Şimdi Ara

en iyi akü markası ve akü ömrü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
28
Favori
816.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi akü markası ve akü ömrü

(En Son Oy Tarihi: 7.1.2025)
Giriş
  • 2014 ocak ayı içinde taktırdığım 74 amper varta akü 2019 eylül ayında bitti.Tekrar bu sefer 60 amper varta aldım kullanıyorum.Bu süre zarfında kışın ya da yazın hep tek marşta çalıştı araba.6 yıla yakın dayanmış.Tavsiye ederim yani.
  • Bu arada arabam dizel.Lpg li değil
  • İlginç bir olayı paylaşmak isterim bu konuda. Geçen sene 100.000km'de Nissan Qashqai aldım. Kısa süre sonra 5 dk dörtlüler yanık kalsa bile akü bitmeye başladı. Değiştirmek için akücüye gittiğimde aracın üzerinde hala fabrika aküsü olduğunu gördük. Firma sahini benden bile çok şaşırdı, ilk defa bir fabrika çıkış aküsünün 100.000km gördüğüne şahit olmuş.
  • Varta tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 7 yil once e.a.s. marka aku almistim.hala aracin uzerinde ve problemsiz calisiyor. en iyisi diyemem ama cok memnun kaldigim icin tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun. Ben de varta diye öneriler gördüm bir de energizer,yuasa markaları da öneriliyor. Aracım agm akü uyumlu. Agm olanı tercih etmek Çok mu iyi farkı var mı bilmiyorum

• Biliyorum bu soru havada kalacak ama deneyeceğim.

İnternette Yiğit akü güvencesiyle satıldığı iddia edilen Gentry diye bir marka var. Bir de Petlas güvencesi denilen President akü var. Verdiği izlenim, Vestel ve Regal ilişkisi gibi ve güven veriyor ammmaa ammmaa ammaaa acaba bu bilgiler gerçek mi? Teknik servileri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 12 Aralık 2019; 13:57:22 >
  • Sanırım VARTA Blue Dynamic serisi eskisi kadar iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 12 Aralık 2019; 14:20:46 >
  • Geçen sene varta aldim iyi ama soğukta marş 2 kkere çeviriyor -20 derecede maalesef sıcakta problem yok ama suanki ürünleri kötüymüş diyorlar mutlu akü bence çizgisini bozmayan akü pahalıdır ama saç baş yoldurmaz kış yaz marş cevirir.

• Varta abartılan bir balondur.

Varta aküm 1.5 sene içerisinde bitti.

Mutlu aküyle 5. senemizdeyiz.
  • Peki bu araç ne kadar sürülüyor ve günde kaç km geçiyor?
    Meraktan sordum. Varta babanın oğlu değil.

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    Düzgün cevap vericektim taki son cümleyi okuyunca ya kadar sjdhdhsjskfmfnf
    Don cevabima bak varta babamın oğludur yazıyor mu?

• Imla hatası olmuş
    Bendeki varta akü 6 yıl dayandi ve hala çalışıyordu.
    Mutlu kullanmadım, kalitesini bilemem.
    Sarj sıklığı ve kullanım durumuna göre tüm aküler hızlı ölebilir. Bundan dolayı sordum. Memnun olmayan biri olduğunuz için, benim sorumu yanlış algılaya bilirdiniz.
    Ki zaten yanlış yönelmişsiniz. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 14 Aralık 2019; 18:49:51 >
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Hoocam şuan arabamda varta var suanlik problem yok.
    Ama geçen sene tofasimda 20 50 yay koymuştum buyuzden çevirmesi normal olabilir zira yağ soğuktan katılaşmış olmalı 10.40 koydugumda sorun yok gibi bu sene gorecez.

• Kaliteli markalardan bulabildiginiz en tazesini alın. Varta, Bosch, yiğit, inci, mutlu.

• benim 2014 aracım fluence dizel otomatik vites. üzerindeki orijinal Renault aküsü 2019 yılı haziran ayında bitti. 5 yılda orijinal aküyü bitirdi aracım. ilçede olduğum için alabileceğim seçenekler çok kısıtlı idi. Povver İnci Yiğit vsvs... Çok tereddüt ederek Afa plus 12 volt 60 amper aldım. uygun fiyat depozito dahil 200 liraya aldım. akü gerçekten çok da kaliteli. johnson controls üretimi zaten varta akülerinin sahibi kendileri. hem fiyatı hemde performansı çok güzel. soğuklarda bile tek marş alıyor sıkıntısız. 6 aydır kullanıyorum. alırken çok tereddüt yaşadım. elektrikçi arkadaş sorun olursa gel aynı gün yenisini aynen veririm dedi, çünkü afa akülerini de varta üretiyor dedi, ayrıca logolarını gösterdi bende inandım baktım gerçekten de varta üretimi. performansını çok beğendim. zaten varta aküye parası yetmeyenlerin aldığı akü afa plus imiş. bizde çok bilinmiyor ancak soğuk balkan ülkelerinin tümünde bu marka mevcut. üretimi ise sanırım Almanya. kullanma kılavuzunda varta grupda yer alan akülerin hepsi mevcut. uygun fiyata alabileceğiniz fiyat performans ürünü. afa plus 12 volt 60 amper!

• Piyasaya yeni giren Duracell Akü
  • Dersah. kullanıcısına yanıt
    İki aracım,
    ford fusion ve toyota avensis
    ikisinin de aküsü 6-7 yıl
    yaklaşık 100000 km gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-279634539

Geçen sene varta aldim iyi ama soğukta marş 2 kkere çeviriyor -20 derecede maalesef sıcakta problem yok ama suanki ürünleri kötüymüş diyorlar mutlu akü bence çizgisini bozmayan akü pahalıdır ama saç baş yoldurmaz kış yaz marş cevirir.
    iki markanında dayanıklı ve dayanıksız serileri mevcut:

varta Silver Dynamic
    varta Blue Dynamic
    Varta Black Dynamic

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Bende Tofaş araç var 20 50 yağ koydurmustum ondan ötürü marş cevirmeyebilir yağ zaten kalın bide soguk havanın etkisiyle yağ zaten ktilasiyor iyice bugünlerde sorun yokmuş peder öyle diyor.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.