Yalın gülmez kim geçer kanalı nasıl listede yok anlamadım. And diyorsunuz ama bu arkadaş and ı aratmaz. Ayrıca motor 1 de iyi kanal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ? (6. sayfa)
En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?
(En Son Oy Tarihi: 2.11.2024)
-
-
en dayanamadığım sinan koç..
o kadar laçka ve gereksiz argümanlar paylaşıyorki dayanmak mümkün değil..
birde habire bir laubali tavırlar..
tamam somurtma ama pişmiş kelle gibi habire bir gülümseme halleri.
fahir denen kişide sanki bir markanın reklam yüzü gibi..
ayrıca işin içine eşinide sokunca tam bir felaket.
kadın çok itici..
-
doğan kabak son zamanlar bozdu
favorim benzin tv,otopark
teknik veri için sekizsilindir.
anlatan adamlar ı unutmamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayaydn -- 31 Ocak 2021; 0:48:45 > -
Doğan Kabak? 😀 En iyi yorumcu? 😀 45 oy?
Hmmm... -
Doğan kabak nedir ya Allah aşkına 1.5 motora 1.6 diyen adam -
Yalın Gülmez - Kim Geçer kanalının üstüne tanımam.
Otopark.com'un son ID.3 videosunda kampana fren övüldü arkadaşlar, daha ne diyeyim :D :D
-
Otopark, Benzin TV. Gerisi hikaye ya. Birde swapmasters, ssworks, Doğukan Manço nun kanalları falan var onları proje araçları tarzına izlemeyi seviyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyisine karar veremedim ama izlemekten keyif almadığım kişi belli... O.M.A -
hepsi leş yabancı kanalları izliyorum
-
Türk olarak carviser, yabancı olarak carwow. Bu iki kanal çok kaliteli.
-
Carviser en iyisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 31 Ocak 2021; 2:30:46 > -
Alaattin61 iyi. -
Sinan koç bir tanedir.
Caviser de güzel incelme ve çekim yapıyor fakat çok konuşuyor yav. Kafa utuluyor ve çok fazla gereksiz detay veriyor. -
Bu ülkeye And gibi araba anlatıcısı gelmedi, gelmez de.
Popüler kanallar arasında yine de en iyileri Benzin TV, Otopark ve Araba Muhabbeti.
Yurtdışında ise Carwow ve Autogefühl favorilerim.
Otopark Sinan koç gibi süren yok
Carviser ve Otomobil Dünyam yani Fahir ve Eren , katalog verisi okumaktan başka bir şey yapmıyor. Ben şu arabanın şurası berbat arkadaş dediğini duymadım daha. Firmalarla arasını iyi tutmak için o topa girmiyorlar. Bir nevi yalakalık.
Sinan Koç adamdır. Otopark'ı severim.
Otomobilin mesut abisi denen herife uyuz olduğum kadar kimseye uyuz olmuyorum. Şu adamın takipçi sayısını görünce bende Youtube işine gireceğim diyorum ya. Ülkede bu kadar salak var mı şaşıyorum cidden.
Bir de oturduğu yerden Youtube videosu çekip para kazananlar var. Otomobil anlatıcısı buna bir örnek.
Doğan Kabak'ın ne halt yediği belli değil. Her videoya şu yanında ki elemanla çıkması sorun. Bunlar nerden tanışıyorlar bilmiyorum ama sürekli bir ciddiyetsizlik var. Bakın eğlenmesinler demiyorum ama dozunda olsun yani.
Noyan zaten kardeşiyle tam bir Alman yalaması. BMW, Mercedes VW. Bu kadar başka bişey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 31 Ocak 2021; 9:15:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anlatan adamlar
Hepsi aynı formatta , Aracın donanımlarını bile anlatmıyor. Disbiritör ne anlatmasını isterlerse onu anlatıyorlar . Yabancı kanallar çok daha iyi . Hiçbirini izlemiyorum. Parayla konuşan adam sonuçta
Carviser ne abi
Alaattin 61.Adam hem herkesden aylar önce inceliyor hem de Tr'de pek bulunmayan egzotik araçlara da sıklıkla yer veriyor.Teknik bilgisi ve araç terminolojisine de gayet hakim ayrıca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X