Şimdi Ara

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?

(En Son Oy Tarihi: 2.11.2024)
Giriş
  • En kötüsü Noyan ve Mesut abi. Mesut abi itici , Noyan golf ovmekten başka bir şey yapmıyor

En iyileri Benzin TV, Otopark ve Motor1 bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahir Talip:
    -yeterli
    -tatmin edici
    -üzmez
    -araba cömert
    -bu fiyata iyi

uyuz ediyor bu adam beni, hiçbir konuda net bir şey söylemiyor. Video görüntüsünden ancak bir şeyler kapmaya çalışıyorsunuz, ses olmasa da olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimgeçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Otopark birinci sırada gerek verdiği teknik bilgiyle gerek otomobili hissettirmesiyle bir çok kanal katalog verilerini arabanın içinde oturup okumayla, otomobil anlatıcısı olduğunu sanıyor ama bence gerçek iş o değil.

Otopark içinde bir eleştirim And ve Sinan Koç beraberken daha güzeldi şimdi eskisine göre ama içlerinde en iyisi.

Doğan Kabakta artık daha çok çocuklara ergenlere yönelik video çekiyor. Enes Batur gibi kanalların arabalı konseptlisi gibi oldu o yüzden Doğan Kabakta uzun süredir izlenesi bir kanal olmaktan çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DCM TV
    Serhat İnci
    Sürüş Zamanı
    Smoke Motion

• And Mehmet Çetin, And'sız Otopark'ın eski tadı yok.
  • Eren Tekin fazla oy almamış ama arabaları onun kadar virajlarda şaseden koparacak kadar yol tutuşunu ve dengesini test eden yok.

Bir otomobili almadan önce yol tutuşu ile ilgili kafamda şüphe varsa Eren beyin yorumunu dinlemeden asla almam.

Otopark, and olduğu zamanlar daha güzeldi. Cadde vloglari çekerlerdi gece. Milletle gazlaşırlardi filan. Şimdi diğer kanallardan bi farki kalmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Eren Tekin fazla oy almamış ama arabaları onun kadar virajlarda şaseden koparacak kadar yol tutuşunu ve dengesini test eden yok.

Bir otomobili almadan önce yol tutuşu ile ilgili kafamda şüphe varsa Eren beyin yorumunu dinlemeden asla almam.

Otopark, and olduğu zamanlar daha güzeldi. Cadde vloglari çekerlerdi gece. Milletle gazlaşırlardi filan. Şimdi diğer kanallardan bi farki kalmadi.
    Eren tekin bana çok itici geliyor.

Saç baş dağınık yataktan kalktığı gibi geliyor insan bi kendine çeki düzen veriri.
  • En çok supercar inceleyen hangisi ise en iyisi odur.

• Hiçbiri ☺️ Matt Watson akar...

• Birkan Demir Çalışkan

• Bende listede olmayan bir kanalı eklemek isterim.
    AutoClub.. Özellikle Halit Bolkan ve Onno Usta gibi üstadları dinlemek hem çok keyifli hem de çok bilgilendirici.

• Açıkçası Türkiye’de araba alamayacak olduğum gerçeğini iyice sindirdikten sonra Türk kanallar izlemeyi bıraktım. Madem alamayacağım şeyler izliyorum bari kuzey Amerika-Avrupa pazarında olan arabaları izleyim de gözüm kalite görsün diye düşünüyorum.

İngilizcesi olanlar için aşağıdaki kanalları öneririm

-Doug Demuro
    -The Straightpipes
    -Carwow
    -Autogefühl
    -Everyday Driver
    -The Topher
    -Redline Reviews
    -Hoovie’s Garage (Dumbest automobile channel on YouTube )

• Yalın Gülmez - Kim Geçer?
  • Türkiyede büyük kitlenin alabilecegi arabaları inceleyen benim icin iyidir. Youtube kanalı klas gözükecek diye gidipte paso supercar vs. inceleyen adamı izlemem. Seni izleyenlerden kac kisi gidipte 3-4 milyonluk araba alacak? Otopark ve ARK Kagan ı takip ediyorum yetiyor.
  • Tanıttığı arabayı, ürünü veya firmayı (artık sebebi nedir bilinmez) millete taraflı bir şekilde sunmayan. Tamamen objektif olan ve amacı sadece bilgilendirmek olan kanal.

Bakayım;

Aaa oyle bir kanal yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 20 Eylül 2020; 22:7:14 >
  • Otopark ve benzin tv gayet kaliteli

• bence AutoClub türkiyedeki en iyi otomobil kanalıdır.
    üye sayısı aksini gösteriyor olabilir.
    Fakat kanalın videolarına bir bakarsanız hiçbir kanalda olmayan bilgileri görürsünüz.
    içerik sayısı da bol.
    üstüne canlı yayınlar yapıp insanların her türlü teknik sorularına cevap veriyorlar.
    bu konuda türk otomobil dünyasından çok değerli kişileri getirip cevaplatıyorlar.
    örnek olarak onno ustayla bir çok yayın yapıp herkesin teknik sorularına canlı cevap verdiler.
    halit bolkan ve çınar noyan ile sıfır ve ikinci el piyasasının direk içinden bilgi verdiler.

okan altan, emre özpeynirci, erol şahin gibi bu işin profesyonel istasistiğini, gazeteciliğini yapan profesyonelleri yayına çıkardılar.
    canlı yayında analizler yaptılar, vatandaşı bilgilendirdiler.
    duyumlardan, kulis bilgilerinden bahsettiler.

sektörden yetkili kişileri canlı yayına alıp insanların sorularını cevapladılar.
    normalde 10 yere mail atıp aylarca cevap bekleyeceğiniz kişilere doğrudan ulaştırdılar.
    örnek olarak toyota, pejo, opet, petrol ofisi gibi markalardan müdür hatta genel müdür seviyesinde kişileri canlı yayına aldılar.
    insanlar özgürce sorularını sordu, cevaplarını aldı.

yarış dünyasından da bir çok efsaneyi konuk ettiler. ama benim favorim ethem genim'li olan yayınlar. hem bilgi içeriyor hem de inanılmaz eğlenceli.
    salgında sokağa çıkma yasağı döneminde çok iyi moral olmuştu bana bu canlı yayınlar.

lpg konusunda soru sorulacaksa brc'den yetkili çağırıp sordu. bence çok güzel hizmet.

tek eksikleri otomobil incelemeleri. fakat bence olmaması daha iyi. zaten onu yapan bir çok kanal var.

anlatan adamların videolarını kaçırmıyorum. teknik anlatım yaptıklarını seviyorum. vloglarını sevmiyorum.
    özellikle kare piston, dairesel piston ve yakıt tasarruf cihazları gibi konularda net şekilde açıklama yapıp insanları aydınlattıkları için saygı duyuyorum.

inceleme konusunda benzin tv ve otopark'ı seviyorum. gayet iyiler.

doğan kabağın savunma sanayi ve değişik araçlar videoları çok iyi. ferhat albayrak ile videoları da çok güzel.
    motor1'i genellikle sivri yorumlarından dolayı seviyorum.
    otomobil günlüklerim çok çalışkan. çekmediği araba yok. ikinci el araba bakarken mutlaka kendimi orada buluyorum.
    otomobil dünyam'da erenin zayıf güçlü demeden her aracın canını almasını seviyorum. ayrıca proje işleri de çok güzel.

8 silindiri yakıt tasarruf aleti incelediği için izlemeyi bıraktım,
    otomobilin mesut abisini euroncap incelemeleri için izliyordum onuda ekspertiz reklamı yapınca bıraktım.

otomobil anlatıcısının yorumlarını seviyorum. ama prodüksiyonu biraz zayıf kalıyor.
    umarım ileride kanalı tam zamanlı yönetecek hale gelir.

And mehmet çetine oy verenleri merak ettim. benim bildiğim son yıllarda yaptığı en son video steerr kanalındaki z4 videosu.
    benim gibi otomobile ilgili ama çok da anlamayan biri için çok sıkıcı geldi.
    çok sıradan bir hikayeyi dinlemek için 10 dakika harcanmaz bence.
    araba sürekli övülüyor ama bir numarasını da göremedik.
    ben olayın önemini anlayamadım yani. belki sorun bendedir diye düşünüp takipe devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 21 Eylül 2020; 1:59:58 >

• AutotopNL ve Carwow da yabancı takip ettiğim kanallar. :)

• nerde sacma sapan tuningli araclar varsa hepsini bulan, gram aractan anlamayan 2-3 bisiler sallayan kabak, japon kitapi burak ve ayaklı ıtalyan defteri arasın bulundugu benzın tv den daha fazla oy almıs. yazık..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.