Şimdi Ara

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2024)
Giriş
  • Otopark ve Carviser sürükleyici oluyo bence ama azcıkda curcuna olsun dersen Doğan Kabak da keyifli oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomobil günlüklerim %11 oy nasıl alabilmiş anlamış değilim.1-2 videosunu izledim bilimsellikten uzak sanayi ağzıyla konuşuyor sürekli(örneğin,arabaya gazı iyi yedirirseniz alıp götürüyor,kemikli araba,ya da ortalama hız verisini falan hesaba katmadan kabataslak yakıt tüketimini söylemesi gibi)
    Otomobilin mesut abisi komple fiyasko zaten.

Muharrem gökçe-sekizsilindir-and mehmet çetin bu üçlü işini iyi yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Şimdi göz attım, sizin kanalın isminde küçük bir değişiklik yapıp Koresever mi koysak adını 😁
    Elinize, emeğinize sağlık.

• Ben Otopark'ı ve Birkan Demir Çalışkan ı takip ediyorum. Arabadan pek anlayan bi insan değilim ama bunları izlemesi zevkli geliyor. Yeni araçlardan ziyade eski araçlarla yapılan deneme sürüşlerini, incelemeleri vs daha cok seviyorum.

Ayrıca "Anlatan adamlar" isminde de bi kanal var orada da genel olarak otomobillerin çalışma mantığı ve tarihsel geçmişleri gibi konuları teknik olarak ele alıyorlar tavsiye ederim. Hele benim gibi anlamayan biriyseniz temel konuları vs öğrenmek konusunda baya güzel içerikleri var.

Bu arada Birkan Demir Çalışkanın da renault spring incelemesi baya güzeldi bence
  • Kendi adıma hepsini yorumlayayım:

Noyan: Almancı ve halkın dilinden konuşamıyor. Detailing vb videoları izlenebilir

Otopark: Sinan koç iyidir. Onun dışında pek izlemem.

Alaattin61:Yurtdışındaki araçların paketlerini görebilmek adına izlenebilir. Fena bir kanal değil.

Otomobilin Mesut Abisi: Araç incelerken baştan çok iyi konuşup sonra gömmeye başlıyor. Kahvehanelerde dönen çoğu bilginin kulaktan dolma olduğu veya abartıldığı araba muhabbetlerinin içindeymiş gibi hissediyorsunuz. Genel videoları izlenebilir ama spesifik marka veya model anlattığı videolar izlenmez. Çok objektif bir adam değil.

Otomobil Dünyam: Eren Tekin hep aynı kelimeleri kullanıyor. Karşılaştırmalarda veya 0 incelemelerinde objektif değildi eskiden pek. Ama yeni videoları gayet objektif geliyor bana. İzlenebilecek bir kanal.

Carviser: 0 km araba almayı düşündüğünüzde açın izleyin. Genel olarak kötü bir kanal değil.

Otomobil Anlatıcısı: Bazen herhangi bir markaya sarıp hep o markanın modelleri hakkında videolar çekiyor. Tuhaf bir adam.

Doğan Kabak: Eğer arabalarla ilgileniyorsanız ve o an gülmek izliyorsanız Ümit Erdim'le olan videolarını açın izleyin.

Sekizsilindir:İzlerken keyif alınan kanallardan biri. Bana göre en iyi kanallardan biridir.

BenzinTV: İnceleme videolarını objektif buluyorum. Ama projelerini yarım bırakıyor ve fazla sponsorluk alıyor. İzlenebilir bir kanal.

Otomobil Günlüklerim: Anadolu çocuğudur. Hem objektif hem keyifli videoları var. Bazen bazı tabirleri kırar geçirir adamı gülmekten. Adam arabaları olduğu gibi anlatıyor ve samimi. Eğer kurumsallaşırsa kesinlikle çuvallar ama. Bana göre en iyi kanallardan biridir. En fazla aboneyi hak eden youtube kanalıdır araba içerikli kanallar arasından.

Aziz Kancar: İlk videolarını severek izliyordum. Daha sonra samimiyetsiz olmaya başladı ve yeni videolarından eski videolarındaki gibi keyif alamamaya başladım. Böyle giderse aboneleri azalmaya başlayacaktır.

• Doğan Kabak ve Mesut ( o iticilikle kendine abi sıfatını kendine nasıl koyduğu anlaşılmayan ) en itici olanlar. Asla izleyemiyorum, kalanlara aboneyim zaten

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır içerik üretmiyor ve okuduğum kadarıyla; Can Akbulut otoseyir'e devam etmeyecekmiş, yazık olur.

• Alaattin,autopnl deki mex,dmax kanalında tamirat tadilattaki tamirci çocuk ed çayna ile pimp my ride daki zenci cocuk mike beraber gelip araba alım satım işine giriyoz veya tv kanalı kuruyoz arabarla ilgili,sermaye lazım deseler bütün paramı veririm onlara,çünkü ekip iyi abi,fazlasıyla döner..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil günlüklerim anadolu çocuğudur konuşması falan hoşuma gidiyor izliyorum tabi ki profesyonel değil ama dediğim gibi anlatımı insanın hoşuna gidiyorOnun dışında aziz kancar eskiden iyiydi ama son zamanlarda çok yapmacık oldu, sekiz silindirin videoları güzel, doğan kabak ve ümit erdimin videoları gayet eğlenceli oluyoBenzin tv başladığı projelerin devamını getirse o da gayet iyi aslındaBen bu kanalları takip ediyorum genelde ha bunların dışında bide joe black var yabancı bir kanal full pov sürüş çekiyo onuda izliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Açıkçası Türkiye’de araba alamayacak olduğum gerçeğini iyice sindirdikten sonra Türk kanallar izlemeyi bıraktım. Madem alamayacağım şeyler izliyorum bari kuzey Amerika-Avrupa pazarında olan arabaları izleyim de gözüm kalite görsün diye düşünüyorum.

İngilizcesi olanlar için aşağıdaki kanalları öneririm

-Doug Demuro
    -The Straightpipes
    -Carwow
    -Autogefühl
    -Everyday Driver
    -The Topher
    -Redline Reviews
    -Hoovie’s Garage (Dumbest automobile channel on YouTube )

Engineering explained de bu listeye eklenebilir. Teknik olarak oldukça iyi.

Japon oto sevenler için : JDM Masters, Japonic.

• Ahaha şaka gibi Sinan Koç oylamada birinci gidiyor. Her testte yanlamaya çalışan, beceremediği zaman (ya da otomobil izin vermediği zaman) b*k atan çocuk.

Gerçi bu listedekilerin çoğu aynı.. Al birini vur ötekine.

Aras Dinçer bir kanal açsa izlerim o ayrı. En azından aynı jenerasyondan, apaçilik peşinde olmayan biri..

• Sonuc olarak sinan açık ara önde :)

• Yerli : Otopark, Carviser
    Yabancı : AutoTopNL, Carwow, Best Motoring, Harry’s Garage

• Burak Ertem'in bu kadar az oy almasına şaşırdım. O da tam bir petrolhead dir Sinan Koç gibi. İzleyin derim, başarılı bir anlatıcı.

• Yerli Sinan Koç, yabancı Mat Watson.

Eren Tekin pek sempatik değil ama işi bilen biri, kesinlikle sonda olmayı haketmemiş. Bu işi 10+ yıldır yapan 2/3 editörden biri.

• Bu arada Burak Ertem'i yeni 208 testi ile tanıdım. İzlediğim en samimi editörlerden biri diyebilirim.

• Burak Ertem'i seçtim ama Yalın Gülmez olsaydı direkt onu seçerdim. Hatta listede olmaması çok üzücü.

• Carviser uzun zamandır ClickBait kasıyor. İyice antipatik bir hal aldı. Eski halinden eser yok.

• "Kim Geçer"i tek geçerim. Motor1 de iyi. Otopark ve carviser sıkıcı olmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.