Eleştirilenizde haklısınız fakat yapıp yapmama konusunda görüşünüz önemsiz. |
En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ? (8. sayfa)
En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?
(En Son Oy Tarihi: 2.11.2024)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: emres37Eleştirilenizde haklısınız fakat yapıp yapmama konusunda görüşünüz önemsiz.
Alıntıları Gösterpeki
-
İçlerinden en bilgisizi mesut abi. Adam piyasa hakkında yaptığı tahminlerin hepsi tersine çıkıyor. Aracı yorumluyor. Alakasız alakasız saçma şeyleri anlatıyor.
En babaları ise Sinan koç ve otomobil günlüklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 31 Ocak 2021; 15:24:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otopark
Otomobil günlüklerim
Sekizsilindir
Benzin TV
Bunları takip ediyorum
Otomobil severler And mehmet der bitirir. Bir de Benzin tv var. -
Yalın Gülmez - Kim geçer? , Sekiz silindir , Carviser , Alaattin61
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timya -- 1 Şubat 2021; 20:30:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkepSinan Koç'ta çok iyi (O da benim gibi alfist) ama Carviser daha iyi çalışıyo bence. Hatalar olabilir, hepimiz insanız.
sekizsilindir de son dönemde favorilerim arasında.
Yakın geçmişten güzel örnekler de sunuyor. Mercedes W211 incelemesi var, keyifli bence. Ayrıca ikinci eli makul bazı lüks veya suvların da günlük kullanımlarını incelemesi hoş.
-
Şu listede otomobil günlüklerim kadar kaliteli video yapan görmedim. İçten samimi ve her türlü araç hakkında derin bilgi veriyor. Severek takip ediyorum.
OtoSeyir'deki Can Akbulut da iyidir.
-
DCM TV
-
Sahsen:
> eğer bir arabanın gerçekten sürüş dinamiklerini izlemek sürüşteki teknolojileri ve aracın tepkilerini görmek istiyorsam Otopark-Sinan Koç'u izliyorum.
> Eğer arabanın piyasası, muadillerine karşı durumu, ikinci eli nasıl olur nedir vs hakkında bilgi almak istiyorsam Otomobil Günlüklerim'i izliyorum.
-
Fahirin eşi gelince seyirciye trip atmaya başladı,beni sıktı o kanal.
Sinan iyi ama teknik bilgiye meraklıysanız da sekizsilindir en iyisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğan Kabak ne ya laskflakslf..
-
Otomobile meraklı ve epeyce kanalı takip eden biri olarak görüşlerimi paylaşayım.
Otopark- Sinan Koç: Bileği kuvvetli, tecrübesi de epeyce fazla olduğundan ciddiye alırım ama sponsorlu içerik yaptıysa(ford örneği gibi) pas geçilmelidir. And zamanındaki incelemeleri bu işin zirvesindeydi.
Carviser- Fahir Talib: PSA - yengeye Citroen C5 aldık olayından sonra izleyen kaldı mı bilmiyorum. Ne şiş yansın ne kebap tadında videosu çoktur. Bana hitap etmiyor.
Doğan Kabak: Offff abiiiii ne gidiyor ya... Sen nesin be.... (anlaşılmıştır umarım)
Sekiz silindir- Etem Sayın: Teknik detaylara hakimdir ve özgün içerikler çıkarır. İkinci el testlerini severim. Sıfır tarafında pek içeriği yok ama reklam içeriği değilmiş gibi yedirme yaptığını görmedim. Mühendis yaklaşımıyla bazen çıkar ince ince detayıyla iki farklı yoldan deneme yapar size sonucunu çıkarır.
Autoclub Halit Bolkan: Yılların tecrübesine sahip olsa da o da ilişkilerimiz stabil kalsıncılardan. Her otomobilin neresi iyiyse oralardan bahseder pek eleştiri duymazsınız.
Kim geçer- Yalın Gülmez: Nispeten kitabın ortasından konuşan biridir. Prodüksiyon ve muhabbetinin kendisini izletmesi noktasında eksiklikleri var biraz. İzlerken kolsantrasyon kaybı yaşatabiliyor.
Birkan Demir Çalışkan: Hayatınızda göremeyeceğiniz az bulunan arabaların bir saatlik videolarını çeker. Belki yarım saati gevezeliğe vursa da bulunmayan araçlar hakkında güzel bilgi sunar.
Otomobil Günlüklerim- Oğuzhan: Youtuber'lar arasındaki en çalışkan arkadaş sanırım kendisidir. Yakaladığı hiçbir fırsatı affetmez. Eskiden tecrübe eksikliğinden ötürü çok yanlış yorumları vardıysa da zamanla toparladı diyebilirim. Videoları ikinci el pek bulunmayan araçları içeriyor. Markalardan gelecek paradan ziyade youtube gelirine odaklandığından yorumlarını ciddiye alabilirim.
Otomobil Dünyam- Eren Tekin: Bu işin en eskilerinden olup tarzına hiç ısınamadığım biri oldu Eskiden çok yüzeysel ve politik yorum yapardı. Yıllar içinde değiştiyse de bilemiyorum. Doğru dürüst izleyemedim kendisini.
Benzin Tv- Burak Ertem: Aras gibi arkadaşlarıyla yaptığı videolar keyifli ve kalitelidir. Sıfır oto incelemelerinde ise sponsorlu içeriklere dikkat edilmelidir. Clickbait yapmayı sever.
-
Listedeki isimlerden çoğuyla tanıştım. Daha doğrusu 2012 /13 yıllarında TV, Youtube ve web sitesi kanalıyla kim iş yapıyorsa iki yıl boyunca lansmanlara gittik. Önceleri Sinan bey And ile beraber çalışıyordu. Daha sonra yaşanan olaylardan sonra And ayrıldı. Sinan bey tek başına kanalı başka bir seviyeye taşıdı. Sinan bey kanalı devraldığında daha çok Noyan bey gibi içerik üreterek devam edeceğini düşünmüştüm. Ancak o işi çok daha ciddi bir şekilde ileri götürerek bugünkü Otopark'ı ortaya çıkardı. Lansmanlarda çok çekingen kelimeler kullanarak içerik üretmek yerine direkt ateş eder ki ben bu yüzden ilgilendiğim bir otomobili eğer Sinan bey incelemiş ise o videoyu atlamadan zıplamadan sonuna kadar izlerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 31 Temmuz 2022; 2:23:19 > -
Bu aralar en çok otomobil günlüklerini beğeniyorum ben de, kendini ispatlamak için arı gibi çalışıyor, içerik hazırlıyor, sunumu hem samimi, hem bilgi dolu, gündemi iyi takip ediyor, video ve ses kalitesini artırmak içinde hep bir gayret içerisinde, ayrıca piyasa hakkında çok güzel tespitlerde yapıyor bu genç kardeşimiz.
Doğan kabak bir youtuber, eğlencelik yapıyor işini, izlettiriyor, ama sadece Doğan'a bakıp araba alınmaz.
And kadar bilgili, tutkulu ve edebi yeteneği yüksek hiç kimse yok. İticiliğine rağmen uzak ara yapar.
-
Sinan beyin videoları bence daha kaliteli ve güzel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğan Kabak 68 oy mu. 😀 Alla alla doğan otomobil mi anlatıyordu?
Sekiz silindir (bu kanalın formatı diğerlerine göre biraz farklı), otopark ve otomobil günlüklerim. Araba alırken bakacağım kanallar. Özellikle sekiz silindir ve otomobil günlüklerime kesin bakarim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana en çok uyan Sinan koç ile otomobil günlüklerim.
Sinan koç ile otomobil piyasasını , yeni çıkan otomobilleri analiz edip, güzel muhabbetiyle de keyif alırken,
Otomobil gunluklerim ile gerçekçi alabileceğim arabaları tanıyıp, piyasa analizi yapabiliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X