Benim en sevdiğim kanallar şu şekilde; 1.Otomobil günlüklerim 2.Dogan kabak 3.Burak Ertem |
En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ? (9. sayfa)
En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?
(En Son Oy Tarihi: 2.11.2024)
-
-
Oğuzhan yıldırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fayda/beğeni kriterlerime göre sıralamam şöyle :
Sinan Koç(Otopark)
Otomobil Günlüklerim
Benzin TV
Motor-1
"Sekiz Silindir" de zevkle izliyorum ama onun konsept biraz farklı malum.
Son olarak eskiden Carviser-Fahir de listemde idi ama eşini işin içine sokunca iticilik geldi resmen ve soğuttu. Böyle düşünen hatırı sayılır bir kitle de var aslında ama devam etti.Kendi tercihi tabi...
-
Otomobil ansiklopedisi değil direkt kütüphanesi olmuş Halit Bolkan’lı Autoclub neden listede yok ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu çakalların çoğunu da sevmiyorum.İzlenmek için karı kızla gezenmi dersiniz,avradını video çekimleriyle gözümüze sokan mı dersiniz,Bayilere yalvarıp araç eline geçince g..tü göğe eren mi dersiniz herşey var.Zaten son zamanlarda izlenmek için yapmadıkları rezalet kalmadı youtuber'lerin.Otomobil anlatıcısı gibi daha seviyeli kanallar izlenmeye değer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarcanlar oto expertiz tek geçerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir çok otomobil kanalını takip eden birisi olarak en çok Oğuzhan YILDIRIM keyifle izlettiriyor kendisini. Amatörce başladığı bu işte kanalını 216 Binlere getirdi bence çok başarılı. En hazzetmediğim ise Carviser ve özellikle "Kim Geçer" kanalı. "Kim Geçer" Kanalında ki süper zekalı, yeni kasa Hyundai Tucson incelemesi yapıyor, ve bu aracın en dikkat çeken donanım özelliği, sinyal verdiğiniz zaman, gösterge panelin de kameranın açılması. Arkadaş buna hiç değinmiyor, Ben de yorumlarda aynen şu şekil de " En dikkat çekici donanımdan bahsetmeyi unuttunuz yazdım" bana "O kadar biliyorsan gel sen test et" diye cevap veren bir süzme Mal bu vatandaş. Kaç yıldır kanalı var, hala 45 Bin aboneyle yerlerde sürünüyor, beter olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X