs bakımından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 16 Ekim 2005, 12:11:05 > -
bişi soracam bu söyledikleriniz celeron 2400 256ddr mx440 da çalışırmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onguryıl -- 16 Ekim 2005, 12:31:46 > -
gran turismo 4 tabiikide.tüm arabalar gerçeğiyle birebir aynı bu oyunda.hızı performansı falan tıpa tıp aynı çok gerçekçi.ama bi hasar yok ya o kötü işte.. -
quote:
Orjinalden alıntı: imamoglu
bencede en gercekcisi grantourismo 4 ayrıca bişi sormak istiyorum pc iç,in cıkyımı bu oyun
hayır pc de yok -
gtr yi cekmeye basladım:) bu arada noral arabalarında oldugu gercekci biseyler varmı? (nfs falan degil tabi..)
kendime direksiyon seti aldım, oyunla dahada gercege yakın olsun.. -
Gran Turismo 4 tabiiki -
COLİN MCRAE RALLY 5 -
gt3 ve gt4 -
gran turismo 4 -
tabiki gran turismo 4 -
dtm race driver
gt serileri de süper tabi ben pc için dtm dedim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mafia definitive edition kasma sorunu
- mafia 2 oyundan atma sorunu
- olta makrosu
- oyun kaldırır mı testi
- cs 1.5 bot atma
- düşük sistem gereksinimli oyunlar
- microsoft flight simulator sistem gereksinimleri
- resident evil 9
- en iyi strateji oyunları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X