Bildirim
en gercekci yaris simulasyonu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Birçok yarış simulasyonu oynamış birisi olarak söylüyorum bana göre en gerçekçi olanı liveforspeed. -
Gran turismo 4 kesinlikle. Live for speed falan yalan. Oynayanlar bilir sadece. -
bencede en gercekcisi grantourismo 4 ayrıca bişi sormak istiyorum pc iç,in cıkyımı bu oyun -
bencede Gran turismo 4 -
total immersion racing -
fran turismo 4 -
Bu yazdıklarınızın hepsi oyun...!
"Ben oyun istemiyorum, simulasyon istiyorum" diyenlere GTR...!
Daha gerçeği yok. -
+1 Kesinlikle. Ama tüm arabalar aşmış arabalar. Çök güçlüler yani . Bu arada lfs de mesela devir düşünce motor durmuyor? ya da spin atınca... GTR'da hepsi mevcut ve daha gerçekçi.
quote:
Orjinalden alıntı: TheDino
Bu yazdıklarınızın hepsi oyun...!
"Ben oyun istemiyorum, simulasyon istiyorum" diyenlere GTR...!
Daha gerçeği yok.
EDIT: Sadece PC için geçerli bu dediğim
Ama Gran Turismo 4'ü tek geçerim. Fizik motoru vs bakımından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 16 Ekim 2005, 12:11:05 > -
bişi soracam bu söyledikleriniz celeron 2400 256ddr mx440 da çalışırmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onguryıl -- 16 Ekim 2005, 12:31:46 > -
gran turismo 4 tabiikide.tüm arabalar gerçeğiyle birebir aynı bu oyunda.hızı performansı falan tıpa tıp aynı çok gerçekçi.ama bi hasar yok ya o kötü işte.. -
quote:
Orjinalden alıntı: imamoglu
bencede en gercekcisi grantourismo 4 ayrıca bişi sormak istiyorum pc iç,in cıkyımı bu oyun
hayır pc de yok -
gtr yi cekmeye basladım:) bu arada noral arabalarında oldugu gercekci biseyler varmı? (nfs falan degil tabi..)
kendime direksiyon seti aldım, oyunla dahada gercege yakın olsun.. -
Gran Turismo 4 tabiiki -
COLİN MCRAE RALLY 5 -
gt3 ve gt4 -
gran turismo 4 -
tabiki gran turismo 4 -
dtm race driver
gt serileri de süper tabi ben pc için dtm dedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X