Şimdi Ara

EN İYİ B SINIFI NEDİR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
16.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben almam mesela. daha ucuz olsa bile almam. son 4 aracımı alırken her seferinde ne var polo diye gittim. beğenmedim. her türden araçları ona tercih ettim.
  • Bütçeye göre Polo yoksa Ibiza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-298E3FD37

Evet bende bu yüzden 2019 ve altının böyle olduğunu düşünüyorum 2019 clionun çamurluğu bile plastik bu yüzden güvenli olduğunu düşünmüyorum ben genel olarak sevmiyorum açıkçası renoyu dandik geliyo bana yani linç yiyeceğim şimdi dandik dediğim için ama gerçekten ben pek hoş bulaıyorum hiç bir peuvgeot ve renault aracı
    Peugeot 308 ve Megane 4’lerin bagaj kapakları da plastik kaplı
    bu nasıl dandikliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta alırsan biraz masraflı ama sanayiden güzel ahbaplar edinirsin.
  • Clio.

Satış rakamları ortada zaten, neredeyse bu segment araba satışlarının yarısı Clio olmuş.

Clio bizim memlekete çok uygun az yakıyor, parçası uygun, narin kullanmayanlarla dolu bir memlekette daha iyisi olamaz ama,

Corsa ve 208 gerçekten çok başarılı olmuş, fotoğraflardan daha da güzeller, yine de Clio.

Poloyu sevemiyorum, Fiesta son kasa biraz çirkin gibi.(Zevk meselesi tabii)
  • 2008 Grande Punto Tjet
    Esp asr standart
  • 1.4 2016 i20 Otomatik Elite Smart Pan. sahibiyim. Aracın en üst donanımından birisi safety paketi saymazsak.. Standart bir B sınıf. 4 ileri, atmosferik motor. Her yokuşu inanılmaz zor çıkıyor. 10 litreden aşağı göremedim daha maalesef ki öyle aracı agresif kullanan biri değilim. Motoru tüpe çok elverişli avantajlarından biri bu. Ben çok fazla gezintiye çıkmadığım için şuanlık herhangi bir biçimde tüp girişiminde bulunmadım. Alınır mı derseniz bi arkadaş yazmış yukarda az kaçar çok yakar.. Kesinlikle. Ha albenisi varmı var araç güzel bir görüntüye sahip. Piyasası da var..Benim ki objektif bir yorum olsun.
  • Audi a1.
  • jazz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ben de onu dedim aslında, burda herkes kendi arabasını yazıp geçmiş

Bana göre fiesta b segmentinin lideridir, otomotiv dünyasında da genelde böyle kabul edilir.
    Madem öyle de neden Avrupa'nın en çok satılan ve tercih edilen ve en güvenli B sınıfı aracı Clio oluyor.

Ayrıca golf ten sonra Avrupa'nın en çok satan 2.aracı yıllardır.

• funnerman kullanıcısına yanıt
    En çok satan en iyi olacaksa corolla dünyanın en iyi otomobildir.

• İbiza ve golf dışında araç kullanmadım pek.
    Fakat ibiza 1.2 tsi 2016 Manuel Aracım var. 3 yıldır bende. 26 bin km yaptım. Konforu ve yol tutuşu bana göre gayet yeterli. Performansı zaten söylemeye gerek yok. Yokuş falan dinlemeden çıkıyor. Turbo motor burda etkili. Şehir içinde de dışında da az yakıyor. 300 km yol yaptım. 100 TL benzin harcadım uzun yolda.malzeme kalitesi eleştirilmiş. Bence o kadar da kötü değil. Üst seviye de değil. Çok memnunum.
    Lafın kısası arabanız ona baktığınız kadar iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 31 Ocak 2020; 11:33:40 >
  • Araç güvenliğini sağlayan şeyin hala sac kaporta olduğunu düşünenler var. Bunu Clio ya 5 yıldız veren NCAP nasıl düşünemiyor?

• Seatlar çok yakıyor arkadaşlarımda var bıktık diyorlar hem leon hem ibiza için. Leon fr birde.

• Honda jazz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Honda jazz
    Jazzlar turkiye uretimi yok degil mi?

• peki bu sınıfta yeni kasa otomatik vites riolar nasıl?
  • Polo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.