Şimdi Ara

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?

(En Son Oy Tarihi: 2.11.2024)
Giriş
  • en iyi yorumcu doğan kabaknfnfmmmgm şaka şaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işi en iyi anlatan and mehmet çetindi. türkiyede olmayan arabaların türkçe incelemesini yaptığı için alattin61 i de takip ederim.

• Hiçbiri. Birkan demir çalışkan i tek geçerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Hiçbiri ☺️ Matt Watson akar...
    o da drag kanalı oldu

• Sekiz silindirin anlatımları da dolu, doğan kabak ın tam tersi. Soytarının teki kabak.

• Listeye Anlatan Adamlar'ı da ekleyebilirsiniz. Mekanik anlatsa da güncel arabalar hakkında da bilgi veriyorlar.

• Motor1 - Onur Koray (Şafak DEĞİL). Adam çok dürüst ve Şafak gibi artist pozisyonlarına girmeden, cıvıtmadan kusurları ile sevaplarını neyse söylüyor. Efendi üstelik.

Onun dışında Sivas'lı abimiz Otomobil Günlüklerim'i de severim birkaç tutarsızlık dışında. Çok sık video atıyor. Ama gereksiz yere övüyor her aracı.

And zaten Abd'ye gitti epeydir sanırım. Yok.

Carviser Fahir bey eşini videolara çıkarana kadar güzeldi, sonradan bozup iyice Vlog haline döndü. Tek iyi yanı diksiyonu üst düzey.

Eren Tekin 'selefine göre' repliğinden kurtulamasa da videoları nispeten kısa ve yüzeysel inceleme yapıyor bence.

Alaattin61 zaten komedi. Hollanda'da bindiği her araca TR'de ilk deyip gülünç duruma düşüyor. Direkt geçiyorum.

Otomobil Anlatıcısı Özgür bey Youtube alanına yeni giriş yaptı sayılır ve kendisinin de belirttiği gibi insanlar sıkılmasın diye hep kısa süreli içerikler yapıyor ve birkaç videosu hariç çoğu aracın özellikleri ve spec'lerini tanıtma, haber verme niteliğinde. Çok bilgili bir insan yalnız kariyer anlamında.

Diğerleri için zaten denilecek şeyler yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Eylül 2020; 12:56:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anketi açan arkadaşın en iyi iki kanalı (Kim Geçer? ve Anamur Medya) seçeneklere eklememesi otomobilden ne kadar anladığımızın bir göstergesi gibi.
    Sulu geyik muhabbetiyle otomobil testi izlemeyi çok seviyoruz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Anketi açan arkadaşın en iyi iki kanalı (Kim Geçer? ve Anamur Medya) seçeneklere eklememesi otomobilden ne kadar anladığımızın bir göstergesi gibi.
    Sulu geyik muhabbetiyle otomobil testi izlemeyi çok seviyoruz....
    vay arkadaş adını sanını kimsenin duymadığı abuk sabuk kanalları yazıyorsun sonra anlamıyor vs

ne yazarsan yazayım hep bi eksik var 100 tane sayfa var hangi birini yazacaz.

İsme bak anamur medyaymış. te allam ya

not: Anamur medyaya baktım . çoluk cocukla video çekiyor bunumu öneriyorsun bumu araç bilgin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 28 Eylül 2020; 14:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

vay arkadaş adını sanını kimsenin duymadığı abuk sabuk kanalları yazıyorsun sonra anlamıyor vs

not: Anamur medyaya baktım . çoluk cocukla video çekiyor bunumu öneriyorsun bumu araç bilgin

Alıntıları Göster
    O çocuğun otomobil bilgisi sizden fazladır yalnız....
  • Bu otomobil youtuberliği doğal olarak çıkar çatışması içeriyor bu nedenle mükemmeli daha doğrusu objektifi bulmak imkansız. Objektif adama her firma araba vermez, firmalar araba versin diye testçiler arabaları yermez.
    Burada da ideale en yakın olana kaymamız lazım. En azından her arabaya çok iyi müthiş bravo çekmeyip az da olsa kusurlarını araya sıkıştırabilenleri tercih etmek gerek. Otopark.com kötünün iyisi gibi bu konuda.
    Sıfır araba incelemesi yapmayan sekiz silindir, anlatan adamlar gibi kanallar zaten başımızın tacı.
  • Şuan kullandığım aracı alma sebeplerimden biri And Çetin'dir.
    Onun dışında Fahir Talib'in ilk zamanki robotik moddan çıktıktan sonraki videoları fena değil.
    Burak Ertem'i de alalım hadi izlenebilir olanlar arasına.

Diğer yüksek aboneli kanallardaki üsluplar seviyesiz geliyor bana. O yüzden yerli otomobil kanalı izlemeyi pek tercih etmiyorum.
  • En iyi kanal top gear gerisi çöp, bu arada anket sonuçlarında trafik magandasının birinci olmasına hiç şaşırmadım.Bizim millet sever böyle magandalıkları.Şehir içinde 180 basmalar, karşı şeride geçerek araba sürmeler felan.Tebrikler, böyle devam edin.

• Anamur medyanın mı adı sanı duyulmamış ? 232 bin aboneleri, 26 milyon izlenen videosu var kanalın, şaka mı yapıyorsun?

Ayrıca sonradan yutubırlarla otomobil sektörüne giren, bilgi edinen insanlar tanımaz emre anamuru.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Anamur medyanın mı adı sanı duyulmamış ? 232 bin aboneleri, 26 milyon izlenen videosu var kanalın, şaka mı yapıyorsun?

Ayrıca sonradan yutubırlarla otomobil sektörüne giren, bilgi edinen insanlar tanımaz emre anamuru.
    tm
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Otoseyir ayrı bir seviye zaten tarihiyle birlikte anlatiyor adam teknoseyir farkı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Autotopnl izlerken ben kaza yapmış kadar oluyorum.

• doğan kabak işi youtuber lığa dökerek en doğrusunu yaptı hayvan gibi para kazandı tabiri caizse akıllılık yaptı bence
    soytarıymış bilmem ne geçin bu işleri ümit erdimle olan videoları aşırı sarıyor
    andi günahım kadar sevmem mevzular falan muhip reise yanlış yaptı
    oyumu sinan koçtan yana kullandım bilgisi anlatım tarzı akıcılığı izlenebilir tutması araç kullanım tarzı ve samimiliği ile sinan abi bu işin en iyisidir
    carviser fahir abiyi eskiden sevmiyordum uyuz oluyodum açıkçası eşiyle video çekmeye başlayınca sevmeye başladım izliyorum şu an beyefendi birisi
    benzin tv de burak abininde anlatımı gayet iyi takip ettiğim bir kanal
    motor1 de başarılı izlerim
    alaatin61 de sempatik birisi izliyorum tr de olmayan çoğu test mevcut
    noyanda eskiden iyidi şimdi bozdu izlemiyorum artık
    eren tekinide eskiden izlerdim sıkıcı gelmeye başlamıştı son senelerde izlemiyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

Alıntıları Göster
    adı sanı duyulmamış hahahaahaaha
    oğluna anlatır gibi bizlere anlatıyor sempatik birisi ve o çocuğun bilgisi altında ezilirsin belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Witwickyyy

Tanıttığı arabayı, ürünü veya firmayı (artık sebebi nedir bilinmez) millete taraflı bir şekilde sunmayan. Tamamen objektif olan ve amacı sadece bilgilendirmek olan kanal.

Bakayım;

Aaa oyle bir kanal yok!
    Hocam o zaman bizler gibi amatör(hobi amaçlı) kanallara bakicaksiniz.
    Bakiniz; Carsever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 28 Eylül 2020; 22:34:0 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.