Şimdi Ara

En güzel anlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyundaki yaşadığınız en güzel anılarıniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Westte rankedda ardarda 6-7 kere kaybettim.sonraki oyun tum takima sovup lucian jung yapacam dedim.
    Biri cikti ben de cait sup dedi.biri main adc mid jinx yapcam falan derken 5 adc girdik.ben tank kastim.cait sup itemi cikti can falan basti.herkezde dirilt isinlan.
    Bi baktim bizimkiler 4 kisi inh almislar 2-3 de kill almislar.karsidaki udyr deli gibi kule alio.gittim adama bilerek oldum.olurken yanina ward atmistim.hemen dirilt basip warda isinlandim.bir daha oldum.
    Takima en az 10 saniye kazandirdim.oyunu aldik.oyun sonu jinxin yazdiklari:
    -omg...lucian it was so good...guys lets honor luci yazdi.4 honor aldim.
    HİCBİRİ HAYAL URUNU DEGİLDİR.HARİKA BİR OYUNDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalpencee -- 3 Nisan 2015; 21:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

Westte rankedda ardarda 6-7 kere kaybettim.sonraki oyun tum takima sovup lucian jung yapacam dedim.
    Biri cikti ben de cait sup dedi.biri main adc mid jinx yapcam falan derken 5 adc girdik.ben tank kastim.cait sup itemi cikti can falan basti.herkezde dirilt isinlan.
    Bi baktim bizimkiler 4 kisi inh almislar 2-3 de kill almislar.karsidaki udyr deli gibi kule alio.gittim adama bilerek oldum.olurken yanina ward atmistim.hemen dirilt basip warda isinlandim.bir daha oldum.

Cool story bro

• vayne oynuyodum 1v6 hexa almıştım sonra riot beni oyun sonu challengera attı. bu da böyle bir anım
  • Bi keresinde urgot oynuyorum bottan pushlarken midde fight çıktı bizimkiler öldü bottan bi ulti attım penta geldi

• nidalee ile ejder yerinde mi diye kontrol ederken ejder çalmistim

• Soraka ile penta atmıştım..

• Bu oyunda yaşadığım bütün anlar az çok aynı öyle ahım şahım bir anım yok yani

• yasuoyla mavi varmı diye hortum attım mavi gelmıstı bunu bosver de olay olan su

rank girdim anivia trolluyorum caplock açık her yazdıgım çocukca laflar takım illallah etti all dan yazıyorum herseyi tabi rakip morgana susman icin napıcaz dedi sur verin dedim sur verdiler free 20 puan almıstım sonra hızlıca evete basmıslar cok pisman oldular ama ıs sıten gecti
  • Oyuna başlayalı 3-5 gün olmuştu. Brand aldım öğreneyim derken üç kere penta attım. ondan sonra bi altı ay felan atamadım penta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malpla ulti atarken
  • Normal oyunda ilk penta mı Teemo ile attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

Westte rankedda ardarda 6-7 kere kaybettim.sonraki oyun tum takima sovup lucian jung yapacam dedim.

serin hikaye kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pre-sezon 1 de 73 dakika süren oyunu ad twisted fate ile ulti atarak bitirmiştim arkadaşlarımla mutluluktan internet kafeyi yıkmıştık nerdeyse, tabi liseliydik o zaman okudan kaçıp da gitmiştik

edit: bir de şu 3v3 ranked işi yeni geldiği zamanlar oynuyoduk , oyun 60 dakika filan sürdü hepimiz GA kastık . 50 canı kalan nexus dan çevirdik geri canlanıp . oyun sonu bir baktık 1251 elo olmuş . ilkkez silver elo görmüştük , çok değişik bir duyguydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 4 Nisan 2015; 0:53:42 >
  • kha oynuyordum maç onların lehine gidiyordu. nexus kulemiz falan gitmişti onlarda da inhibitör kulesi yoktu. son anda baron çalıp quadra atmıştım ordanda maçı bitirmiştik. başka bir olay ise ap yi ile 1v5 baronda penta almam tabii oyunu verdik orası ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.