Şimdi Ara

EN İYİ B SINIFI NEDİR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
1
Favori
16.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 hava yastıklı araba 3 yıldız dahi alamaz boş yapma.
    tabi 10 yıl öncesinden video atarsın bak 4yıldız aldı diye ozaman komik dutuma düşersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 30 Ocak 2020; 13:27:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

sen kimsin de benim bilgimi test edebileceksin ?
    senin saydığın tüm arabalar benim elimden geçti hepsini test ettim.

yeni 208 ve yeni corsa'nın i20'den iyi olduğu kesin, açıklamaya gerek var mı ?

i20 dediğin araba kore malı fransızların da gerisinde kalan eski ve demode yüzlü bir araç, iç dış tasarımı çağ gerisinde, performans düşük, yol tutuşu kötü, ruhu yok, yalıtım yok denecek kadar az, teknoloji desen yok. . .

i20 tek avantajı yerli olması.

fiyatı da uçuk. . .

bu paraya i20 ALINMAZ .
    i20 demode yüzlü, iç dış tasarımı çağ gerisinde mi?

forumun splinter ustası bu arkadaş galiba

• investing kullanıcısına yanıt
    i20 yenisi çıkacak zaten . . .

eski ve demode olduğu doğru

2020'de kasa değiştirecek arabaya yeni yüzlü, çağ ilerisi tasarım mı diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

i20 yenisi çıkacak zaten . . .

eski ve demode olduğu doğru

2020'de kasa değiştirecek arabaya yeni yüzlü, çağ ilerisi tasarım mı diyelim.
    üstadım çıkacağını bende biliyorum, ama ne bileyim tasarıma laf etmeniz garibime gitti

deseniz ki 1.4 otomatik modelin şanzımanı çağ dışı, yakıştırmıyorum... size sonuna kadar hak vereyim. çok yakar az kaçar derseniz gene hak vereyim.

1.4 otomatik evladiyelik araç. bir şey olmaz o araca.

Ama tipine laf etme canını yerim senin

• investing kullanıcısına yanıt
    tasarımı da eskidi
    motor ve şanzıman da eskidi
    1.4 atmosferik motor da eskidir

objektif yorum yapmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Pazar algısı Polo ve Fiesta'nın çok daha iyi, benim 2019 trafiğe çıkışlı 2918 model Icon Clio'm var. Bana göre Polo ve Fiesta'dan tasarım olarak çok daha iyi. Bu sınıfın en yakışıklısı A serisi Mersolar ve İ20 aynı şekilde bana göre.

1.2 motor araç alacaksanız B sınıfı bile olsa üzer, yokuşta ağlayan bayılan motorlar.

Öncelikle B sınıfı araçlar konusunda oldukça kulaktan dolma bilgiye sahipsiniz. Clio oldukça güvenli bir araç. 2 hava yastıklı Polo'yu alıp güvenli hissiyatıyla binebilirsiniz, ama yandan vurmalı bir kazada ne kadar güven içinde olduğunuzu anlarsınız ALLAH KORUSUN tabi ki.

Ibiza'da nasıl bir performans var onu anlamadım, 1.2 - 1.0 motor seçeneklerinin performansından bahsetmiyorsunuzdur umarım. Sportif kasa güzel ona lafım yok.

İstediğiniz özellikleri biraz daha detaylandırırsanız daha iyi yardımcı olunur.
    Sen de öldürüp gömmüşsün 1.2 motorları. Hayır bilmesek yutacağız da neyse.

Edit : 1.2 Qashqai X*tronic sahibiyim, 1.5 ton 115 beygir, CVT olduğu için torku düşük olan bu arabada ağlamıyorum. Ha ben yarışlara katılıyorum diyorsanız o ayrı konu :)

• 2. el alacak olsam opel corsa alırdım. 1.3 dizel motor dünyanın en az yakan araçlar sıralamasından ilk 3 te.

D kasa euroncapten 5 yıldız aldı zamanının değerlendirme ölçütüne göre. yan airbagler standart var, hatta cosmo veya sport 3 kapılı modellerde airbag sayısı 6 ya çıkıyor (perde).

otomatikte ise 1.4 olan opel corsa clioyu,poloyu,ibizayı gömer. çünkü bunlarda çift kavrama var, b segmentide tork konvertörlü şanzıman sadece opel corsa da var (2007 den bu yana). güncel kasa fiestanın 1.0 ı ve peugeout 208 in eat lı verisyonları 2016 - 2017 den sonra mevcut durumda.

sıfır b segmenti alacak olsam ise peugeot 208 in yeni kasası fazlasıyla beklemeye değer zaten eli kulağında. yeni kasa corsa ise klasik severlerin hala gözdesi ama bu sefer 1.3 cdti yerine 1.5 cdti gelecek. mtv vergi avantajını kaybedecek..

ama psa ile fiat birleşiyor, umarım tekrar corsa da 1.3cdti görebiliriz ya da 1.0cdti + elektirikli motor = dizel hybrid bir seçenek süper olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 30 Ocak 2020; 14:26:16 >

• FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    Güncel test olarak da punto örneğini vermiştim. 2 hava yastığı ile teste girip 0 yıldız aldı.

Aktif güvenlik sistemlerinin eksikliği 1 yıldız götürüyor, hadi eski şasi, yaya koruma eksikliği falan da 1 yıldız götürdü desen kalan 3 yıldız nasıl gitti peki ?

Hava yastığı hala en önemi koruma kriteri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 30 Ocak 2020; 14:19:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam, boşuna uğraşma bence. Bazı kişilere laf anlatmak gerçekten zordur hele bir şey bilmeyip de biliyorum sananlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Punto günümüz koşullarını karşılamıyor ki, 200x yıllarında tasarlanmış araç ama fakir ülkeler için üretiliyor.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Eski pololar 2 hava yastıklı ama yenileri standart 6 hava yastıklı. Ya da comfortline ve üstü 6 hava yastıklı tam emin değilim trendline da var mı yok mu.

Edit: Düzeltiyorum baz donanım yani trendlinedan itibaren 6 airbagli olmuş. https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140090458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil Mocci -- 30 Ocak 2020; 14:40:22 >
  • Yılbaşından önce 2019 comfort 1.0 poloları 109binden sattılar hep ötv indiriminde, erken alabilseydiniz keşke.
  • Otomatikde honda jazz derim gerisi hikaye

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Üslubu güzel, seviyeli tartışma oluyor en azından, forumda ender görülen bişeydir

Ama hala diretmesi tuhaf hakikaten

• Cazdır.

• FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    Olabilir, sonuçta güncel teste giren bi model, siz dediniz polo mevzusu eski testmiş.

Ve punto eski bi model olduğu için aktif güvenlik sistemlerini barındırmıyordu zaten, ordan 1 yıldız gitti dedik. Şasi sağlam görüldüğü üzere, hiçbir çarpışmada rakiplerinden daha fazla hasar almadı, ama hadi darbe absorbe etme gücü kabini darbeden yalıtma gücü az de 1 yıldız da ordan kır. Yani güncel olmamasının götürüleri bunlar.

E peki diğer 3 yıldıza ne oldu ? Sadece iddia ediyorsunuz, şimdiye kadar hiçbir mesajınızda elle tutulur, dayanaklı bişey söylemediniz.

Örnekler, testler ortada, değerlendirme kriterleri de ortada iken, maalesef söylediklerinizin bi hükmü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 30 Ocak 2020; 14:48:28 >
  • 2015 model 1.2 84 hp hyundai i20 kullanıyorum. style paket led farlı. hem aralarında en yakışıklısı hem 1.2 motor olanların en hızlısı ayrıca hepsinden geniş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_dedektif

2015 model 1.2 84 hp hyundai i20 kullanıyorum. style paket led farlı. hem aralarında en yakışıklısı hem 1.2 motor olanların en hızlısı ayrıca hepsinden geniş.
    yakıt tüketimi nasıl hocam, memnun musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

yakıt tüketimi nasıl hocam, memnun musunuz

Alıntıları Göster
    valla kardeşim ortalama 7,5 gösteriyor aslında arabanın bir suçu yok benzin çok pahalı :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.