Şimdi Ara

EN IYI OTOMATİK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25-30.000 YTL arası otomatik vitesli ne önerirsiniz? Sınırları zorlayıp 35.000 YTL üstüne çıkabilirsek Mazda 3, Toyota Corolla vs nasıl? Mazda 3de şu an satılanlar makyajsız olanlar mı? Eğer öyleyse makyaj görmemiş Mazda 3 otomatiği şimdi almak saçma mı olur?????

• kardeş sadece bir gün kullanma fırsatım oldu ilk kullandığım otomatik vites Honda civic di benim çok hoşuma gitti.Vites geçişleri olsun+rahatlık.Zaten otomatik vites ayrı bir rahatlık sunuyor.Topu topu kullandığım bir gün ve sonuç süper diye düşünüyorum.Honda Civic.
  • evet Honda nın otomatiğinin iyi olduğunu söylediler, HB modelinin yenisi geliyormuş ve gelen 1.8 olacakmış, başka bir alternatif otomatik ne olabilir?
  • bende corolla 2004 modelini sürdüm otomatik olanı vites geçişleri falan cok güzel rahatlık konusuna ise diyecek yok...
  • walla eğer illa otomatik alcam diosan kesinlikle dizel al derim çünkü arkadasımda war deli içio benzini
  • jazz 1.4 cvt elite derim o fiyata başka bişey demem. bu arada fiyatı 31.000 civarı birşey.. pazarlıkla 29.500 e iniyor... belki biraz bayileri dolaşırsanız 29 a da bulursunuz. ayrıca bu fiyata kenar çıtaları ve park sensörüde dahil oluyor...
  • valla bende renault modus 1.6 otomatik var , kullandığım süre içerisinde ortaya çıkan değerleri yazıyorum
    şehirler arası: 7.2 ama 120-130 la giderken
    şehir içi= 8.3 ortalama oluyor
    tavsiye ederim hem diğerleri kadar pahalı değil hem 1.6 motor 115 bg otomatik hemde manuel kullanabiliyorsun ayrıca yokuşta arkaya kayma eğilimi göstermiyor oldukça da seri vites atışları var , tavsiye ederim. sağlamlığı kanıtlanmış bir araç ,full aksesuarlısını 29 .000 ytl ye alabilirsin hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skysoblue85 -- 26 Nisan 2006; 23:09:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jazz ında otomatik şehir içi tüketimi 7.5 litre çok zorlayarak. şehir dışı 6 litre...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emresi

25-30.000 YTL arası otomatik vitesli ne önerirsiniz? Sınırları zorlayıp 35.000 YTL üstüne çıkabilirsek Mazda 3, Toyota Corolla vs nasıl? Mazda 3de şu an satılanlar makyajsız olanlar mı? Eğer öyleyse makyaj görmemiş Mazda 3 otomatiği şimdi almak saçma mı olur?????

VW GOLF VEYA JETTA AL OTOMATİK ŞANZUMANI MÜKEMMELDİR OTO ŞANZUMANDAN KAYNAKLANAN GÜÇ KAYBINI HEMEN HEMEN SIFIRA İNDİRMİŞ DİYEBİLİRİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.