Şimdi Ara

En güzel kelime kitabı ( bayılacaksınız )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
23.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın arkadaşlar bir kitap var ancak öyle böyle değil adam yapmış;

4000 Essential English Words 1-6

toplam 6 kitap seviye seviye...

örneğin kitap 1 her bölümde 20 kelime var, her kelime remili ve 2 adet cümle içinde kullanılmış, bitmedi; bu kelimeleri öğretmek için 2 adet egzersiz ve işte BOMBA bu kelimeleri'de içeren bir hikaye ve arkasından bu hikayeyi anladıkmı diye bir test.....DAHA NE OLSUN ? bu sadece 1 ünite...ünitede başka şey var mı bilmiyorum ama bu yeterde artar bile.....Hikayede kelimeler koyu renkli ve resimli...

VE kitap aynı zamanda mp3 içeriyor.....bence şaheser diye buna denir..

Yanlız fiyatıda çok pahalı, internette'de yok, kelimeler ve mp3 buıluyor ancak en önemli olan cümle içinde kullanımı hatırlatıcı resimler ve en önemlisi ise hikayedir, kelimeleri öğrenince sadece hikayeleri hızlıca okuyup arada tekrar edersiniz...

sadece kuru kelime değil okumanızı ve dolaylı olarak grameride etkileyen bir sistemdir....

Adam yapmış arkadaşlar işte emek, işte yaratıcılık, işte eser..

saygılar..

• www.amazon.com
    4000 Essential English Words, Book 1: Paul Nation, Fidel Cruz: 9781599664026: Amazon.com: Books
    http://www.amazon.com/4000-Essential-English-Words-Book/dp/159966402X

İç sayfalara bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz..
  • Seni takip ediyorum da sürekli İngilizce hakkında buluş yapmış gibi konular açıyorsun.
    Yazdığın kitap güzel olabilir fakat sen bunu neden böyle ballandıra ballandıra anlatıyorsun anlamıyorum.
    Konuda verdiğin kitap benzeri bir sürü kitap var.
    Özellikle üniversitelerin hazırlık bölümünde ve/veya kursunda genellikle Reading - Writing için bu tür kitaplar kullanılır.
    Mesela: Oxford QSkills: Reading & Writing kitapları.. National Geographic kitapları vs.
  • Project genelde bana teşekkür eder insanlar ama ilk defa tepkiyle karşılaşıyorum :)

Ben bu konuyu açmasam sen o kitapları yazmayacaktın değil mi ? ve faydan da olmayacaktı yani bu açıdan bak, olumlu bak..

Bu arada tavsiyelerin için teşekkür ederiz ancak daha detaylı şekilde yazarsan daha faydalı olur, national geographic demişsin tam ismini ve ne tür bir içeriğinin olduğunu yazarsan adres linki verirsen insanlar bilgilenir, bir sürü benzer kitap olduğunu farkındayım önemli olan hangilerini iyi olduğu, benim yazdığım kitap sistemiyle ve hitap ettiği genel kitle ve farklılığıyla dikkat çekiyor, bu arada kitap isimlerini bekliyoruz ki iddian havada kalmasın, bende merak ettim, olabilir daha iyisi olabilir, sen yaz inceleyelim belki satın alırız..

Aşağıdakileri yazarsan seviniriz.

Kitap ismi
    Hitap ettiği kitle
    içerik
    öğretme sistemi
    adres linki

İlgin için teşekkür ederim..tavsiyelerini bekliyoruz bildiğin bütün kelime kitaplarını hoşuna gidenleri yaz dostum..

• Hocam faydalı paylaşımın için teşekkürler. Forumda yazılan her bilgi yıllarca sayısız insana az ya da çok fayda sağlıyor. Hiç bir şey yapmasa teşfik eder, ne bileyim alternatiflere yöneltir.. bi hareket sağlar. Üye sayısının belki de 10 katı insan üye olmadan bilgilerden faydalanıyor. -bende yıllarca öyle yaptım-

Devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURTO

Hocam faydalı paylaşımın için teşekkürler. Forumda yazılan her bilgi yıllarca sayısız insana az ya da çok fayda sağlıyor. Hiç bir şey yapmasa teşfik eder, ne bileyim alternatiflere yöneltir.. bi hareket sağlar. Üye sayısının belki de 10 katı insan üye olmadan bilgilerden faydalanıyor. -bende yıllarca öyle yaptım-

Devam

Onurto Allah razı olsun kardeşim, benim herhangi bir çıkarım falan yok, sadece faydalı olmak, en azından olduğumu sanmak diyeyim beni mutlu ediyor, gönül ister ki zengin olayım bu konuda ki herkesi yurt dışına ingilizce eğitimine göndereyim ama yok elimden gelen bu :) iyiliğin büyüğü küçüğü olmaz diyorum, faydalı olduğuna inandığım şeyi paylaşmazsam eğer, sanki saklamışım gibi rahatsız oluyorum, karakterim bu, banane kendi kendine bulsun diyemiyorum, ben gördüğüm kitabı ya da siteyi ya da seti yazıyorum, evet belki faydası o kişiye dokunmayacak, işine yaramayacak ama ben ya yararsa diyorum, o ihtimali göz ardı edemiyorum yani ya birinin işine yararsa ihtimalini....tekrar sağol kardeşim iyi günler..

• Artk şu kitapları zorla CD ile satıp dolayısıyla pahalıya satma huylarından vazgeçmeleri şart...CD istemiyorum zorlamı yahu, zaten pahalı yapan CD'si..Hikaye kitapları bak 18 tl 24 tl 30 tl, cd olmasa edecek en fazla 5 TL....Bir taşla iki kuş vuruluyor CD'de satmış oluyorlar isteğe bağlı yapın lütfen halkta zengin değil ki...Bu dediğim kelime kitabında da malesef bu var aslında mp3 olması harika çok çok güzel ancak ne olursa olsun isteğe bağlı olsaydı keşke isteyen sadece kitabı alsaydı..
  • Ben bu kitabı uzun zamandır araştıryordum.
    Ucuzlar diye bekliyorum ama olmadı. 43-TL ye 1.kitabı almayı planlıyorum.
  • Netten download edebilir miyim diye çok aradım ama malesef bulamadım. Kitaplar çok pahalı gerçekten.
  • Bu kitabın mp3leri nette mevcut ama pdf olarak bulunmuyor.
  • Arkadaşlar inanın bir sürü insan bekliyor bu kitabı başka forumlarda da gördüm, öyle benzeri çok olan falan bir kitap değil kesinlikle..
    Yazara kelime öğretme uzmanı bir profesör..

İnternete hala düşmemesi gerçekten şaşırtıcı, fiyattta haketmesine rağmen çok pahalı Türkiye standardına göre, hepsini almak istesen yandın zaten..

Kitapların kelime listesini ve mp3'lerini bulabilirsiniz ancak bence en önemli ollayı kelimeleri hatırlatıcı resim yanına 2 adet cümle ve içinde kullanımı ve hikaye içinde ünitenin 20 kelimesinin geçmesi...

Zaten bu kitaplar bittiğinde romanların yüzde 90'' gazetelerin akademik makalelerin yüzde 85'inin anlaşılacağı söyleniyor ki yazarda uzman..
    Böyle bir liste daima elinde olmalı ve tekrar etmek eğlenceli olmalı, 3 ayda 1 bile olsa tekrar ettiğinde temelin daima sağlam kalır..

CEZAYİRLİ;

Kitap istersen 80 günde ingilizce kitabınıda önerebilirm, oda harika bir kitaptır..

• Ben de bir kelime ogrenme kitabı tavsiye edeyim. Çok sahane bir kitaptır, yazarı cok tecrubeli bir hoca olan Jennifer Recio Lebedev dan geliyor.

3 kitap, Vocabulary Power 1-2-3 .. Ingilizce'de en cok kullanılan 2000 Genel kelimeden 500 en onemlisi ve en cok kullanılan Akademik kelimeden 400 tanesi yer alıyor.
    Kitap bası 300 kelimeden 900 cok onemli olmazsa olmaz kelime.Bu kitabı nette aradım ama bulamadım malesef, almak istedim Amazon'da var ancak :(
    Kitabın bazı ornek sayflarını inceledim super. Bu arada hocanın sitesinde kitaptan bazı kelimeleri kendisi videoda anlatıyor, super

Vocabulary Power 1.. Iki ve Ucu de Amazon'da bulabilirsiniz.
    www.amazon.com
    Vocabulary Power 1: Practicing Essential Words: Jennifer Recio Lebedev: 9780132283564: Amazon.com: Books
    http://www.amazon.com/Vocabulary-Power-Practicing-Essential-Words/dp/0132283565/ref=pd_sim_b_1

Kitaptan ornek kelimeleri ve videolu anlatımları ise burada

• quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Arkadaşlar inanın bir sürü insan bekliyor bu kitabı başka forumlarda da gördüm, öyle benzeri çok olan falan bir kitap değil kesinlikle..

İnternete hala düşmemesi gerçekten şaşırtıcı, fiyattta haketmesine rağmen çok pahalı Türkiye standardına göre, hepsini almak istesen yandın zaten..

Kitapların kelime listesini ve mp3'lerini bulabilirsiniz ancak bence en önemli ollayı kelimeleri hatırlatıcı resim yanına 2 adet cümle ve içinde kullanımı ve hikaye içinde ünitenin 20 kelimesinin geçmesi...

Zaten bu kitaplar bittiğinde romanların yüzde 90'' gazetelerin akademik makalelerin yüzde 85'inin anlaşılacağı söyleniyor ki yazarda uzman..
    Böyle bir liste daima elinde olmalı ve tekrar etmek eğlenceli olmalı, 3 ayda 1 bile olsa tekrar ettiğinde temelin daima sağlam kalır..

CEZAYİRLİ;

Kitap istersen 80 günde ingilizce kitabınıda önerebilirm, oda harika bir kitaptır..

Eyvallah dostum önerin için teşekkürler.

Gramer ağırlıklı kitaplardan daha çok konuşmama yardımcı olacak kitaplar arıyorum.
    En büyük eksiğim kelime ve bu serinin 1.kitabını bulsam alacağım ama hiç bir yerde kalmamış ve baskısı da yokmuş.

Sanırım amazon'dan alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Ben de bir kelime ogrenme kitabı tavsiye edeyim. Çok sahane bir kitaptır, yazarı cok tecrubeli bir hoca olan Jennifer Recio Lebedev dan geliyor.

3 kitap, Vocabulary Power 1-2-3 .. Ingilizce'de en cok kullanılan 2000 Genel kelimeden 500 en onemlisi ve en cok kullanılan Akademik kelimeden 400 tanesi yer alıyor.
    Kitap bası 300 kelimeden 900 cok onemli olmazsa olmaz kelime.Bu kitabı nette aradım ama bulamadım malesef, almak istedim Amazon'da var ancak :(
    Kitabın bazı ornek sayflarını inceledim super. Bu arada hocanın sitesinde kitaptan bazı kelimeleri kendisi videoda anlatıyor, super

Vocabulary Power 1.. Iki ve Ucu de Amazon'da bulabilirsiniz.
    www.amazon.com
    Vocabulary Power 1: Practicing Essential Words: Jennifer Recio Lebedev: 9780132283564: Amazon.com: Books
    http://www.amazon.com/Vocabulary-Power-Practicing-Essential-Words/dp/0132283565/ref=pd_sim_b_1

Kitaptan ornek kelimeleri ve videolu anlatımları ise burada

Kardeşim çok teşekkür ederim, işte böyle katılımlar lazım sağolasın..inceleyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

Arkadaşlar inanın bir sürü insan bekliyor bu kitabı başka forumlarda da gördüm, öyle benzeri çok olan falan bir kitap değil kesinlikle..

CEZAYİRLİ;

Eyvallah dostum önerin için teşekkürler.

Gramer ağırlıklı kitaplardan daha çok konuşmama yardımcı olacak kitaplar arıyorum.
    En büyük eksiğim kelime ve bu serinin 1.kitabını bulsam alacağım ama hiç bir yerde kalmamış ve baskısı da yokmuş.

Sanırım amazon'dan alacağım.

cezayirli 80 günde ingilizce zaten konuşmana yardımcı olacak bir kitap, mutlaka ama mutlaka kitapçıda bakmadan geçme inan ki şaşıracaksın içeriğine..

• Nüans Publish 1.kitap 1 ay içinde stoklarımızda olacak diyor.
    Hayırlısı bakalım.
  • Cezayirli çok yerde kitap stokta görünüyor, 1 ay beklemene gerek yok ki..

http://dilkitaplari.gen.tr/4000-essential-english-words-1
    http://sinavkitaplari.gen.tr/dil-kitaplari/4000-essential-english-words-1-

mesela bu da 2 haftada temin ediyor, yukarıdakilerde ise soktan teslim.....

Bunlar örnek daha bir sürü kitapçıda mevcut...yanlız bazılarında 45 tl bazılarında ise 55 tl görünüyor buna dikkat et.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 18 Nisan 2013; 17:56:35 >

• quote:

Cezayirli çok yerde kitap stokta görünüyor, 1 ay beklemene gerek yok ki..

http://dilkitaplari.gen.tr/4000-essential-english-words-1
    http://sinavkitaplari.gen.tr/dil-kitaplari/4000-essential-english-words-1-

mesela bu da 2 haftada temin ediyor, yukarıdakilerde ise soktan teslim.....

Bunlar örnek daha bir sürü kitapçıda mevcut...yanlız bazılarında 45 tl bazılarında ise 55 tl görünüyor buna dikkat et.......

İlk 2 adrese telefonla sordum yok.
    Diğeri ise temin edemez çünkü nüans'ta da yok. 1 ay içinde gelir diyorlar.

Gittigidiyorda bulmuştum, satıcı az önce son 2 adedi de verdim dedi.

Olmadı 2.kitabı alacağım ve 1. için bekleyeğim.

Bu arada ilgin için sağol.

• kitabın bi sayfasının resmini çekip koyar mısınız? görmek istiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beakje

kitabın bi sayfasının resmini çekip koyar mısınız? görmek istiyorum :D

Buradaki linki tıkladıktan sonra soldaki resmin üzerinede tıklarsan kitabın örnek sayfalarına uaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.